В ЯНУАРСКАТА тайфа почва щура веселба

• 72 268
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна.....
За малко влизам, пак да се оплача  Heart Eyes
Тоз вирус много лош- снощи до 40.2 вдигна температура, и това след панадол. Чак бърза помощ викахме. Добре, че докторката беше печена и не се презастрахова с антибиотик. Сега пак на преглед го водихме- доктора каза,че съм дала каквото е необходимо до момента!
Дано е отминало най- трудното
То да беше само Преслав- Алекс продължава да кашля, след изпит антибиотик  ooooh!
Утре и двамата на хомеопат!
Мим, нищо не каза за първото кормуване  bowuu
Ели, сега се осъзнава малчо!
У дома не се гледат сапунки, но Преслав е фиксирал и харесва "Великолепният  век", който първоначално смятах за исторически филм, но като се загледах здраво балонесто е!

Освинване- в отбора съм, а не мога да се взема в ръце за сега!

# 646
  • София
Тайс наистина е ужасен този грип.Майка ми 4 дена с над 39 темп.
Нещо и мене ме боли гърло.Пия чайове и парацетамол.
Дано не ти вдига такава температура.
Аз до сега  clean prostor 1dishes wash hang newsm79 1ironing

# 647
  • Варна
Грпиът е кошмар - Ели е вече трети ден с Т, въпреки АБ, който пие от петък сутринта! Цял ден днес спинка!

А моя курс е пълнааа преебавка - нали е по "Аз мога повече" - та 300 часа имам теория - Автотранспортна техника, т.е. от вчера до 30 май през ден от 17 до 21.30ч!! Crazy И сега не мога да се откажа, защото ще трябва да дам 600лв и да си остана без курс. И междувременно и курса ще изкарам. Няма такова прецакване - първо, че до 18 съм на работа, второ, че ще се прибирам в 22 през ден три месеца - Ели ще спи, аз как ще се прибирам по тъмно в наше село незнам. Хубавото е, че имам 20% право на отсъствия... Оплаках се....няма безплатен обяд в нашата държава!

За сметка на това имам чудна новина - на фона на протестите - имам 105лв сметка за ток за януари, а бях 10 дена отпуска с Ели докато беше болна от скарлатина и се отопляваме с климатик! Как стана това, не знам, при положение, че минали години тока зимата ни е около 200лв!

Тайс, дано това е бил пик-а на грипа при вас!

# 648
  • Варна.....

За сметка на това имам чудна новина - на фона на протестите - имам 105лв сметка за ток за януари, а бях 10 дена отпуска с Ели докато беше болна от скарлатина и се отопляваме с климатик! Как стана това, не знам, при положение, че минали години тока зимата ни е около 200лв!
Виж дали няма втора страница  Heart Eyes
И аз се зарадвах на 180лв., но на другият ден видях, че фактурата е от две страници, та се получиха почти 300лв.

# 649
  • Варна
Тц.. в ePay видях сумата за период от 2.01 до 1.02 е:)

# 650
Мим, признай си! Имаш връзки с монополите!  Twisted Evil  Mr. Green
Иначе, и нашата сметка ми се струва леко завишена.. Обикновено плащаме макс 120 лв. декември/януари. Сега беше 180, като се има предвид, че към седмица не сме си били изобщо у нас. Та и на мен ми мирише на надписване. Пак, че не са ни цапнали с много... ма то така по-хитро - нито да оспорвам, понеже сумата е не особено по-голяма, та не се знае знае ли се, пък и разбрах, че и 40 лв. искат, за да им оспориш начислението  Mr. Green, та... еми подейства, отказаха ме да оспорвам... гадинки  Whistling.

# 651
  • Варна
Ееее, какво е станало тук? Поне Тобито да беше се вяснала за малко....Simple Smile

Ние снощи за малко отървахме болницата - след като Ели в неделя вечерта ми отказа да пие АБ и вчера пак Т започна нагоре, гърдите и свирят и е отпаднала - чак до спешен с ренгенова снимка стигнахме. Има леки изменения на бронхитите, но чак пневмония  не е. Нямаше място нито в Терапия, нито в Окръжна, нито в Лисичкова - ей, този грип много коварен! След като се изплаши подобаващо от ренгеновата снимка - обеща да си пие всички лекарства:)

Оплаках се....

# 652
  • София

Айде кафето днес от мен Simple Smile
 Болните да оздравяват бързо Hug
Нещо много работа тия дни. В нас вече месец няма кой да смени рутера - имам оферти от 3ма и никой не се задейства - включително и благоверния #Cussing out пък през жи си ема ме мързи да пиша.
Нещо за Сатурн се глася, ама този път съм решила, че няма да се дам.
Е, поне да си похваля голямото гардже - сложили го в групата за напреднали на ски училището - да му се ненадяваш. Обмислям един шпионаж в петък, ама да видим - не искам да правя планове, че все се объркват.
Мим, ква таз теория бе newsm78 Наистина всичко по тази програма е мижи да те лажем. Типично по български - много съм недоволна аз лично Confused
Господжата по рисуване е с отсъствие Crossing Arms

# 653
Не е петък следобяд / а ми се искаааа  Blush/, но да се вясна за малко, че напоследък много работа нещо... Дребния и той преболедува нещо с висока температура, кашлица и сополи  Tired Покрай него и всичкото мъж вкъщи - побъркаха ме  Crazy Абе лудвам бавно, но сигурно  Peace Как изкарахте Св. Валентин/Трифон Зарезан ?!? Нищо не се хвалите  Crossing Arms Мен тази година нещо грам не ми беше романтично, но пък половинката ме изнед(нада приятно с романтичен обяд и подаръци, после подобаващо зарязах с колежките  bowuu Сега чакам заплата и 8-ми март  Flutter
Бързо оздравяване на болните  Hug и да се свършва тая газдна зима с тия отвратителни вируси/грипове по - бързо!
Приятен ден!

# 654
  • София
За пръв път от не знам си колко време си сипах ракия и като пияниците си пийвам...То поне тук да имаше компания Rolling Eyes
Скрит текст:
Първо ме ядоса сметката за ток - този месец само 300 лв, като не се топлом на ток...плюс 400 дърва на месец #2gunfire
И се развиках на Гого, защото го карам да учим, а той си пипа ушите. За цял месец в нас едно нещо не сме свършили. Разкрещях му се тъпанар ли иска да остане. Той ме изгледа безразлично и избяга в баба си. Брат му съответно - Брат ми тъпанар ли е мамо? Embarassed А на самия него 30 пъти обясних, че се казва баТман, а не баКман #Cussing out Ти не знаеш, не гледаш картун нетуорк. А това неправилно чуване на звуците с тръгването в първи клас още повече ме притеснява Rolling Eyes
ай наздраве Blush

# 655
  • Русе
Eee, Дони,  Hug Снощи и аз си пийвах - бяхме на РД на свеки. Не взехме Карина, защото още не е напълно ок и се отпуснахме - пихме, пушихме..днес ще е дъъълъг ден.
Скрит текст:
Ново 20 от свеки - иска с Венци да кумуваме на сватбата на брат му!!  Shocked
Не знам от къде и идват такива блестящи идеи!
Вярно къде е Тоби? Това е новият сериал по БТВ.
Като простреляха Иво Андонов ( в последната серия на Под прикритие) и го взе линейка, Карина ме пита: "Мамо, къде отиде чичкото от лотарията?" Ама една разтревожена беше.

# 656
  • София
Здравейте,момичета!
И аз в отбора на болните.Днес и кръвно съм свалила.Направо сеедно е минал бързия влак през мене.
Моника сутринта пак се оплака от ухо.
Ще я видя довечера боли ли я.
Дони направо си яхнала метлата.
Така ми се полягва.
Айче чао от мене,че направо нямам сили да мисля

# 657
  • София
Люби, а не е ли брат му на Венци, който ще решава?!? Иначе...и на мен ми се кумува. Била съм 2 пъти и трябва да потретя hahaha Тобииии, ще ме вземеш ли за кума? Rolling Eyes Тя е сърдечно ангадЖирана и за това я нямало - проверих я hahaha
Мони, айрянче е цаката на ниско кръвно. Аз съм с перманентно такова и много вода Grinning

# 658
  • Варна.....
Люби, а не е ли брат му на Венци, който ще решава?!? Иначе...и на мен ми се кумува. Била съм 2 пъти и трябва да потретя hahaha Тобииии, ще ме вземеш ли за кума? Rolling Eyes Тя е сърдечно ангадЖирана и за това я нямало - проверих я hahaha
Мони, айрянче е цаката на ниско кръвно. Аз съм с перманентно такова и много вода Grinning
Е, къде забрави кафето?

# 659
  • Ловеч
Не ме мислете -Жива съм!
Детето вече втора седмица не е на градина -бяс голям,хапва ,прави бузи и пълни гърнето.Като малко бизонче е  hahahaВ понеделник на тръстиката .
Мъжо ,хубавее ,аз също и така.Като остана самотна ще проличи,ще пиша непрекъснато Mr. Green
Бързо оздравяване на всички  и ниски сметки за ток.

Общи условия

Активация на акаунт