Ама съм будала, вместо да си взема на мен нещо.
Иии, Честита Баба Марта на всички

Люби, твойта свеки....май чувството и за такт хич го няма.

,но това се промени с времето (за ключа само
).
.
и най-редовно ми пуфти като повторя например 1000000 пъти да си сложи пантофите,само очите не е започнала да върти.На 4 год. пуфти на 14 не знам какво да чакам.Баща й сега по цяла седмица е във Велико Търново и ние се гледаме,та като е само с мен и ме слуша (къде ще ходи).Майка ми и тя у нас пък оперирана от варици,та и на нея помагах.Вчера супер смешни на детската площадка,аз с корема,тя куцука и Йоана иска да се качи на една люлка.Викам майка ми да я качи,после тя куцайки сяда на пейката,аз пък я люлея,хахахахах.
.

По-изнервен е
В петък отивам да го взема - бяха ги извели. Всички деца си играят около учителката. Нашия 5м в страни сам си събира камъчета. Стана ми криво, защото тази госпожа се примири с наличието му в групата ( с нея беше скандала септември месец), но той просто си пребивава там. И най-много ме е яд, защото сега неговата група е под карантина. Ама аз да се правя на съвестна видиш ли - да стои в нас. Повече няма да се повтори, пък колкото и да ме плюят. Защото май само аз съм си оставила контактен в нас - другите родители им дреме.
Трябва да се взема в ръце. Не ям много, но не се движа. А то като не ям много си го запасява за "черни дни"
((

Ивко отново е болен.И това след като госпожата гордо заяви ,че го оставили да се облече сам
Ми аз знам ,че може сам,но си представям колко време се е моткал бос на балатума и на всичкото отгоре кръста му гол.Следващият път ще им кажа да го научат сам да се води и прибира от градина
Идосана съм
Прочетох много внимателно всяко едно от тях. Това за всички вас
. Не 30, ами не зная колко лева напред ще съм, може би ще бия всичките
. Между другото, наистина доста дълго време се колебаех дали да пиша по този въпрос, защото за мен е много лично и си оголих душата до дъно, но истина е, че след толкова дъгло време писане и споделяне тук, с вас, ви чувствам близки и място, на което мога да го направя
.
. До тогава смятам да се настойвам положително, да си пазя моя си режим на хранене /имам предвид повече салати, млечни и леко месо, без много хляб и сладко и газирано/, да си пия добавките /рибено масло, витамини/, като ще започна да пия и фолиева. Не че не изтрещявам от време на време да се храня с боклуци и де що видя, ама като цяло. Че аз вече писах- едва ли с Йоето е имала някоя толкова тежко габаритна като мен, сега съм средната артилерия
. Смятам да си подновя и тренировките. Аааааа, и психически ще се опитвам да съм по-спокойна, най-вече да не си го изкарвам на Йоето, че си представям като заиграяят хормоните, какво ще е. А понякога наистина тя не ми е виновна, а просто си намирам в това да си го изкарам на нея, отдушник
.
. Вчера баща й ни остави в парка с колелото, а той отиде да чисти в апартамента, като идват за ламината. Добре се получи, два часа навън, тя кара, аз тичам след нея- посел Йоето спа два часа и пловина, а аз днес имам мускулна треска
. Иначе изпълнението й за днес е, че се е налакирала с лаковете ми

Слонче, аааааааааааа, ще се бием, сигурна съм, че си прекрасна, целувки 

. Иначе- нядявма се и при вас с магазина, нещата да се стабилизират.
.
.
. Другата седмица ще си взема отпуск по план и ще го оставя още.
...
Там в лудницата си представям само как се ослушва и мотае.
Смешно ,ама на една колежка синът и паднал в банята и си порязал коляното на плочките.И нали е бъдеща свекърва -веднага се вкарала във филм-те са правили секс с Теди и той за това е паднал 
Отивам да се лакирам.