Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 165

• 37 153
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Момичета,добро утро!

# 706
  • Пловдив

След секси Мустафа, ще пия чай с него...

# 707
Марианка,и аз бих пийнала с вас!

# 708
  • Пловдив

Ровя се в писмата които сме превеждали и смятам да си ги припомним...Ето нещо за прекрасните очи на Енгин - как успява да говори с тях:

"Казват, че очите са прозорецът към душата. Това е най-искреното физическо средство за изразяване на щастие, тъга, любов, омраза, лъжа, лицемерие, завист, желание и искреност. Това дори е по-вярно когато става дума за актьорска игра. Знам какво си мислите! Енгин Акюрек...Нали? Не мога да не се съглася. Всъщност никога не съм виждала актьор, който може да снима филм без да произнесе и една дума, след като един пролясък на очите му казва повече и от хиляда думи. Фактът, че има изразителни очи на подвижно лице му дава възможността да модулира външността и тонът на гласа си за да нагласи емоцията за всяка роля. Когато погледнеш в очите му, можеш да погледнеш право в сърцето му. Тези красиви тъмно кахяви очи са като тунел, който ни свързва с него. Кълна се, че те говорят, наистина. Те могат да ти кажат всичко – дали е щастлив, тъжен, ядосан, бесен, объркан, палав, изненадан, пълен с омраза или дълбоко влюбен. Да вземем ролята на Керим за пример. Неговият герой, млад мъж, чийто живот се преобръща, когато посочва едно момиче, показва широк спектър от чувства, той е невероятен. Съсипаното му минало, борещите се чувства, вината му, всичко това се появава първо в очите му, преди устните му да проинесат и дума. В един момент личността му е безгрижна, а след това става отговорна. Той се чувства виновен, но в същото време е подкрепящ и настоятелен. Той може да е като малко дете в един момент и в следващия да се превърне в ранен, крехък и разбит мъж, чиито свят може да се разпадне от един допир. Всички тези нива, всички чувства се изливат през очите му. Как успява да направи това? Възможно ли е да покажеш хумор, интрига, объркване, съжаление, привличане и раздразнение с един поглед? С Енгин Акюрек всичко изглежда възможно. Великолепна игра и веднага кара публиката да го поддържа. Все пак, цялото това великолепно изражение не е само по задължение към собствината му игра. Вместо това, разкрива вътрешна, нежна част от Енгин Акюрек, която е скрита от външния свят. Когато той ни дава поглед към чувствата на героите си, кара зрителите да се чувстват като че имат вътрешно познание за него, каквото дори и собственият му екип няма...Господ да благослови сърцето ти, Енгин."

# 709
Толкова хубави неща провокира това момче-Марианка,благодаря ти,че ги припомняш!

# 710
Момичета,добро утро!

Скрит текст:

Добро да е! Кога успя да ме фотнеш, бре? Simple Smile))

# 711
А,Маричка,това е автопортрет рано сутрин след ставане от сън! Joy Joy Joy

# 712
Припомняй, припомняй... колкото повече, толкова повече! Simple Smile)

# 713
  • Пловдив

Да не се разсърди Керим....Къде ли е по-секси Енгин....Като Мустафа или Керим. Аз отговарям веднага - и двете роли....Толкова рано, а какви секси мисли....

# 714

Да не се разсърди Керим....Къде ли е по-секси Енгин....Като Мустафа или Керим. Аз отговарям веднага - и двете роли....Толкова рано, а какви секси мисли....

То е заради мързеливия релакс... Wink) Оф, Божеййййййй... що ли се вгледАх пък и аз в тези очи... Simple Smile)) Забравих да си подреждам файловете. Simple Smile)

# 715
# 716

Е, Ищар особено много му подхожда... еле пък на Булута... Simple Smile Много готино клипче. Simple Smile)

# 717
  • Пловдив

И един секси поздрав - тази снимка там ме заведе....
http://www.youtube.com/watch?v=DMb2ULmNYJI

# 718
Привет.

В коя серия на КВФ използват колата на Енгин знаeте ли? Ако някой знaе момента може да постне снимка, И кой я кара в сериала?  newsm78 newsm78 newsm78

# 719
Дейзи,привет!Колата на Енгин я кара Лале-на доста кадре се вижда-тя е белия мерцедес.

Общи условия

Активация на акаунт