Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 165

• 37 217
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
БожеБоже,до там ли я докараха да молят феновете да гласуват.Вместо да се занимават с разни анкети,по-добре да бяха се постарали повече,че да не им спират сега сериала.Тв канала бил виновен, продуцентите били виновни,филанкишията виновен,само сценаристите и екипа на бял кон.

Ами, явно - до там.

# 601

Маричке, Клонинг е страхотен сериал с много богат сюжет. Заслужава си да се гледа и да се обсъжда. Мнгоо е стойностен.

Може, Дейзи, но щом веднъж не съм го издържала, едва ли ще успея при втори опит. Simple Smile

# 602
Дейзи,ти кой вариант на клонинг гледаш-аз доколкото си спомням имаше един вариант с една много красива бразилска актриса,май и сериалът беше бразилски,а имаше и втори вариант,но нещо ми се губи в паметта.До колкото си спомням бразилският беше наистина много интересег,но това беше преди 10-на години.

# 603
  • Варна
БожеБоже,до там ли я докараха да молят феновете да гласуват.Вместо да се занимават с разни анкети,по-добре да бяха се постарали повече,че да не им спират сега сериала.Тв канала бил виновен, продуцентите били виновни,филанкишията виновен,само сценаристите и екипа на бял кон.
сценаристката/всички си изкарват на нея за спирането на сериала/прави 20 минути....
това определено си е тревожно,хубаво,че Енгин не пожела да играе там Peace

# 604

Това ли е Йълдъръм? Е той не е ли и Езел? Ох, кой пък е Езел?... Знам само заглавието... Остави! Отказвам се да научавам. Simple Smile

# 605
сценаристката/всички си изкарват на нея за спирането на сериала/прави 20 минути....
това определено си е тревожно,хубаво,че Енгин не пожела да играе там Peace

Рекох ви аз, че момчето заслужава доверие в преценките си. Много ни е умничко. Simple Smile

# 606
Ани,те сега в 20мин- се събраха сценаристи на два провалени сериала,така че наистина нещата ще бъдат "интересни".Още повече,че и двамата (всъщност единият е мъж,а другият е жена) са известни с екстравагантни хрумвания.В интерес на истината аз не харесвам и главният мъжки актьор-съжалявам,защото момичетата от 20мин. го харесват,но аз не мога да си кривя душата-не ми харесва.

# 607

Това е Езел

# 608
Скрит текст:

Това е Езел

Ами за мен двамата си приличат. Simple Smile)) Карай да върви - без значение е. Няма да се науча да ги различавам, докато не гледам нещо с тях, а няма да гледам, ако филмът не е супер... убедих се, че лековатите и приповтарящи се сюжети ме изнервят, драмите без особен смисъл - също. Тъй че... оставам си девствена откъм сериали и актьори за пристрастия. Wink))

Впрочем, по повод Клониг, спомням си, че там също ме изнерви идеализираната представа за онова арабско момиче и не съвсем отговарящата на действителността представа за мюсюлманско семейство... когато има разминаван и фикции, се дразня. Затова оставих и ВВ, а инак историята с Роксолана ми харесва...

# 609
  • Варна

Това ли е Йълдъръм? Е той не е ли и Езел? Ох, кой пък е Езел?... Знам само заглавието... Остави! Отказвам се да научавам. Simple Smile
JoyМаричка,като си помисля и аз хабер си нямах до месец март 2012 кой кой е в турското кино/е,те са толкова много,че и сега нямам,но основните играчи ги знам/ Joy

Ани,те сега в 20мин- се събраха сценаристи на два провалени сериала,така че наистина нещата ще бъдат "интересни".Още повече,че и двамата (всъщност единият е мъж,а другият е жена) са известни с екстравагантни хрумвания.В интерес на истината аз не харесвам и главният мъжки актьор-съжалявам,защото момичетата от 20мин. го харесват,но аз не мога да си кривя душата-не ми харесва.

Велижана,ще гледаме сеир май...на мен Илкер ми харесва как играе човека,но какво ли ще правят с него сценаристите е по-важно newsm78

# 610
само за Марица!!!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 611

Маричка,на мен Кенан Измиароглу(Езел) ми е в тройката на най-харесвани турски актьори-много е готин,просто две думи няма.

# 612
само за Марица!!!

Скрит текст:

Скрит текст:

Валенце - кауза пердута. Simple Smile Пак ми изглежда еднакво с поста на Велянка под твоя...  newsm78 Еднообразни са ми, бре! Моля, не се обиждайте.

# 613
Марица, аз не те агитирам. Само те информирам в отговор на твое запитване. Simple Smile Пък и докато не го видиш в роля, няма как да го оцениш.

# 614
  • София
Валенце - кауза пердута. Simple Smile Пак ми изглежда еднакво с поста на Велянка под твоя...  newsm78 Еднообразни са ми, бре! Моля, не се обиждайте.
И за мен е така! Не съм гледала много турски сериали, но от малкото съм харесала още само един актьор -Халит Ергенч, много мъжкарско излъчване и страхотен глас.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт