В ЯНУАРСКАТА тайфа почва щура веселба

• 72 399
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро, момичета!

Честит рожден ден на Моника, както и на вчерашните пораснали дечица- Делян и Катерина!
Да са живи и здрави, палави и усмихнати!

При нас 20 санта сняг, което за Англия си е направо събитие Laughing Супер е! Особено да си го гледаш от къщи или от колата Mr. Green Не можем да му се насладим пълноценно, понеже момиченцата са леко болнички и гледам да не стоят дълго на студа.

Уикенда беше много хубав. В Събота имахме на гости приятели, със седемгодишно момченце. Така хубаво се заиграха с Анджи, че направо забравихме, че деца има. Тихо, кротко, играят си на таблета в нейната стая, Бела спи, а ние на сладка приказка, с по чаша вино и домашна пица. И така няколко часа. Много весело се получи, когато момченцето дойде по едно време и ни каза, че измислили една игра и трябвало всички да си затворим очите. Оказа се, че идеята била в това време Анджи да се промъкне и да отмъкне шоколадови бонбони. Разбихме конспирацията, много се смяхме и разбира се, им дадохме бонбони Laughing

Люби, супер е станало, че това си беше кофти дилема!

# 466
  • София
Люби много се радвам.Сигурно голям камък ти е паднал от сърцето.
Мониката днеска отиде супер щастлива на детска.С нова рокля.прическа,лак.......След обяд ще идват баба и дядо от орешак и ще ходят да я вземат.Тя не знае и ще  еголяма изненада.В къщи  ще я чакат много подаръци и гости.Аз след малко ще си тръгвам от работа да се пребирам и да почвам сандвичите  Simple Smile
p.s Извинявам се за огромната снимка на торта.Чак сега видях колко е голяма

Весел ден на всички

# 467
  • София
Честит Рожден Ден на Мони! Да е здрава и щастлива!

Много съм щастлива - обучението в София се отлага за 31.01 и 01.02. Днес колежката от Човешки Ресурси ни го съобщи.
Е, видиш ли как се нареждат нещата Mr. Green В кой хотел ще сте? Можем да пием по една лимонТка Mr. Green (не знам от какъв зор, ама сънувах, че се разхождаме в русенския МОЛ Joy)
Ради, какъв ви е таблета? Търся някой, който да ми внесе айпад, че тук цена от вносител ми е бая соленичка.Трябва да се чуя със съквартирантката ми - тя живее в щатите и техните пътуват често. Е, днес пак гледах една камара приложения като за Гого. Андроидов таблет мога да взема на добра цена, но няма толкова приложения Sad
Мони, да ти е жива и здрава Мони Mr. Green
Бубс, Лорини!!!  Честит празник на Делян и Катерина!! Да са здрави и усмихнати, позитивни като вас и предполагам като бащите си уравновесени  Heart Eyes
Ей, па и двете по една картинка не почерпиха Rolling Eyes На лорини честито и и християнче. Да и нацелува пухкавите бутчета от мен Heart Eyes

# 468
  • Русе
Дони, обучението е в център Булмар, близо е до Стамболийски, на ул. Нишка 172.
За хотела трябва да решим тия дни - предлагат ни няколко. Или Easy, или Родина. Аз пък гледах един Рила, който е на близо. Де факто четвъртък вечерта след 17ч ще ни е свободното време, защото в петък има автобус в 18:30 и сигурно от там направо ще си ходим. Като разбера къде ще отседнем ще пиша. Това за русенския мол е добра идея. Заповядай, де.  Simple Smile

# 469
Дони, ние още нямаме, играха с този на гостенчето. Мислех за детски, но се отказах, заради ограниченото приложение и скъпата поддръжка.Определено ще взимаме Айпад, който ще е за общо ползване. Апъла си е апъл Grinning

А мераклийки за лондонския мол, няма ли?  Heart Eyes

Похвалих ли се, че ще ми едва приятелката от БГ на гости за една седмица в началото на Март. newsm44 Ще хванем 8-ми Март и рождения й ден. Мишо отсега се замисли къде ще ни води на 8-ми, а аз правя програма с разглеждане на забележителности за седмицата.

# 470
  • София
Дони, ние още нямаме, играха с този на гостенчето. Мислех за детски, но се отказах, заради ограниченото приложение и скъпата поддръжка.Определено ще взимаме Айпад, който ще е за общо ползване. Апъла си е апъл Grinning

Не съм фен на марката. Колегите като чуят за Мак за ремонт и им се Sick Ама пък толкова приложения има...Те дори ме убеждават, че по-добре айфон, отколкото айпад. Хич не са за таблетите. Тук айпадите са към 1200 лв. Таблет с андроид 130 лв. Разликата е драстична...И като сметна, че е все пак за дете Confused Да си имам проблема Rolling Eyes
Люби, като резервирате ще кажеш Wink
Оказа се, че юни или юли сме на сватбааа. Обаче не се знае датата още.

# 471

Не съм фен на марката. Колегите като чуят за Мак за ремонт и им се Sick Ама пък толкова приложения има...Те дори ме убеждават, че по-добре айфон, отколкото айпад. Хич не са за таблетите. Тук айпадите са към 1200 лв. Таблет с андроид 130 лв. Разликата е драстична...И като сметна, че е все пак за дете Confused Да си имам проблема Rolling Eyes
Люби, като резервирате ще кажеш Wink
Оказа се, че юни или юли сме на сватбааа. Обаче не се знае датата още.

Разликата наистина си е голяма. Въпросът е, дали го взимаш само за него, т.е. само за детски и образователни апликации, или ще се ползва и от вас. С айфона наистина може да се прави всичко, което и с Айпада, само взирането ми идва в повече. А и баща й иска да се движи в крак с технологиите Wink
А защо колегите ти се мусят за ремонт на Макове, имаш ли инфо дали много се развалят таблетите?

# 472
  • София
За таблетите не, но коментираха, че дисплеите на лаптопите на 2рата година масово заминават. То в какво ли имаш вяра в днешно време - всичко си е с определени дни зададени дни/часове на работа. как ще си купиш следващо. Иначе да, за него само. Ние с баща му имаме лаптопи, Хриси окупира настолния компютър.

# 473
  • Русе

Има, има, ама за сега е само в сферата на мечтите.  Sunglasses

# 474
  • София
Честит рожден ден и тук на Катерина, Дели и Мони!  bouquet
На Лорини честито й християнче, невероятно сладка е малката бонбонка Heart Eyes
Аз вчера бях на работа, трябваше да съм квестор на едни студенти за изпит /какво нещо е живота, никога не съм си се представяла аз от тази страна на барикадата, ама ей на Mr. Green/ и едва, едва избутах деня, понеже през нощта не успях да се наспя Tired. Вечерта отплувах още към 21ч. и днес вече съм си в кондиция. На Йоанка й се беснееше и едва успях да я изкъпя и да поиграем малко на лекарки, после я оставих на баба й. Днес ще трябва да й мия косичката и ще слагам памуци с вазелин в ушите, че трябвало много да ги пазим да не се мокрят, поне така била казала УНГ, да видим ще успеем ли с мисията Rolling Eyes
А днес ще ходя да й търся към подаръка за РД някакви фибички и шнолички за косата, че напоследък много се конти, ама все ги губи, та има нужда от нови Flutter.
Таблет- много ми се искаше, ама на този етап ще е само в сферата на мечтите, чисто финансово няма да можем да си го позволим.
Люби, радвам се, че така се развиха добре нещата при теб, хем ще стане събитието, хем ще си с Кари за РД Hug
Ради- знаеш ли, точно днес се зарових да чета из чуждинските теми и си казвах, че да е жив и здрав този, дето е открил интернета, за да мога да разбера нещо и за света, извън БГ-то и за живота на хората като цяло Mr. Green.
Радвам се, че ще идва приятелката ти, сигурно ще ти е много приятно, а малките принцеси да се оправят Hug
Мони- като споменаваш Орешак, все забравям да ти кажа, че там /тоест една махала до селото/ имаме къща и лятото бабата с Йоанка стоят там, а ние си ходим почти всяка седмица. Весел празник на Мони днес Heart Eyes.
Иначе и аз се вълнувам, че само един остана до 23. Леле, как си лети това време, кога малкото ми бебе се превърна в една умна и чувствителна госпожица с мнение и претенции Heart Eyes. Малко съжалявам, че няма да може да си празнува и с дечицата от ДГ, но нищо, дано догодина да е здрава и да може и с тях.

# 475
  • Ловеч
Честит Рожден ден на Мони!

Честито Християнче на Лорини ! Hug
Дони и аз искам на мол в Русе-минаваш през Ловеч и  да ме вземеш и готово,навита съм и за Лондонски  мол smile3521

# 476

Има, има, ама за сега е само в сферата на мечтите.  Sunglasses

Grinning То и на мен, хайде, не Русенския, но Пловдивският мол ми е в сферата на рядко-осъществяемите мечти. Ако в мола в Русе има детски център и той отива в графа 'мечтани дестинации' hahaha

# 477
  • Варна.....
Честит Рожден ден и на Мони! Да е здраво и усмихнато дете!!!

У нас пък приготовленията за РД се отменят- Пъселхоф е с гостенка- Баба Шарка  ooooh! Дано мине леко!
Пък после пак ще си празнува в ДГ! То така или иначе всичко е напазарено вече. А и детето си чака "неговият празник".
Айде лека ви!!

# 478
  • Русе
Добрютро!
Не мога да се разсъня. Снощи Лудото Ленче прави баница в 2:30, че при Венци е традиция да черпят с нея. А той днес има ден  Grinning

Ми хайде, де идвайте! То в единия ни мол има 5 магазина, а в другия 6, но за сметка на това има детски център.  Wink Хубаво би било да се запознаем и да пием лимонаТка.

Таис, Варицела ли? Да минава леко, пък празника пак ще го направите. Само да знеш ( ти сигурно знаеш), че проклетата шарка срива адски много имунитета. То не, че ние можем много до ги опазим, но имай едно наум.  Hug
Хайде, аз ще бягам да взема един душ и да будя Поспалнка. Хубав ден!

# 479
  • София
Люби. да ти е жив и здрав половинът Hug Ама каква работна жена си има Wink
Таис, да го почешкаш от мен Пъситу. И аз тръпна в очакване. Трето дете от групата на Хриси се е опъпчило. Като ги гледам горе долу през седмица. Кога ли и той ще изтегли късата клечка. Но ако ще хваща да хваща, защото друг път все за някакви изследвния ги пазя (Гого де). Сега е подходящ период. Изключвам РД, но то РД може да се празнува и февруари Joy
Аз нали съм с лабилни нерви...Тази сутрин заведох Гого след едноседмична почивка в нас на градина. Като му се нахвърляха децата да го прегръщат и целуват. Разплаках се. Ама и той стоически издържа на бурната радост. Само накрая взе тактично да ги побутва да се махнат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт