Отговори
# 510
Ох, аз силно се надявам таксиметровите шофьори за няколко дни да научат адреса, че не знам как точно ще им обясня къде е.

# 511
  • София
казвате пресечката на Житница и Мушанов, оттам само се влиза в уличката, тя болницата се вижда.

# 512
Декември месец правихме съпружеска инсеминация със стимулация-стуваше ни 600лв без изследвания и вирусология!
как така без изследвания..сигурно имате правена преди това цветна снимка, микробиология и спермограма..поне..?
Най-вероятно това е цената на самата инсеминация!

Всичко друго е отделно!

Убу де,що се караш/строгото подразбиране идва от удивителните ти/,просто я попитах нея! Както беше написано,аз го разбрах по друг начин и затова попитах.

Не знаех,че удивителните означават каране?
Извинявай,че съм отговорила вместо нея,надявах се да съм полезна-защото знам,че това е цената на самата манипулация!
А ако искате други да не се намесват в "разговора" пишете си на лични!
Не разбрах и първото изречение ?
 Момичета искам да пожелая на всички нас да сбъднем мечтите си в новата болница!
Много живи и здрави бебета да  се родят там!

# 513
Здравейте момичета Simple Smile Днес бях на откриването ... болницата е страхотна,огромна е .... много е направена. Тя се намира на бул Никола Мушанов,в пресечката между бензиностанциите OMV и Shell.
Аз искам да попитам дали някоя знае дали спешния телефон ще го има?
Успех на всички Simple Smile Praynig

# 514
  • София
утре имам час за др. Сигридов, но така и незнам къде да отида ..

Е  малко се успокоих - значи ще работят. Аз поне нямам проблем с мястото, понеже живея на 200 м от клиниката  Mr. Green.

# 515
  • София
Декември месец правихме съпружеска инсеминация със стимулация-стуваше ни 600лв без изследвания и вирусология!
как така без изследвания..сигурно имате правена преди това цветна снимка, микробиология и спермограма..поне..?
Най-вероятно това е цената на самата инсеминация!

Всичко друго е отделно!

Убу де,що се караш/строгото подразбиране идва от удивителните ти/,просто я попитах нея! Както беше написано,аз го разбрах по друг начин и затова попитах.

Извинявай,че съм отговорила вместо нея,надявах се да съм полезна-защото знам,че това е цената на самата манипулация!
Не разбрах и първото изречение ?
Кое не разбра? Не е с правописна грешка,нарочно е написано така/ шеговито е, и един вид не  приемам сериозно твоите удивителни Laughing  А кой как ще си задава въпросите е въпрос на личен избор. Хайде стига с този СПАМ

# 516

[

[/quote]

Не разбрах и първото изречение ? [/quote]
Кое не разбра? Не е с правописна грешка,нарочно е написано така/ шеговито е, и един вид не  приемам сериозно твоите удивителни Laughing  А кой как ще си задава въпросите е въпрос на личен избор. Хайде стига с този СПАМ
[/quote]
 Не знам кой спами само!? И нарежда!

# 517
  • София
Момичета,извинете лиричните отклонения моля Simple Smile Успех на всички ни Simple Smile
vvi ще е хубаво да се успокоиш  Hug

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 20:24 от magnet_for_happiness

# 518
Момичета,извинете лиричните отклонения моля Simple Smile Успех на всички ни Simple Smile
vvi ще е хубаво да се успокоиш  Hug
На мен нищо ми няма!
  Явно обаче на теб лично аз ти преча нещо?
Това,че съм изказала мнение ли те притесни ?
Или само така си се заяждаш за спорта!?

# 519
  • София
vvi ще е хубаво да се успокоиш  Hug
На мен нищо ми няма!
Grinning Искрено ме забавляваш, а и ти си тази която се заяжда,не аз Peace Изобщо не ми пречиш, нито интересуваш-как ти хрумна въобще. А за спорт - правя нещо истинско наистина,не заяждания във форуми Peace Hug прощавай ако има нещо ..нека доброто надделее, майки сме и /или ще ставаме. Hug

# 520
  • София
няма ли по-умния да отстъпи  Mr. Green

# 521
vvi ще е хубаво да се успокоиш  Hug
На мен нищо ми няма!

Grinning Искрено ме забавляваш, а и ти си тази която се заяжда,не аз Peace Изобщо не ми пречиш, нито интересуваш-как ти хрумна въобще. А за спорт - правя нещо истинско наистина,не заяждания във форуми Peace Hug прощавай ако има нещо ..нека доброто надделее, майки сме и /или ще ставаме. Hug
Добре, заравяме томахавките, но не аз започнах това! Laughing
А и сигурно имаме по-важни неща за вършене! Особено ти! Hug
Лека вечер!

# 522
Момичета ще попитам вас,понеже не знам кой.Аз имам записан час за първичен преглед за 05.07.2013 г. Чакам повече от година вече,та въпроса ми е това,че клиниката е преместена променя ли вече запазените часове?

# 523
  • София
Не, нищо не променя, но за твое спокойствие им се обади и попитай, току виж т го преместили за по-рано.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт