Отговори
# 525
  • Живее на Луната
Вчера гледах новините, но никой не отрази новата болница. Имаше репортаж само за фонда и там дадоха някакви кадри от откриването. Възмутена съм  Crossing Arms

Хайде успех на новата клиника, да й върви на много бебета. Някой ако ходи скоро, да сподели впечатления..... Flutter

# 526
Здравейте,
прочетох някъде, че новата клиника ще работи със ЗК. Знаете ли какво имат предвид? Изцяло или по определени клинични пътеки?

# 527
  • София
ами то по ЗК все по пътеки май се работи  newsm78

# 528
Може би не съм си задала правилно въпроса:) Клиниката на Щерев примерно имат договор със ЗК само за определени операции и раждане. Всичко останало се плаща. Та се чудех тук дали ще обхванат повече услуги по ЗК като изследвания, прегледи и т.н.

# 529
Вчера гледах новините, но никой не отрази новата болница. Имаше репортаж само за фонда и там дадоха някакви кадри от откриването. Възмутена съм  Crossing Arms

Хайде успех на новата клиника, да й върви на много бебета. Някой ако ходи скоро, да сподели впечатления..... Flutter

И аз чаках с нетърпение репортаж за клиниката, но уви... Sad Нищо-живот и здраве ще я видим на живо при започването на опитите си.На всички-много, много успехи и само благи вести  Blush

# 530
  • София

И аз чаках с нетърпение репортаж за клиниката, но уви... Sad Нищо-живот и здраве ще я видим на живо при започването на опитите си.На всички-много, много успехи и само благи вести  Blush
Сега даваха по ТВ7. Изглежда меко казано чудесно, а родилното е... Crazy

# 531
Даваха репортажи в новините на бтв,нова,тв + .... снощи Simple Smile
Отразиха я навсякъде!

# 532
Аз попаднах на това http://www.puls.bg/health/pregnancy/news_12283.html и
http://tv7.bg/news/bulgaria/9598502.html

Последна редакция: пн, 14 яну 2013, 19:32 от daine

# 533
...и аз с прясна информация от днес...

Клиниката наистина е разкошна и много просторна...

... срещу входа във фоайето е цялата администрация. Направено е като на отделни клетки. При Дани се плаща, при другото момиче /което беше в една стая с Дани/ се записват часове на място. Другите две жени,  които записваха часове по телефона са малко по-навътре и  явно записват само часове по телефона. Видях някъде там и Силвето / която оформя документите по ФАР/.

Доколкото разбрах /дано не е грешно/ кабинетите з апрегледите са на първия етаж, каккто и лабораториите, др. Михова и др. Сигридов имат отделни кабинети /стаи №18 и № 19/ и  преглеждат по едно и също време. На 2-рия етаж е родилното, което очакват да заработи до седмица. Единият отдокторите е др. Ташков, видях го и е сигурно, бил страхотен специалист. Май на 2-рия етаж била и неонатологията. На третият етаж пък имало хотелска част, за пътуващите, на които се налага да остават в София. За цени за раждане не можаха нищо да ми кажат, в момента правили калкулации, щели да работят по ЗК.
Пропуснах да кажа, че има  голям подземен гараж, така че въпроса с паркирането е решен Simple Smile
Има  и ресторант, който също предстои да бъде открит.
И още нещо - прегледа при др. Сигридов вече е 40 лв Simple Smile

Желая успех на екипа на клиниката и дано, наистина, да има много заченати и родени бебчета там!!!

# 534
  • София

оппа, знаех си че ще има промяна, но поне е в разумни граници  Mr. Green
а нещо разлика в техниката видя ли?
има ли удобен монитор и за пациентите, че ми се изкриви врата от връткане досега  newsm78

# 535
# 536

оппа, знаех си че ще има промяна, но поне е в разумни граници  Mr. Green
а нещо разлика в техниката видя ли?
има ли удобен монитор и за пациентите, че ми се изкриви врата от връткане досега  newsm78
а колко беше преди това  newsm78 от известно време с мъжа ми се питаме, дали няма много да вдигнат цените в този лукс  Tired че и с това пътуване...

# 537
  • София
30лв беше.

# 538
За техниката не мога да преценя. Снимките са малко по-различни от апарата  Mr. Green  
Има доста работа още по кабинетите и по клиниката като цяло. Явно още не са включени тези монитори...
Постоянно се чува бръмчене от бормашина Simple Smile /огледалата в тоалетните не са монтирани..  Laughing/ В подземния гараж е лудница Simple Smile майстори има поне 100-тина Simple Smile

А прегледа при Сигридов преди беше 30 лв. /бамба ме изпреварила Wink/

# 539
мерси  Hug дано не е пропорционално вдигането на цените  Sick или дано поне не засегне инвитро процедурите

Общи условия

Активация на акаунт