КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 572
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Ехоооу.....Ей мЪ на и мене.....Момичета.....Прегръщам ви всичките!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Дано лошите неща да минат и да заминат бързо!

Аз се занимавам с мама и тате......Днес правих бахур  Mr. Green .....Утре съм на работа.....Абе не съм седнала......Не ми остава много време за писане,ама викам да се обадя..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 496
Луси'миличка
Не всичко винаги е такова, каквото  го мисле. Често пъти сме склонни да си втълпяваме симптоми и тялото  ни да ги възприема. А най доброто лечение  е  да мислим позитивно.
Моля те, не се отчайвай и направи един хубав празник за семейството. Ще се разтушиш и разведриш. А след нова година направи и другите изследвания и ако трябва поискай второ, трето ...мнение Hug
Жаки, приятно изкарване в Сръбско, и да оздравяваш бързичко
Анкасче, ще се справиш - сигурна съм. Трябваше да го спретнете 2 в 1 юбилея с нова година. Хем на юбилея приятели...хем готвенето и шътането едно.. хем купона на ниво! Ама и тъй ще се справиш - сигурна съм.
Фейче... по Коледа всички искаме да се случват само хубави неща  и да можем като с магическа пръчка да помогнем на всеки.. истината обаче е че пръчици има само при Хари Потър а живота е толкова кратък и преходен... Днес присъствах на зверска катастрофа. Рязаха колите да вадят телата... ей тия хора няма да празнуват нова година, няма да се върнат в къщи, няма да прегърнат близките си... толкова е безумно. В такива моменти изпадам в гняв към живота и към безизходността на нещата. Защото не всичко зависи от нас. Трудно е да го приемем, и всъщност с възрастта се замисляме над тия неща...како млади морето ни е било до колене.
Затова нека се радваме на малките неща които са около нас. Всеки ден. Да не се отчайваме! Hug
Мастерче - как така прави бахур??? Брей каква жена. Аз това само в магазина съм го виждала Mr. GreenМама и тате доволни ли са от гостуването???
Зиче - разбирам те с готвенето Mr. Green и аз неща да хапна нищо след 3 дена престой при мама!!!!
Мамче - внимавай с това "мноооого шоколад" Joy Joy Че после ... диета трябва. Аз съм същата. Шоколад мога да ям нон-стоп. Янчо обаче не обича шоколад под никаква форма Mr. Green Изобщо не можеш да го накараш да опита нещо в което има шоколад, вафла, бисквита, сладолед, торат , паста и т.н. Странна птица е!!!Все ми се чудят дете без шоколад.
Паци, Куини, Теди, Сисе, Мики, и всички които без да искам пропускам... Hug Hug Hug Hug Hug
Хубава вечер милички.
Имам още много, много да ви пиша...но ще оставя и за утре сутрин, с кафето! Wink

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 21:32 от JuliS

# 497
  • Пловдив
Люска моля те ,без да е сигурно какво е не се самонавивай и определяй диагноза.
Нека да се види и със сигурност да се определи какво ти е .
Тумор се доказва  с  биопсия и сигурно  това ще ти правят в болницата вид операция е. Peace
Знам че е трудно ,но ти си силна жена и съм сигурна ,че ще се справиш ,не се отчайвай само ,моля тееее Praynig Praynig Praynig Praynig
Фейчето ти е казала каквото има да става ще стане но лошите мисли са още едно допълнение към всичко което се случва с организма ти. Thinking

Момичета да си причистим темичката  но с какво казвайте , newsm78  всички все с някакви проблеми сме тук .
Злобите  явно ни действат не добре на всички.
Вече и аз започнах да се притеснявам ,а това е лошо ,защото не вярвам в тези неща ,но вече не съм сигурна май. newsm78 newsm78

Мамче, в къщи на топличко и аз стоях днес то в тази мъгла цял ден ,къде да ходим . Peace

Анкасче, как е баща ти Thinking И по полека не се преуморявай Hug
Ще се преборим с трудностите ние сме силни момичета и вярвам във всяка една от вас ,че ще се справи с проблемите си независимо от какво естество са те! Hug
Направи си празника на нова година тъй и тъй ще се събирате както ти е казала Юлуто 2 в 1  Peace

Жаки ликувай се че да си потропкаш хорце  у Сръбско Hug

Фейче, напълно те разбирам и аз съм на същото дередже като теб и съм безсилна наистина. Tired

Мастеронки гушки на мама и тате от нас Hug Hug Hug

ЮЛЕ, напълно те подкрепям в това че трябва да се радваме на най дребните неща и да мислим позитивно. Peace Блажени са хората които могат да го правят. Peace

Ели при вас как са нещата newsm78

Мики как е малката до къде стигнахте с изследванията Peace

Паце, Сиска, Мони, Куин, Теди, и другите не писали скоро  Hug Hug Hug

Хайде гушкам ви силно и горе главите момичета ЗАЕДНО ЩЕ СЕ СПРАВИМ!!! Hug Hug Hug

# 498
# 499
Добро утро!
Тъкмо се гласих да сервирам кафенце, но Луска ме изпревари. Hug Оправна домакиня ни е тя, и хич не ти давам да увесваш нос, че без теб темичката не е същата. Naughty
И аз като развален грамофон ще повторя - моля те не си поставяй диагнози, мила!Лошото се предизвиква и с мисли - затова се опитай да го пропъдиш много надалеч! Praynig Hug Hug
Жаки, къде настина, еххх.Давай ударни дози чайчета, мед, лимони, фрешшш, че за сръбско да си freshhh! Heart Eyes Весело изкарване и хубаво да си потропаш! Hug Party
Анкасче, аз много обичам големите събирания, но да съм гостенка. Blush Надявам се да си имаш помощници, че тъпането наистина е голямо ... Peace Обаче съм сигурна, че ще се представиш блестящо. hug
Юле, и аз така си помислих с тоя шоколад(за диетата), ама мъжо ми отправи една реплика - "Надявам се скоро да напълнееш още повече" .., та каквото ще да става. Crossing Arms Искам поне със сладичко да си подсладя душичката, че то друго почти не остана ... Tired
Мастерче, браво за бахура и за грижите за мама и тате.Извинена си, и се радвам, че минаваш да се обадиш. Heart Eyes
Фейче, и ти ли без настроение? Confused Нашата добра фея, която е пълна с мъдри и безценни съвети .. Понякога наистина сме безсилни, и ни остава само позитивната енергия, която можем да изпращаме, а това не е никак малко. babydust7
Зичето, веселяк номер 1, що така и ти?Не зная какво да направим с темичката.Знам само, че тук сме се събрали хора с чисти и добри сърца и нищо лошо не може да ни застига! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Всички, споменати, неспоменати - да знаят, че им пращам много прегръдки, целувки и цялата ми позитивна енергия! Hug Heart Eyes kiss Flowers Sunflower Two Hearts

# 500
ха добро утро! Hug Луси, Мамче - Благодаря за кафенцето. И аз току що забърках едно Долче густо и сядам...нали ви обещах че имам много да пиша!
Първо да ви се похваля. Получих коледен подарък от мъжо - таблет. Мъничък 7` обаче много си го харесвам. Проблема се оказа че няма вход...и не  мога да ползвам Интернет на флашка, какъвто ползвах досега.  newsm78Та след дълго умуване се сдобихме с рутер който разпръсква уаерлес сигнал.  Та сложихме картата на Глобул в него... и сега си ползвам и интернет. Доволна съм много. Естествено трудно ми е да пиша от там, че голямо кълване... затова предпочитам от лаптопа да го правя.
Днес ще слизам отново в града. Трябва да подготвя къщата на детето за новогодишни гости. Като се има в предвид че там сме я позарязали... щото нали новата къща стягахме... та днес ми се струва че много часа труд ще отхвърля там. Имам един основен проблем - диванът. То не е диван а нещо огромно с лежанка. Червен - много готин... момичетата в темата може да си го спомнят... с Лили имахме еднакви.. Проблема е че моят се нацепи жестоко. Некачествена кожа вероятно... но видът му е направо  ooooh! ooooh! ooooh!Днес трябва да сътворя нещо с него. Лошото е че не може да се завие... щото те са възглавници отделни. Долните части ще ги понатъкмя - но самите възглавници - изобщо си нямам на представа какво да ги правя!? Довечера ще докладвам
Трето...
Утре кръстниците ни освещават новият си дом. Ние вече им дадохме парички за щори... но не ми се иска да ходим с празни ръце! newsm78А сигурно ще ми се порасърдят ако се изтупам с голям подарък. Идеи? Аз си мисля за
солница - защото солта е вкусът на живота. Игла - за да закърпват дупките в бюджета и в чувствата. Чук - да поправят всичко , дори и грешките, метла - да гони злите духове, боб - да е пълна къщата и вино - да е весела душата.
Обаче как ад го събера всичко това на едно място и да го поднеса подобаващо? Как да го опаковам и да го представя??? Съвети моля!!!! Crossing Arms
И не на последно място - СВЕКЪРВА ми!!!
Ей ще ме умори тая жена. Луси, като твойта комшийка е!!!Отърване няма.
Набикаля ме от дни. Къде , та къде ще си карате Нова Година. А истината е че ние още незнаем. Ама да не мислите че от добри чувства ме пита??нееееее!!! прави си плановете като миналата година да ми се изтупа на гости. Е, да ме прощава - ама НЕ, Благодаря. Стигаше ми това преживяване миналата година. Незабравимо!!!
На Коледа , нали си заминахме на село. Изтупа ми се от сутринта да ми виси. Аз къща ли да почистя, багаж ли да стягам... или нея да гледам. Питам я - наготви ли за довечера??? Да се осети и да върви да готви. Пък тя ми вика - че к`во ще готвя, той татко ти не яде. Първо "довечера" беше бъдни вечер и по традиция трябва да се сложи масата. За берекет , за здраве, за семейно благополучие... и второ - татко ми/ секъра/ да ви кажа добре си яде. Стига да има какво.
Аз тъй лекичко я понафутах , като и обясних че и да не се изяде яденето... това е традиция която трябва да се спазва , защото така се съханява българското у хората... ама къде ти ooooh!. Ох каква беля си отворих... "Ма майкати  ще наготвили 7 яденета, - не поне 9 ще сложи, ма какви ще са? Ама вие сте много ще ги изядете! и т.н.
Прибираме се на 26 ,уморени, мръсни Mr. Greenкато прекарали 3 дни в една къща 10 човека. Бързам да мина през банята и да полегна. Ей, няма братче!
Висна пак тая жена. Седи и ме гледа. Аз лежа с чаша чай и гледам Хари Потър... тя ми дудне на главата , за оня комшия, за онази съседка... не ми стига тя , ами след час се изръси и свекъра. Е, много ми дойде. Аз по халат, те ми висят. Бе... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted EvilДУМИ НЯМАМ.
И сега - но нова година - да и наготвя, да я посрещна. Чак такива синовни чувства в мен не предизвиква. Знам че е грешно да говоря така... ама... ще ме разберете...
Обаче ако не млъкна... и продължа да ви дудна на главата , вие ще ме изгоните от темичката, та Joy Joy Joyмлъквам, млъквам!!!

# 501
Офффф, Юлеее , и аз навремето тъй мрънках за свеки/щото все ми намираше кусури и пр./,обаче сега знаеш ли как ми липсва  Confused Иска ми се да чуя гласът и,дори и да ме нахока нещо,да направи онези великолепни зелеви сърми и сладки/нищо че аз не мога да ям/ и най-вече щеше да е хубаво да е жива,ако се случи нещо с мен, да помага на сина си с децата...
Честито за новия таблет,със здраве и дълго да го ползваш!
Аз пък имам проблем-дайте идеи какво да наготвя.Мога да ям само картофи и ориз.Два дена дъвках една картофена яхния  Sick Не мога да ям яйца,мазно,пържено,туршии,салати...В общи линии глад,и после що те събарял бързо рака...

# 502
 wavey Здравейте момичета  Hug

Люска, Мамче, благодарско за кафенцата  Hug Hug Hug, аз вече съм на чай, че кафето го пих ехеее тъмно беше още, ама изкукала работа кво да правиш  Party

Жаки, весело и приятно изкарване   Hug Hug Hug

Юле, честито ти таблетче, със здраве да си го ползваш  Hug  Наслаждавай се на подаръка, пък за празника, напълно те разбирам, няколко пъти в подобни ситуации съм попадала и знам какво е, просто е ужасно... ама... не знам много е деликатно и ... абе сложно с една дума bowuu, ама си е и за бяс.

Момичета, моят проблем не е в празниците милички, с шетането ще се оправя, други са ми грижите и кахърите  затова писах аз , че като Фейчето поняга сме безсилни и не зависи от нас....., та добре, че  ще имам шетане, че покрай него да  ми се поотклонят мислите. Иначе, няма как двата празника да ги съчетаваме, щото пак е сложно, пък моят мъж и не иска, било му неудобно да кани хората сега точно  преди празниците и да ги задължавал за подарък (макар, че ние не държим на подаръците, като съм решила да почерпя за здраве не е за подарък, ако ме разбирате, ноо... ) когато всеки вече трудно отделял парички за подаръци за най-близките си хора и понеже нали сега празници и  да не товарел близките ни, та затова решихме само с децата да се почерпим ... и така....

Изчезвам, че някой звъни на вратата. Чао сладурани мили мои, добре че сте вие  Hug Hug Hug Hug,
Хубав ден, чаф  и  по-късничко пак   Hug Hug Hug Hug

# 503
Честит ти таблет, Юлеbouquet
Със здраве и удоволствие да си го ползваш. Hug
Зная за какво иде реч, защото за Коледа подарихме таблет на сина ни. Simple Smile Та сега поне не се караме за компютъра.Всеки си има устройство.. Party
Луска, ейййй!Ама хич не ме чуваш. Tired
За готвенето  .. аз днес ще правя гювечета.С картофи са, а ти 2 дни си се мъчила с картофена яхния. Confused
Онзи ден правих ориз със замразени зеленчуци, от тези в пакетите - готовите.Много ги обичаме, защото има голямо разнообразие от пресни(замразени) зеленчуци, и стават бързо. Hug

# 504
Лусиндооо, няма да те събори Рака , няма. Щото ще стои далеч от теб. Всички ние вярваме че е ДРУГО!!!!
За яденето. Мамчето ти е казала за ориз със зеленчуци. И ние много го обичаме. То не само картофите и ориза включва диетичното ядене... Знам ли?! След като не са пържени и мацни... може и други храни
Картофено пюре с печено пилешко бяло месо. Задушено месо с гъби примерно, Гювеч, Картофена салата, Само зеленчуци... питка със сиренце, баничка, има варианти. Зичка ще се намеси да ти даде най хубавите кулинарни съвети Peace А Местерчето ще даде рецепта за Бахура JoyЦяла нощ го сънувах тоз бахур.
 Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 10:20 от JuliS

# 505
Юлка,аз знам,че диетичното хранене не е само картофи и ориз,обаче доки каза само това,друго- не !Пък и на жлъчката/тя е възпалена също/ вредят много от зеленчуците.Картофено пюре с бяло пилешко месо ядох по Коледа,докато другите ядоха кебап и още вкусотии.Ориз пък ядох в лозовите сърми на Бъдни вечер.Само като чуя за ориз и картофи и  Sick И сестра ми/лека и пръст/ беше тъй  Sad От плодовете само ябълка мога да хапвам,макар че и от нея ми става лошо.Баница не става,щото се прави с яйца.Оффф,стига съм изреждала...Ще видим.Повече няма да се оплаквам.Обичам ви много всичките  Hug

# 506
  • Пловдив
Люска направи си супичка с картофи и ориз  Peace Не слегай застройка а като се сварят картофите леко ги намачкай да пуснат от нишестето си. Peace
Изпели си картофи цели във фурната и със солчица си ги хапвай Peaceако може и сиренце по малко сложи.
Насържи си картоф със сол и го изпечи с малко олио на тиган като пататник ще стане. Peace
Намачкай си картожи и направи лека запръжка с много малко олио и настърган кромид ако не и без него може Peace сложи малко червен пипер и водичка омеси го с картофите Peace Става много вкусно.

ЮЛЕ, бе тези твоите свекъри  нямат ли си друга работа та само ви се мъкнат и ви притесняват беее ooooh!

Анкасче ,знам  мила че имаш други грижи но моля те по спокойно го давай не се претоварвай Praynig Hug

Мамче, и аз си имам някакви притеснения но гледам да не мисля за тях,каквото ще става ще стане приемам го и това е. Peace
Хайде изчезвам ,че сина и снахата идват да им отворя отдолу Hug

# 507
Джулс, ако купиш и някаква покривка, можеш да им спретнеш подарък опакован в изкуството фурошики
http://img-fotki.yandex.ru/get/6616/81454286.86b/0_b71c7_66550ad_XL.jpg
http://www.liveinternet.ru/users/amensa/post194762904
Метлата я направи като букет  Thinking  Joy

# 508
# 509
Къде сте беее???Сигурно творите новогодишни вкусотии  newsm78 Я,бързо дайте отчет с какво ще гощавате домашните в новогодишната нощ! Аз забърках една постна супичка от картофи,ориз и моркови,и тъкмо ометох една купа с овесени ядки и кисело мляко.Няма да и се дам на тая болест така лесно,мамка му...В състояние съм да ям всякакви полезни неща само и само да живея  Naughty А ако не се окаже рак,съм рекла,че ще купя бонбони и ще черпя де кого срещна на пътя.Пък когато съм в състояние ще ида и ще направя дарение в църквата.Само дано и Господ ми помогне  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт