Честит рожден ден на Моника, както и на вчерашните пораснали дечица- Делян и Катерина!
Да са живи и здрави, палави и усмихнати!
При нас 20 санта сняг, което за Англия си е направо събитие
Уикенда беше много хубав. В Събота имахме на гости приятели, със седемгодишно момченце. Така хубаво се заиграха с Анджи, че направо забравихме, че деца има. Тихо, кротко, играят си на таблета в нейната стая, Бела спи, а ние на сладка приказка, с по чаша вино и домашна пица. И така няколко часа. Много весело се получи, когато момченцето дойде по едно време и ни каза, че измислили една игра и трябвало всички да си затворим очите. Оказа се, че идеята била в това време Анджи да се промъкне и да отмъкне шоколадови бонбони. Разбихме конспирацията, много се смяхме и разбира се, им дадохме бонбони
Люби, супер е станало, че това си беше кофти дилема!

)

Ще хванем 8-ми Март и рождения й ден. Мишо отсега се замисли къде ще ни води на 8-ми, а аз правя програма с разглеждане на забележителности за седмицата.
Ама пък толкова приложения има...Те дори ме убеждават, че по-добре айфон, отколкото айпад. Хич не са за таблетите. Тук айпадите са към 1200 лв. Таблет с андроид 130 лв. Разликата е драстична...И като сметна, че е все пак за дете 

. Вечерта отплувах още към 21ч. и днес вече съм си в кондиция. На Йоанка й се беснееше и едва успях да я изкъпя и да поиграем малко на лекарки, после я оставих на баба й. Днес ще трябва да й мия косичката и ще слагам памуци с вазелин в ушите, че трябвало много да ги пазим да не се мокрят, поне така била казала УНГ, да видим ще успеем ли с мисията
.

Дано мине леко!