КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 615
  • 726
  •   1
Отговори
# 660

Ей, момичета! Ама каква съм снаха, чак сега мятам почерпка за свекито!Тя е много добра жена и много си се уважаваме с нея(ако меше мама , сигурно още сутринта щях да се сетя  Mr. Green)
Отидохме днес на село без предупреждение и много ги зарадвахме! Hug Подарихме и сешоар, торта и от моите камби в буркани, които тя обожава! След гостито директно отидох на гимнастика- брех ! Всичките сърмички и кюфтета ми се разтропаха в тумбака, но аз не се давам лесно!  Joy
Земетресението, не сме го усетили, бяхме в колата  по това време ooooh!.
Фейче, ама като четох какво сте преживели и настръхнах! Бързо възстановяване желая! Tired Praynig
Дано с Люската всичко е ок! Praynig

За бабиният ден..на 21 пак ще се поздравим!  Hug
Хубава вечер, момичета!

# 661
Тук съм сладурчета, чета ви, ама нещо не ми се пише.

Честит имен ден на всички празниващи последните дни. Нека да са живи и здрави най-вече   bouquet
Ние сме горе долу добре, у дома стоим на топло и се гледаме. Аз се услушвам и разпитвам за добър детски невролог за да заведа Алито за още едно мнение.
Като цяло съм спокойна. В болницата лекарите поне ми казаха, че не е нещо сериозно, като например множествена склероза с което ми изкара акъла един луд лекар при който отидохме първоначално.
Вярвам, че всичко ще е наред  sun
Моля се за Люската и дано при нея всичко е наред  Hug
Лека ви вечер  Hug

# 662
....В болницата лекарите поне ми казаха, че не е нещо сериозно, като например множествена склероза с което ми изкара акъла един луд лекар при който отидохме първоначално.

аАААААААА .....Убих тЪ! ......нЕ ТАКА с лошо де...........Ся шА поразпитам да ти пиша на ЛС......сТАВА ЛИ?

# 663
Добро утро! Hug

Анкасче, разкрасиха ме, ама по-скоро ме измъчиха ... Laughing Обаче днес положението вече е перфектно и загладено. Flutter
Зичка, никакво земетресение не усетих и аз ... каквато съм заспала. Tired
Важното е, че сме живи, както казваш. Wink Хубава картинка с послание, благодаря. Heart Eyes
Много момичета ми се губят - да пишат по 1-2 реда ... Hug Hug
Хубава и усмихната сряда!  bouquet

# 664
Добро  утро и от мен   food010

Мамче, мерси за кафенцето, много весело и хубаво кафенце си сервирала днес - зареждащо едно такова  bowuu Hug Hug

Паци, да е жива и здрава свекърва ти и още много години  да я изненадвате и радвате така приятно на този ден  newsm51 smile3525 newsm10

Момичета, днес  ще ходя  да се подписвам в борсата, и това доживяхме - на подпис всеки месец  Mr. Green, ама...... няма как.

Мери, не така момиче, и другите са ти казали, ама и аз да повторя като дърта свекърва  Embarassed   Hug Hug Hug

Люска, знаеш, че постоянно си в мислите ни нали и силно вярвам, че скоро  ще видим тук добри новини  bowuu Hug Hug Hug

Спорен  и усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug Hug

# 665
  • Пловдив
НИКАКВИ ВИ НЯМА smile3506 smile3506
То не че мен ме има деееее ама нейси smile3534 smile3534

Постоянно мисля за Люси  newsm78
Дано някой пише от децата и, какво става с нея Praynig Praynig

# 666
Няма ви, я! Crossing Arms
Аз пък ще ви подмамя с това произведение на изкуството под формата на кафе. Simple Smile
Добро утро! Heart Eyes

Всички я мислим, Луската ... Praynig
Ама пишете, дееее
Хубав да ви е денят, приятелки мили!  bouquet

# 667

Добро утро и от мен! Аз да добавя и по едно чайче, да се стоплим!  Hug

# 668
Люска  Hug изпращам цялата си позитивна енергия миличка

Момичета имам нужда от стиснати палци и положителна енергия.Захванала съм се с доста важен проект и искам всичко да се получи както трябва.Резултати ще кажа до 2-3 месеца  Hug М/увременно стиснете по едни палчета и за мен, обичам си ви  Hug

# 669
Добро утро Hug
вИднага клъвнах на чайчето... Mr. Green ма така ми е студено... че чек зъбите ми тракат. То бива студ...ама това е кошмарно. А още не е дошъл големият студ!!! ooooh!Тогава не трябва да мърдам от къщи Mr. GreenКоето направо перфектно ме устройва... ама си остава само в сектор "непостигнати мечти" Mr. Green

Имаме ли новинки от Луси??? Момичетата и щяха да пишат, ама нещо не са намерили време сигурно. Притеснявам се вече...4ти ден Tired
Фейче , радвам се че сте вече в къщи - за Коко ти съчувствам миличка. Малките душички не знаят как да изразят притесненията си... Дано и той вече се чувства добре
Паце - личи ще си в отпуск Hugиначе не ти виждаме очите Mr. Green
Ох, Мери.... бе какъв е тоя доктор?! Какъв е този малоумник , така без изследвания и доказаности да прави такива заключения пред една майка... Пълен малоумник е за мен. Радвам се че си по спокойна. Това е най важното и за спокойствието на детенце Hug
Зиче много ми хареса визитната картичка , която размаха.... Така е - човек се научава да дава , когато знае какво е от другата страна. то затова народа е казал "сит на гладен не вярва". Сутринта имаше по Нова... нали още нямаме БТВ Twisted Evil #2gunfire #Cussing out две интервюта. Едното с едно талантливо дете с цяла връзка медали, 2 купи...и малко хляб в едно сакче закачено на стената, което жъне успехи за България в леката атлетика. Живее в порутен дом, гладен но с мечтата да отиде във Спортна академия за да прославя България по света.. Боби Михайлов го взе под опеката. Даде му стипендия и го облече. Надявам се това да е е моментен жест на милосърдие а наистина да се даде шанс на това дете.
Второто интервю е с друг младеж. Цял живот прекарал в социален дом. Завършил хореография и танцово изкуство... на улицата. Няма поприще за деца от соц.домове.. Добър човек се смилил и дал да живее във фургона си Tired Но в тая студ...и това не става. Сега е временно приютен/нелегално във ваканциона станция в Приморско. Този младеж не поиска нищо . Поиска да се промени положението на децата от домовете. Да се направят домове в които децата навършили 18 да има къдеда живеят, да се занимават с краварство, пчеларство, земеделие... но да могат да имат дом в който да се приберат.
И това на фона... че в същото време държавата е съгласна да отпусне 20-30 млн. за референдум за тютюнопушенето. Ей мама му стара... в каква държава живеем.
Айде стига съм се ядосвала Twisted Evil няма да оправя нещата... но ми е криво.
Обаче сега искам да ви пожелая хубав и творчески ден! Hug
Ели, ми ще стискаме разбира се!!! И сме сигурни че ще се похвалиш след 2-3 месеца Mr. Green Hug

# 670
 Ей мъ на пак! Пека питка, пълних чушки, след малко прахосмукачка. После ще ми водят любимият ми племенник Гого да го нагушкам. Абе..както вика Юлето- в отпуска съм!  bowuu
Наистина  ще е добре да научим хубави новини за Люската! Praynig

Момичета, моята приятелка днес се върна от Хисаря , където отиде по здравна пътека и ми разказа ужасяващи неща! Пълна мизерия във всяко едно отношение- леглова база, храна, процедури, обслужване, макар и със доплащане! Били са в станцията на МВР- не ходете там! От години недоволни пациенти докладват и нищо! Едвам са издържали едно денонощие и са си тръгнали, а от там са ги заплашвали  и не са ги пускали. В крайна сметка всичко те са си платили, а парите по пътеката са си изтекли в санатариума, без да има полза за болните!  ooooh!
Та не се учудвам за тези малоумни лекари дето поставят прогнозни диагнози на Люската и на Мери на детето!
Юле, това е държава - мащеха! Референдум за пушенето, защото на някой от тях не му отърва, че не може да си павка цигарите навсякъде, а бедните  нещастници кучета ги яли! Ох, като се сетя за спечелените ми конкурси в Испания, а не отидох, напрово ме е яд!
Моят син се  е засилил да ходи на студентска бригада в Аляска и го пускам с удоволствие! Дано стане, преди години не бих се навила така лесно!
От мен много цунки за всички ви!  Hug

# 671
Здравейте и от мен.
Заведох сутринта бебата на градина и досега се размразявах. Оф, не мога да я понасям тая зима, а още е в началото и като се сетя какъв сюрприз ни поднесоха Малък Сечко и Баба Марта миналата година, косите ми настръхват!... Ама може и да е от сегашния студ само.  Mr. Green

И това на фона... че в същото време държавата е съгласна да отпусне 20-30 млн. за референдум за тютюнопушенето. Ей мама му стара... в каква държава живеем.

Точно за същото си говорихме снощи с Гого. На фона на все по-задълбочаващата се бедност в страната да хвърлят пари, за да се прави референдум за пушенето е престъпление!
Между другото, вчера бяхме на контролен преглед - всичко е добре, смениха му превръзката с лепенка, която може да махне днес и вече да се къпе и всичко останало. Има само забрана за спортуване един месец. Само кръвното още е ниско, но с пиене на повече течности ще се нормализира и това. Вече има напредък.... Благодаря на Господ, че успяхме да реагираме навреме, и на страхотния лекар д-р Гецев, който постави диагнозата и веднага направи операцията.  Heart Eyes   bouquet Даде визитка на Гого и имат уговорка да се видят другата седмица, когато той вече ще може да излиза, за да си поговорят - нали Гого им е бъдещ колега. Много му се радваха там по този повод, пък и беше най-"малкият" в отделението.  Grinning

Мери, горе главата, всичко ще бъде наред. Най-обичам "лекари", които поставят диагноза като гледат в тавана!  #Cussing out Преди 3 години един такъв искаше да оперира по спешност крака на Коко, защото се беше подул след ваксина. Аз отказах, а после с хомеопатични лекарства оттокът спадна за около 1 час! Оказа се проста алергична реакция! Ангелчето ти ще бъде добре и ще расте здраво и весело детенце, ще видиш!  Hug

Ели, стискам палци. Ако можем с нещо да помогнем, веднага се включвам.  fingerscrossed  Hug

Виждам, че няма новини от Луси. Даж, Боже, в случая липсата на новини е добра новина.  Praynig И аз се притеснявам, дано всичко се размине само с малко страх.....  Confused

Сега изчезвам, че съвсем занемарих работата тези дни, пък на клиентите хич не им пука дали имаш лични проблеми. Wink По-късно ще намина пак. Дано дотогава има новини за Луси.  Praynig Как ме е яд, че не й поисках телефон, ама съм патка!

# 672
  • Пловдив
Здравейте момичета.

Сутринта влизах да погледна нещо за Люска няма ли писано ама нямах време да пиша.
Някой ако има телефона и да ми го пише на лични да и се обадя ,че вече не издържам в това не видение ooooh!

МАМЧЕ, пиши пиши ама като няма никой какво да пишеш Mr. Green Mr. Green

ПАЦЕ, а така аз се чудя от къде ми мирише на питка пък и на чушки hahaha Hug Hug Hug
Пускай го момчето да ходи където иска още повече в тази шибана държава вече не се издържа. Naughty
ЕЛИ, СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ НО СЪМ СИГУРНА ,ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИШ ПЕРФЕКТНО С ПРОЕКТА!

ЮЛЕ, аз и за референдума за Белене се дразня не само за пушачите дето Костов предложи. Толкова ли не могат с тези пари да помогнат на такива дечица или на други нуждаещи се от помощ.
Каквото и да го говорим от нас хора не става ,толкова злобен ,безочлив и нагъл народ като нашия няма  Naughty Всеки гледа да те прецака и излъже това не е държава . Naughty
Иде ми да си хвана дедко под ръчичка и да емигрирам където и да е само не и тук да стоя от всякъде да те мачкат. Crossing Arms Crossing Arms

Фейче ,радвам се ,че сте попаднали на лекар но за съжаления те са вече рядкост .
Давай му шоколад Фейче аз цял живот така съм си поддържала кръвното че и мойто все ми беше 80/50 или  70/50 , а като ядях шоколад всеки ден и количка пиех , го докарвах до 90/60. Mr. Green  

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 12:03 от ЗИЧЕ

# 673
 Hug Hug Hug

Чета ви за това пушене.Не ми го побира главата как може изобщо да се мисли за референдум  ooooh!
Аз съм пушач.Обаче ми е толкова гадно като вляза или поседя малко в задимено заведение.Тук е забранено.Пред кръчмите си има пепелници и който иска излиза, пуши една цигара и пак влиза вътре.Обаче вътре е свежо, чисто и мирише приятно, не е задимено, че да се чудиш как да си намериш масата, и не се омирисваш целия на цигари.
Няма да им дойда акъла в главата на тия нашите.И колкото и да ми е мъчно за България не съжалявам, че не живея там.

# 674
  • Пловдив
Ели така е в нашата държава който и партия да управлява другите се стараят колкото се може мръсотии да правят и да спъват всичко което се прави.
Референдумите единият го иска Станишев ,другият Костов ,обаче всичко ще се стовари на сегашното правителство ,...За това и не може нашата държава да изплува мръсно племе сме това е... Peace На мене нека е добре  но  на Вуте да е зле Crossing Arms Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт