Отговори
# 555
  • София
Хайде и аз в отбора- имам час при д-р Шефкетова, чак през юни, но.... ще чакам  Praynig. Успех на всички  Hug
юни си е супер, особено ако сега си го записала  bouquet
Ин витро клиника за Надежда

ОЩЕ ЕДИН ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР ЗА ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ!

Скъпи приятели,
знаем, че телефонният номер, на който ни звъните е изключително натоварен. Затова, освен на тел. 02 4417970, може да ни звъните и на тел. 0882 193970.
този тел. и преди си го имаше Mr. Green

# 556
Подобрило се е и отговарянето на телефоните. Още на първото позвъняване ми отговориха. Имам час за имунология за 19.01. - събота, след това ми предстои биопсия.

# 557
  • София
Подобрило се е и отговарянето на телефоните. Още на първото позвъняване ми отговориха. Имам час за имунология за 19.01. - събота, след това ми предстои биопсия.
на gsm-a никой не ми вдигаше 30 мин, обаче на стационарния- от първи път Peace

# 558
Сега се записах, то моето сега започва, дано краят е какъвто го желаем   bouquet

# 559
  • София
Хайде и аз в отбора- имам час при д-р Шефкетова, чак през юни, но.... ще чакам  Praynig. Успех на всички  Hug

Хей,радвам се да те "видя" тук. Браво за Шефкетова Simple Smile

# 560
  • софия
От Плиска също може с маршрутно такси №29, пътува около 30 минути в натоварените делнични дни. Минава точно пред болницата.

# 561
здравейте,

записвам се да ви следя.

надявам се започващата година да е успешна за всички : )  Praynig

въпрос - за да си направя имунологични, трябва ли да имам вече записан час при някой от лекарите, или просто мога да си ги направя докато чакам? (т.е. имат си отделно имунолог, който консултира какви изследвания биха били нужни?)

благодаря предварително Simple Smile

# 562
От Плиска също може с маршрутно такси №29, пътува около 30 минути в натоварените делнични дни. Минава точно пред болницата.
Aз също съм привърженичка на маршрутките - качваш се и слизаш без прекачвания, и май е най-бързо.

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 21:14 от mammita2012

# 563

Хей,радвам се да те "видя" тук. Браво за Шефкетова Simple Smile

Hug благодаря, миличка! Дано не стане прекалено късно само  Sad

# 564
  • на морето
Момичета, до сега колко време сте чакали за час в клиниката при д-р Стаменов? Имам информация за около година, но май не се чака толкова дълго?!

# 565
Момичета, до сега колко време сте чакали за час в клиниката при д-р Стаменов? Имам информация за около година, но май не се чака толкова дълго?!

Зависи при кой лекар искаш час-за доктор Стаменов може и повече от година да чакаш.Запиши си час за който лекар ти предложат,най-скорошния час,така или иначе за всяка пациентка решенията ги взима той,независимо кой те преглежда.Мен основно Персенска ме гледа и съм си доволна!

# 566
Днес се записах. Часът е за след 5 месеца.

# 567
Някоя от вас, която е правила имунологични, може ли да сподели как протича? В смисъл само кръв ли ти взимат или и някаква консултация се прави?

# 568
  • София
Някоя от вас, която е правила имунологични, може ли да сподели как протича? В смисъл само кръв ли ти взимат или и някаква консултация се прави?
Ами седнахме и беседвахме,после дадох кръв.

# 569
  • Sofia
Vili08, преди да ти вземат кръв се прави консултация с имунолозите. Един въпросник ще попълните заедно и всичко, което те интересува ще можеш да ги попиташ.

Общи условия

Активация на акаунт