Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 165

• 37 211
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Вале, бих гледала, ако сценарият не е бъкан с недоразумения.

Дилеми -  Hug значи не съм единствената невежа тук. Simple Smile

# 616

Мисля, че Каан Ташанер заслужено спечели награда за ролята на Ердоан. Но нима ролята на Рахми не е също толкова трудна и блестящо изиграна?
Чудя се, кой от двамата заслужава повече. Не мога да реша, но едно е сигурно - Бюлент Сейран се справи повече от блестящо! Бих се радвала да видя, че го отличават с някаква награда!  Grinning

# 617

Мисля, че Каан Ташанер заслужено спечели награда за ролята на Ердоан. Но нима ролята на Рахми не е също толкова трудна и блестящо изиграна?
Чудя се, кой от двамата заслужава повече. Не мога да реша, но едно е сигурно - Бюлент Сейран се справи повече от блестящо! Бих се радвала да видя, че го отличават с някаква награда!  Grinning

И аз. Дори съм на мнение, че е много по-трудно да се представи образ на човек с "отклонения", какъвто беше този на Рахми. Тъй като по една случайност познавам подобен човек от години (когато беше още тийнейджър), ми направи впечатление колко невероятно добре изигра Бюлент ролята си - жестове, поведение, начин на говорене... две години в това амплоа си е направо шашкащо постижение.

# 618
Дейзи,ти кой вариант на клонинг гледаш-аз доколкото си спомням имаше един вариант с една много красива бразилска актриса,май и сериалът беше бразилски,а имаше и втори вариант,но нещо ми се губи в паметта.До колкото си спомням бразилският беше наистина много интересег,но това беше преди 10-на години.

Велиана, говоря за бразилската версия, тя е оригиналът и си заслужава гледането . Римейкът от 2010 е много бледо копие на оригинала.

Джована Антонели се казва актрисата

Ето накратко историята.

Скрит текст:
80 години на XX век. Жади е мюсюлманка по вероизповедание, но е израснала в Бразилия. Майка й умира и момичето е принудено да отиде в Мароко при чичо си Али и семейството му. Там Жади среща бразилеца Лукас, който е пристигнал с баща си, Леонидас Фераз, и брат си Диого, с когото са близнаци.
Запознанството на младежите става в дома на Али, където Лукас е поканен от своя кръстник, талантливият учен-генетик Аугусто Албиери. Но любовта между Джади и Лукас е обречена: семействата и на двамата е настроена против техните отношения и Джади е обещана за съпруга на Саид.
В това време Диого, братът на Лукас, неволно става съперник на собствения си баща, влюбвайки се в неговата лекомислена приятелка Ивети. Той приема решение да се върне в родината си, но по пътя трагично умира.
Аугусто Албиери се решава на уникален експеримент: взема клетки-образци от Лукас и той е първият, който клонира човек. Износен от Деуза, момчето, което се казва Леандро, израства в дома на Аугусто.
Минават 20 години. Лукас се жени за Маиса, бившата годеница на Диого, с която се сближава след трагичния инцидент, довел до смъртта на брат му. Имат дъщеря Мел. Но в семейството на Лукас няма щастие, защото в неговия живот я няма Жади. Веднъж Жади се среща с Леандро, който прилича както две капки вода на мъжа, когото тя все още обича...

Този сериал е класика, спечелил е адски много награди.

Ето ви клипче да видите актрисата.

# 619
Админките на EA USA Fans са написали,че преди малко Енгин се е върнал Истанбул след като е прекарал няколко дена в Анкара.

Нещо в темата за 20мин пак взеха да споменават Енгин като гост-актьор-аман,бе.

# 620
Скрит текст:

Това е Езел

Ами за мен двамата си приличат. Simple Smile)) Карай да върви - без значение е. Няма да се науча да ги различавам, докато не гледам нещо с тях, а няма да гледам, ако филмът не е супер... убедих се, че лековатите и приповтарящи се сюжети ме изнервят, драмите без особен смисъл - също. Тъй че... оставам си девствена откъм сериали и актьори за пристрастия. Wink))

Впрочем, по повод Клониг, спомням си, че там също ме изнерви идеализираната представа за онова арабско момиче и не съвсем отговарящата на действителността представа за мюсюлманско семейство... когато има разминаван и фикции, се дразня. Затова оставих и ВВ, а инак историята с Роксолана ми харесва...

Маричке можеш ли да ми обясниш кака са представили мюсулманското семейство? Според мен много точно описват нравите, религията, традициите , вярата в Аллах и следването на Корана. Разглеждат отношението им към брака, децата, мъжа, жената, мястото на мъжа и жената в обществото и тн. Толкова теми за засегнати в този сериал, че дори не мога да ги изброя. И това е само от мюсулманската страна. А половината герои са бразилци и се разглежда вли   янието им върху мюсулманските ценности.

Също много добре е представена темата за наркотиците, като са включени истории на истински наркомани от комуни, но много интересно заснети. Вижда се истинския проблем, истинската им болка в абсолютно натурален вид. Въобще много социални теми засяга сериала. Затова казах, че сценарият е на много високо ниво.

# 621
Дейзи,моля те пусни това което са написали в 20 мин през Google преводача,че моят комп неще да превежда.Вече ми писна-тъкмо страстите утихнат и хайде пак името на Е нгин в 20 мин.

# 622
  • София
Велиана, говоря за бразилската версия, тя е оригиналът и си заслужава гледането . Римейкът от 2010 е много бледо копие на оригинала.

Дейзи, тцъъъ. Не можеш ме накара да гледам такъв филм, пък и да го обсъждам! Гледала съм хубава фантастика, но това не.  Последно се излъгах да гледам  Lost, в началото ме заинтригува, след това ме загубиха като зрител с безсмислените си безинтересни фантасмагории. Може да съм изостанала и  задръстена, но това е!

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 19:00 от Dilemi

# 623
Дейзи,моля те пусни това което са написали в 20 мин през Google преводача,че моят комп неще да превежда.Вече ми писна-тъкмо страстите утихнат и хайде пак името на Е нгин в 20 мин.

neslihan17

Заповядай.

Като гост не бих се изненадал, ако видим по-голямата Akyürek. Ако го направите, той вече е на двама ни, има туба и се подиграва на този масив ще бъде официално

# 624
Дейзи,благодаря-от всичко разбрах само името на Енгин.

# 625

Дейзи, тцъъъ. Не можеш ме накара да гледам такъв филм, пък и да го обсъждам! Гледала съм хубава фантастика, но това не.  Може да съм изостанала и  задръстена, но това е!

Дилеми, разбира се никой не карам на сила, просто преложих. Няма нищо фантастично в този сериал, дори сюжетната линия с клонинга не е основна, макар такова да е заглавието. Аз Клонинга въобще не го отразявах, ако трябва да съм честна., Други неща ме вълнуваха в този сериал. Един приятелски съвет, от любопитвство изгледай първа серия, и ще видиш, че няма нищо общо със фантастиката.

# 626
  • Разград

# 627
Дейзи,благодаря-от всичко разбрах само името на Енгин.

Велиана
, според мен това са поредните писаници. За какво му е на Енгин да влиза като гост-актьор?  Той можеше да влезе като главен актьор. А и мениджърката му отрече за втори път , че Енгин има нещо общо със сериала. Нека си ишат. Аз исках да ги видя като двойка с Туба , но не се получи.

# 628
  • Пловдив

Фейсовете на Енгин се активизираха. Сложиха анкетата отново....Записвам резултата и ще го следя....Божееее, до там ли я докараха, да молят за гласуване от 1л. ед.ч.

Гост актьор по принцип канят някой, когато спада рейтинга...А "20 минути не е почнал".

# 629
Момичета,какво ще рече гост-актьор-да не е такъв дето се явява само за 1 минута?
Дейзи,това било подшушнато от някаква близка на Туба,чиито подсказки обикновено се сбъдвали.

Общи условия

Активация на акаунт