КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 609
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Привет момичета, влизам набързо, че от вчера имам разни тука  задачки - закачки.

Само да викажа, чух се с Люска и знам какво е като чакаш новини та затова се включвам -за сега  само  изследвания , но държат в понеделник да я отворят защото виждат нещо но незнаят какво е, може и камък да е , не знаят, та така, но повече тя ще  обясни.

Аз изчезвам, сори като  имам възможност ще пиша пак.

Ели стискам палци  Hug

Гуш и цунки на всички ви  Hug Hug Hug

# 676
Здравейте,сладуркииии!Ейййй,ама сте писали,чак сте се уляли.Прочетох ви по диагонал,сори.
В понеделник, както знаете,ме приеха.Още от вратата-кардиограма.После ехограф-същото,което видя и гактроентероложката.Във вторник изтърпях  ooooh! фиброгастроскопия-имам някакъв незначителен,според думите на доктора,гастрит,взета ми е проба за биопсия,предполагам за хеликобактер.В сряда бях на скенер.Виждат,че има нещо в главата на панкреаса,ама какво е чак като ме оперират.И понеже вече няма какво друго да ми правят ме изписаха да не стоя ей така.В понеделник влизам отново,вече в хирургия.Кога ще е операцията-не знам.И какво ще излезе също.Доктора,който до сега ме лекуваше каза-има нещо,което претиска жлъчните пътища,но само при операцията и изследване на материала ще могат да кажат.Дано  Praynig не е рак.

# 677
Анкас, благодаря, че ни информираш. Поздрави Люската следващия път, когато я  чуеш. Кажи й, че всички тук се молим за нея и вярваме, че скоро пак ще ни поднася кафето.  Praynig
Като чета, че все още не знаят какво е и мислят, че може да е камък, си мисля, че не е най-страшното. Ако беше това, щяха да са й повишени туморните маркери и тогава нямаше да се чудят какво е.... Дано съм права....

Люска, писали сме едновременно. Боже, как се радвам, че пак си тук. Вярвам, че ще излезе някой гаден камък и като го изхвърлят, всичко ще се оправи. Дано, дано, дано.  Praynig  Praynig  PraynigОбичам те и се моля за теб. Ще чакам другата седмица за добри новини. fingerscrossed  Hug

# 678
Анкасче, благодаря за инфото. Hug Но ето, че и самата Луска е минала да ни пише.
Силно се моля и се надявам Фейчето да е права и да не е онази страшната диагноза. Praynig fingerscrossed
Ели, и за теб има едни палци и много успех в начинанието! Flowers Four Leaf Clover
Паце, това чайче от сутринта много му се точа, обаче ей сега си пускам каната да загрява и ще си направя. Heart Eyes
Зиче, и аз понякога нямам нищо за казване, ама ей на - тук съм и си плямпам. Laughing Blush

# 679
Кой каза чай???????smile3506 Не е истина само днес как зизикам. Вече се подух от чай - краката ми ЛЕД
ЛУСИ - а така - браво - добре си ни дошла. Радвам се че са те пуснали. Събота и неделя така и така нищо не правят в болницата - добре са те пуснали да си дойдеш дома.
Аз пък направо съм СИГУРНА че не е онова нещо.  Hug Hug HugСигурна, сигурна, сигурна... Peace Peace Peace
Липсваше ни - много Hug

# 680
  • Видин
Луси, дано, дано дано...е камък! PraynigРадвам се, че те "виждам", то не че аз съм са вясвала ама имам работа за целия китайски народ smile3511От понеделник още по-добри новини!Прегръщам те! Hug

Момичета, нищо друго не съм чела.Очите ме болят ужасно, тръгвам си и утре се надявам да имам малко време да ви видя.Лека вечер! Hug

# 681
  • Пловдив
Люскаааааааааа Hug Hug Hug Еййй момичеееееее много се притесних оффф...
И аз ще кажа като Юлето
Аз пък направо съм СИГУРНА че не е онова нещо.   Hug  Сигурна, сигурна, сигурна... Hug Hug Hug Hug
АМИН!!! ДАЙ БОЖЕ ДА Е ТАКА! Praynig Praynig
Хубаво е ,че са ти направили изследвания и няма друго страшно но и това ще мине Люска ще махнат онова пречещето и ще си ОК. Hug Hug
Охх как ти се зарадвах ако знаешшш   dancing  прегръщам те и те ОБИЧАМ! kiss kiss

Жакииииии kiss kiss kiss

# 682
Ееее,най-после има новини и то от самия източник

Не искам да се повтарям,но Фейчето е права с това което е писала за изследванията
И съм напълно сигурна,че е друго-Камък
Влизам рядко,но вие знаете при мен е винаги зор-мажор
Всяка сутрин от 5,30ч съм на крак и вечер съм гроги-уча с малката,а другата седмица незнам как ще изкарам от сутрин до вечер на работа-всеки ден-ама да не ви занимавам

Днес толкова много ме ядосаха и пулса ми скочи на 120,та сестрата едва ме оправи-3 часа не можах да вляза в релси

Елинце,ще стискам палци за теб,мила

Мери,така лесно не се слагат диагнози,и незнам тоя що за лекар е говори такива небивалици на една майка
Ако искаш пиши ми на лс и кажи при кой невролог сте ходили

Лека вечер  момичета

# 683
Люска повтарям момичетата, но и от мен много, много стиснати палци.И чакаме ДОБРИТЕ новини другата седмица  Hug Hug Hug

Обичам ви момичета, мерси за палчетата   bouquet

# 684
Ей мЪ!
Само в промеждутък съм(правим запис в студиото на ученик)......Ама все надничам....

Люсе,дръж се! А,така! Харесва ми тва дето чета.......И аз се надявам да е наред всичко!.....
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Дръжте се всички! Тук е мястото дето все се поддържаме и си даваме кураж  за всичко!....

И при мен е натопорчено в момента,ама откъм работа  ooooh!.....Засега да чукна на дърво всички дето държа на тях са добре......Иначе не ми остава време за сън и почивка.......Да видим докога ще мога така.....Щот ако не мога - ще се тръшна и аз я от някоя настинка или пак спад в имунната система.....Абе не знам,колко ми вярвате,ама все не остава време за мене бе!  Shocked Кво е тва нещо......Не знам! ......Пфуууууу....Докога така(да кажа само,че не зависи от мен в момента...Подробности - ЙОК! Щот много маймуни на клона - четат.........) ...... ooooh! Crossing Arms

ПоловинЪт ме подкрепя безрезервно.....Снощи ми каза,че иска да види нещо по Нешънъл Джеографик и аз казах добре.....После нищо не помня......Тая сутрин се намерих в леглото,облечена в пижама и завита до уши.......В първия момент не можах да се освестя дЕ съм......Нали трябваше за малко само да види нещо по ТВ-то......А ТОЙ се хили и вика...."Да де,ама е сутрин сега......Снощи мина и замина..."
Аз така.... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Той вика,че ме преоблякъл и ме сложил в кревата и ме завил и си легнал до мене и...толкоз.....

Да де,мА аз съм 100 кила!!! Как така ме облякъл и ме сложил в кревата не ми го побира умът!  ooooh! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Оствете,че съм 100 кила.....Ами и спя кат заек....Всичко ме буди....И най-малкия шум......Как тогава ме е занесъл или завлякъл до кревата?!? .....Малеееее много въпроси!
Кат му ги кажа и се спуква да се хили.....А,сЯ де!....
Вика: "Не си чак толкоз тежка....аЙ сЯ!" ....
дА БЕ,да!...... Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 19:58 от TheNMaster

# 685
Мастерче,ти си кат мен
Хич не се пазим от към работа и за нас си не мислим-сриваме се
Аз се съгласих тази седмица дето идва да работя по цял ден,ама другите-не-дете имам,някой все пак трябва да го взема от училище-кво като гледам чуждите-те знаят само да мрънкат и недоволни-да си намерят други

# 686
  • Пловдив
Мастероноууууууу Naughty Naughty Naughty а бой деееееее Naughty
И за Теди ще има да не се сърди Naughty

Лека нощ  Hug

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 23:08 от ЗИЧЕ

# 687
Някой да иска кафе или чай?

# 688
Добрютрооо!
Лускооо, добре си се завърнала. Hug Аз съм тука, за кафе съм първа, а чайчето малко по-късно.
Зиче, какви са тия сладурчета, дето си ни пратила?Разкош! Hug Heart Eyes
Жакито, Мастера, Теди(адаша) - давайте си почивка, момичета!Когато ви се отвори възможност - само за вас!Работата край няма, но ако ние не помислим за себе си - няма кой. Hug Hug Hug
Рози, как си?Губиш ми се ..  Бистрето и тя.От РД на щерка й не съм я срещала. Rolling Eyes
Днес ще правя тиквички с картофи, че наскоро готвих ориз.Обаче и тая комбинация ми харесва. Simple Smile
Хайде, желая ви лек, спорен и усмихнат ден!  bouquet

# 689
Днес е Световен Ден на думата "Благодаря"Simple Smile
Думите на благодарност са "словесни ласки",
които могат душевно да стоплят и успокоят хората,
но трябва да се казват от сърце!
Благодаря,ви,момичета,че ви има и че ме карате да се усмихвам дори когато ми е тъжно!

Общи условия

Активация на акаунт