Отговори
# 495
Да, вярвай в късмета си. Peace

# 496
Ее, значи съм имала късмет, така ли? Grinning

Да, значително е намаляло времето в чакане на първичен преглед........ми, може да се каже, че е късмет.....имаше  момент в който през 2012г. не записваха, защото всички часове бяха заети за 2013г. и казваха: обадете се след няколко месеца да ви запишем час за 2014г. Пожелавам ти да не се налажи да изчакваш часа, щастието да те споходи по-рано!  bouquet

# 497
  • София
Може ли да се отложи час за първичен преглед с 1-2 месеца и то малко преди това?

# 498
  • София
Може ли да се отложи час за първичен преглед с 1-2 месеца и то малко преди това?
Обади се и попитай Peace

# 499
Здравейте, момичета:) Тъй като не намерих ценоразпис в страницата бихте ли ме ориентирали горе-долу какви са цените в клиниката? На първичния преглед платих 20лв. Толкова ли е всеки следващ преглед? Интересуват ме и цените на съпружеска инсеминация и инвитро на естествен цикъл.

# 500
  • Благоевград
ин витро на естествен цикъл излиза около 1000 лв.

# 501
  • София
polletkyky buttinsky благодаря ви!   bouquet  Днес и аз това си мислех, може пък да не си изчакам часа, а да имам късмет преди това newsm17

# 502
 Декември месец правихме съпружеска инсеминация със стимулация-стуваше ни 600лв без изследвания и вирусология!

# 503
  • София
Декември месец правихме съпружеска инсеминация със стимулация-стуваше ни 600лв без изследвания и вирусология!
как така без изследвания..сигурно имате правена преди това цветна снимка, микробиология и спермограма..поне..?

# 504
как така без изследвания..сигурно имате правена преди това цветна снимка, микробиология и спермограма..поне..?
Най-вероятно това е цената на самата инсеминация!
Всичко друго е отделно!

# 505
Ами това ми беше втората исеминация,а вирусологията се прави на три месеца,спермограмата и цветната снимка ги правихме още преди първата исеминация и за тази не са ни казвали да ги правим! Само стимулация имах,без никакви други изследвания! Тъй като и този опит беше неуспешен,предполагам че за следващия ще пускам вирусология и някакви др изследвания и цената ще е по висока... newsm78

# 506
  • София
Най-вероятно това е цената на самата инсеминация!
Всичко друго е отделно!

Убу де,що се караш/строгото подразбиране идва от удивителните ти/,просто я попитах нея! Както беше написано,аз го разбрах по друг начин и затова попитах.

# 507
  • София
Момичета да ви попитам - имам час за преглед за утре, обаче нещо взех да се съмнявам да не би грешно да съм разбрала, понеже по-напред в темата някой писа, че графика на клиниката е от 15, а и имам приятелка, която също я посещава и тя по спомен нещо такова е разбрала, та се питах случайно някоя от вас да има също час за утре newsm78

# 508
утре имам час за др. Сигридов, но така и незнам къде да отида ..

# 509
  • София
от утре на новото място, и до вечерта да споделите отзиви  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт