КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 636
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Честито и на Йордановците вчера... и на Ивановците днес!
да са живи и здрави. С гордост и чест да носят имената си! Честит празник на всички празнуващи!

Луси - за теб специално днес изпращам цялата си положителна енергия! Hug
Чакаме те да се завърнеш с добри новини! Hug
Фейче, пиши как сте

Момичета , на всички пожелавам успешна и спокойна седмица! Hug

# 646
Вижте на какво попаднах .. Simple Smile
Разрешено е да прекъснеш говореща жена само в краен случай и то само с думите: "Ще ти купя", "Обичам те", "Права си" и "Пожар!" Joy Joy

Доста притъмня тук, и започна да прихвърча сняг.Много му се радвам, че почти нищо не беше останало вече.
Луска, мислим те и ти стискаме палци.Пиши, когато можеш. hug fingerscrossed
Мастъре, липсваш. Heart Eyes
Аз ще пия чайче - много я уважавам тази напитка зимно време.Каня ви и вас ..

# 647
  • Пловдив
И тук претъмня и прехвърчат някакви снежинки но едвам забележими Mr. Green
Мамче за чайче съм първа много си го обичам Hug

Фейче изписаха ли ви? newsm78

ПАЦЕ, каква гимнастика правиш? newsm78

ЖАКИ, как изкарахте празника? Hug

Хайде изчезваме на Ивановдиен  Hug

Слагай масата, Иване
весело при теб ще стане,
че след тия дълги пости
ще ти дойдат много гости
веселяци, все отбрани,
... сипвай руйно вино в кани,
разни хубави мезета
и луканки, и кюфтета,
върла, греяна ракия,
ако има и туршия!
На препили се сервира
по една бутилка бира,
а за дамите с проблеми,
знай - уиски и бадеми!
Не забравяй и за кака,
тя е фенка на коняка,
ако тъщата се мръщи,
изпрати я бързо вкъщи!
Хайде, време е да бягам,
имен ден и аз да стягам!
 Наздраве
newsm53 smile3534 smile3534

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 17:34 от ЗИЧЕ

# 648

Eй мЪ бе!......

Честито на всички Ивановци!

Оффффф......Аз станах в 05:00ч днес.....После в 07:00 тръгнах за Нова Телевизия,че имахме интервю за една наша ученичка дето завърши в Холивуд пеене......Та я водихме до ТВ-то и я чакахме да свърши с предаването,та да я върнем......Демек - ангажименти.......После уроците почнаха......И до сега......Останах без сили вече....Ега ти деня! Едно след друго без спирка!!!  ooooh! .....

Викам да седна да ви се обадя,пък ти вече ме издирвате..... rotfImbo #Silly

# 649
Зиче, йе сега съ връщаме от имен ден и видях това безумносладко стихотворение! Веднага си го откраднах и го сложих на стената на деверчето(Иван) във фейсбука!  Heart Eyes
Ходя на гимнастика в спортния диспансер на ЛФК. МНого съм доволна! Хайде заедно!  Hug

# 650
ДобрЮтро!

# 651
Ха, добро да е!  Simple Smile
Мастеронче, благодаря за богатата трапеза. Hug
И аз вече съм с кафенце и на любимото си място - бг-мама.И събирам сили и кураж за след 2 часа, когато ще ходя на изтезания при козметичката ми. Crazy Laughing
Ама, трай бабо за хубост. Sunglasses И като споменах баба, днес е Бабин ден.
Поздравявам всички баби в темичката - да са живи и здрави, и да дочакат още много внуци и правнуци!   bouquet 

# 652
Добро утро, излюпих се най-сетне  Laughing

Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания към моите именници  Hug Hug Hug  Пак се събрахме 11-12 човека, децата се повеселиха и ние покрай тях, но по кротичко и повече бяхме   малко като  обслужващ персонал и рано рано се оттеглигхме, че и свекърва ми дойдоха за малко, а тя нали е с още един четвърти вече стенд на сърцето и затова по кротко де, та така.

Фейче, пиши две думи, как сте какво става  Crossing Arms  Hug Hug Hug

Мамче, то с тия калнедраи вече , ако може човек да разбере кое кога какво е, ние тук  групичакта нашата женска, Бабин ден празнуваме на 21.01 и си правим голям купон  Simple Smile Но не знам защо хората бъркат и поздравяват бабите на този ден - това не е ден на бабата, а ден на родилната помощ - празнуват всички раждали жени, акушерки и лекари гинеколози, а се нарича  Бабин ден - защото в миналото нали във всяка една махала е имало по една баба която бабувала - т.е.  помагала е при раждането и е играела един вид ролята на акушерка, та не е празник на бабите де. Тук даже понякога се прави и целият ритуал от миналото - ходи се с музика да се вземе бабата (сега акушерката), бабата посреща всички  млади родилки - родили през  годината в дома си и ги гощава , а те й носят дарове и изказват благодарност за това, че им е помогнала при раждането, после всички отиват на площада и се завихря големия празник и те така. Малеее аз цяла  лекция съм изнесла  Embarassed, сори ако съм досадила с обясненията си Hug

Люска, с теб сме  Peace Hug Hug Hug

Хубав ден на всички  Hug Hug Hug Hug

# 653

Добро утро! Мерси за хубавата закуска, Мастерче!

Анкасче, много се е объркаха празниците по  нов и стар стил. Аз знам, че официалният ден на родилната помощ е на 21 януари. Майка ми и колегите и от  поликлиниката много си го тачат, даже преди 3 години не даваше на снаха ми да ражда детето тогава(планирано раждане беше) на 21, защото всички лекари били попочерпени. Joy
На 8 майка ми, секърва ми и баба ми все си чакат поздравите, тъй че аз ги поздравявам и на двете дати!  Hug Днес и без това ще ходим до селото на свекърва ми да я поздравим по случай рожденният и ден, та и бабин ден ще почетем с нея! Crazy
Тук да не пропусна да поздравя една видна баба Зиче! Зичка, ти си баба -мечта! Да си жива и здрава пра-пра баба да станеш!   bouquet

# 654
Здравейте, момичета.
Благодаря на всички за подкрепата. При нас вече нещата бавно започват да се нормализират. Вчера изписаха Гого, но още е с превръзка и не може да се изкъпе.   Sad Но поне си е в къщи и лекарите казаха, че всичко е наред. Утре сме на контрола - после ще се отчета. Иначе сме много доволни от лекарите и персонала в "Пирогов". Реагираха бързо, адекватно, сестрите и санитарките в отделението бяха много мили, всички отговаряха на всякакви въпроси, намериха начин хем да ни обяснят колко е важно да се действа бързо, хем да не ни позволят да изпаднем в паника... Само съм малко изненадана, че на никого не му е минало през ума да му измери кръвното (освен преди самата операция). Той се оплакваше от главоболие в неделя вечерта и вчера цял ден; там му казали, че може да е от стрес и лежането няколко дни, а аз чак снощи късно се сетих да му го измеря и ... 60/40!  Shocked  Айде бързо 2 чаши кола по спешност и му просветна...  Grinning 
Коко пък явно много се изплаши, макар че нищо конкретно не каза. Три нощи лягаше да спи при нас, но не можеше да заспи (както и аз, де). Чак вчера, като се върна от училище и видя брат си, легна, даже без да е обядвал, и спа до 6 часа. После стана, писа домашни, легна да спи пак, а днес се събуди с болки в стомаха и аз го пратих да си доспи. Стана преди малко и вече е добре, милият. Аз също все още съм малко неадекватна и реагирам с известно закъснение, но това да е проблемът.... Ами това е при нас. Още веднъж, много съм ви признателна за подкрепата.  В такъв момент това е много важно. Hug

Луси, с теб съм, мисля те и се надявам скоро и ти да се похвалиш с добри новини!  Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Момичета, пропуснала съм много именници и рожденици. Зло да ги забрави и им пожелавам много, много здраве, другото само ще си дойде.  Hug  bouquet

Отивам да нагледам "лазарета". Доскоро.

# 655
  • Пловдив
Здравейте момичета Hug
Не мога да се оправя от снощното гости ooooh!Само 3 семейства бяхме ама от отдавна не се бяхме събирали та не можем да се наДговорим Mr. Green Joy
Прибрахме се в 2:30 Mr. Green и тъй като не ми се спеше откарах до към 4ч. Mr. Green

Мастерче ,гледах я тази ученичка ваша Hug ама ти що не ми дзакна и теб да те видя брееее Hug Hug Hug

ПАЦЕ,то е хубаво да се спортува ама тези гимнастики нещо не ме влекат Mr. Green Виж да е нещо по енергично по ще ми допадне май. Mr. Green Joy
Благодаря ти за поздравите и на теб ти пожелавам да станеш баба и да изпиташ тръпката която те кара да летиш. Hug Hug
Честит да и е рожденият ден на свекърва ти Hug

МАМЧЕ, офф най неприятната процедура ooooh! Вси си чудя Вики как изтрайва тази кола още от сега  ooooh! Ама няма начин те с космалаците по бански не могат да се пускат.
Благодаря за поздрава и ти жива и здрава. Hug

АНКАСЧЕ, страхотно сте си изкарали ,ама и при вас този месец е натоварена програма от празници Hug Но това да се чува все весели неща. Hug

ФЕЙЧЕ, Гого няма да въшляса от това ,че няколко дни няма да се къпе. Peace Нали е добре момчето пък къпането бял кахър. Сано повече такива проблеми няма. Praynig
Коко и то детето се е изплашило и виж как му се е отразило ,ужас ooooh!
Давай на Гого шоколад млечен да яде да си стабилизира кръвното. Peace То от притеснение  се е получило и от след оперативното му състояние.
За мен Пирогов е най стабилната болница в БГ Peace със истински професионалисти! Peace
Там ми спасиха детето(Мими) когато беше на 1г . от болест която оживяват на 1000 - 1  това едно беше дъщеря ми благодарение на тази болница и един хирург доц. Коюндерлиев  направи и даде всичко от себе си за да живее детето ми.Цял живот го благославям този човек! Hug
После всичко се повтори и с Вики случая го знаете с нея. Peace
Тъй че и с Гого всичко ще е наред. Hug Hug

ЛЮСКА, стискам палци,мисля те и се моля за теб. Praynig
Чакаме добри новини ...дано ...дано Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 11:38 от ЗИЧЕ

# 656
Анкасче, много се е объркаха празниците по  нов и стар стил. Аз знам, че официалният ден на родилната помощ е на 21 януари. Майка ми и колегите и от  поликлиниката много си го тачат, даже преди 3 години не даваше на снаха ми да ражда детето тогава(планирано раждане беше) на 21, защото всички лекари били попочерпени. Joy
На 8 майка ми, секърва ми и баба ми все си чакат поздравите, тъй че аз ги поздравявам и на двете дати!  Hug Днес и без това ще ходим до селото на свекърва ми да я поздравим по случай рожденният и ден ..
И аз така знам - т.е. 21 януари е по стар стил, а 8 януари - по нов. Flutter
http://www.bnews.bg/article-67001
Бабинден е чисто женски празник и мъжете се крият вкъщи, защото излезлите навън развеселени жени могат да го хванат. Joy Joy
Както и да е, де - важното е да има хубави поводи, да има черпня, маси, мезета и питиета. Laughing
Паце, прочетох един виц за свекървите, т.е. нещо като определение
-Какво е свекърва?
-Майка на гениално дете, сключило неудачен брак.
Да ти е жива и здрава свеки! Hug По-хубава снаха едва ли е щяла да намери. Wink
Фейче, честито изписване на Гого.Радвам се, че  всичко върви добре.

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 13:34 от Mam4е

# 657
Е Фейче, много се радвам, че нещата са на добре и  бързо възстановяване  Peace, че така като не се обаждаш и ние тука вечеее, абе знаеш как е. Дано отшумява всичко бързо, а ти си вземи от таблетките - мента глог и валериана - добре ще ти дойде, щото знам, че още си под стрес  Hug Hug Hug Hug

Мамче, разкрасиха ли те кво стана  newsm78  Heart Eyes Hug

За празниците - така е - нека има празници, ама не съм съгласна, че е ден на баба и това е  bowuu  Не че имам нещо против бабите, даже напротив, но няма нищо общо с бабинството - ето и още инфо  в подкрепа на мнението ми - http://bg.wikipedia.org/wiki/Бабинден   и   http://praznici.eu/bg/praznik/babinden:3  -   не знам защо ама мисля, че последните години се измисли това че бабите празнуват този ден и се изкриви всичко щото няма нищо общо  bowuu.

Мери,  виждам те  Hug, кажи как сте  Thinking

Ох и за Люската си мисля, какво ли става  Thinking

Айде изчезвам, пак ще намина, че нали съм сега  айляк човек ииии  кво друго, пък и дано са  писали момичетата дето ги мислим  Peace

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 13:47 от Анонимен

# 658
  • Пловдив
ОПАААААААААА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕЕЕ Mr. Green
Живи сме!  Mr. Green Joy

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 17:59 от ЗИЧЕ

# 659
ОПАААААААААА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕЕЕ Mr. Green
Живи сме!  Mr. Green Joy

Че вие освен земетресение,друго не можете да сътворите с Тонката ....С тия купони покрай вас......  smile3532 smile3534....хихихихихихихи...

Мастерче ,гледах я тази ученичка ваша Hug ама ти що не ми дзакна и теб да те видя брееее Hug Hug Hug

Щот не обичам показности......Зат'ва..... Embarassed Blush .....Иначе ТЯ е голям сладур.....А този дето я интервюира(Павката).....Също е наш ученик по пеене(много е кадърен).....

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 19:34 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт