Отговори
# 90
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1527476
Стори ми се интересно и за това го пускам,ако някой иска да го прочете Peace
Кайрен го беше пуснала преди време в ФБ

# 91
kkaramela, как в държавната болница раждането е 250лв? Раждането е напълно безплатно, освен при избор на екип, избор на лекар или ако  човек реши да направи "дарение". )

Добро утро и от мен, тук си е едно мрачно и кофти. ((

# 92
Добро утро мамчета Laughing
За покупките от роднини,понеже бабите им казахме,че пазаруваме вече,те после щели пари да ни дадът.Както икат,аз им казах,че не е задълвително,ноооо Wink А пък за другите newsm78 те повечето са с деца  и предполагам,че като закупуват,ще взимат за по-големия период,там след 3 месеца или питат от какво имаме нужда Peace
Ние легълце взехме от тези кошарки,които стават на юношески,че да не взимаме по няколко легла за различните периоди,циви и здрави Heart Eyes
браво на теб много добър избор за легълце,и аз ги гледах,но ще взимам 2 ,60 на 120.защото мястото в къщи е по малко,а и гардеробче трябва за малките за дрешките.относно за бабите че са решили да ви дават пари,това е много хубаво решение,защото така ти ще си прецениш какво ти трябва.

# 93
Камито24,и аз така мисля LaughingПък ако всичко сме купили живи  здрави за раждането също парички ще трябват(не че съм решила къде,ама имам едно на ум Wink).
Бебчо ще е при нас и ние сме ограничени с местото,та за сега леглото стои в кашона LaughingДогодина ще го сглобим,като разместим Laughing

# 94
като стана дума за подредба, засега мислим малката и бебо да са в различни стаи на първо време, не че имаме много стаи де  Mr. Green
а по-натам може в спалнята заедно.
че малката ходи на градина, бебо си плаче вечер и нощем...
и ние мислим в кошарата да е на първо време, сглобяемата от каката, тя е резедаво зелено (нали така я взехме, че не знаехме пола тогава) Wink

# 95
И аз си мисля, че няма как да стане с голямо дете и бебе в една стая.
Та мисля да са разделени, но това ще означава, че и таткото ще спи с голямата в друга стая.)
Тя сама едва ли ще иска, а и още изобщо не съм измислила цялостната концепция за ремонта. Мъжа ми иска едно, аз друго....и ще е чудо.
А и в началото сигурно ще сме при майка ми, че ремонт най-рано март месец ще може да започнем, а с бебе и ремонт няма как да стане. )

# 96
Jos,Miramaсложна работа ooooh!
Ние засега сме при мойте родители ooooh!,поне докато се роди бебка и малко по натам(имам 2 стаи,но едната е за цялостен ремонт #Crazy).След това ще видим,заеми или квартири smile3506.Живеехме при моя приятел(с майка му-свестна жена),но нещата станаха на тясно,когато брат му реши че ще се връща и се изнесохме Crossing Arms

# 97
И аз си мисля, че няма как да стане с голямо дете и бебе в една стая.
Та мисля да са разделени, но това ще означава, че и таткото ще спи с голямата в друга стая.)
Тя сама едва ли ще иска, а и още изобщо не съм измислила цялостната концепция за ремонта. Мъжа ми иска едно, аз друго....и ще е чудо.
А и в началото сигурно ще сме при майка ми, че ремонт най-рано март месец ще може да започнем, а с бебе и ремонт няма как да стане. )
лудница е, нали  Crazy
в крайна сметка, имаме и вариант всички да се тропнем на спалнята, ако кърмя бебо ще е по-лесно Wink а малката да си спи в леглото до нас, както досега...
не че имаме много варианти, но все пак е нещо, живи здрави!

# 98
  • Sofia, Bulgaria
Това за децата не знам как ще е...Може би аз с бебето в спалнята, а мъжа ми с баткото в хола. Но за сега не сме уточнили нищо и не знам. Хайде лятото как да е, ама зимата да топлим две стаи на ток+1 през деня...Не ми се мисли  #Crazy Може би до зимата малкото ще е спряло да става нощем и ще си спим заедно в спалнята. Иначе просто не се виждам...

За държавните родилни отделения не се плаща нищо! Освен ако не искаш някакви екстри. Аз искам една единствена и тя е да мина без шевове този път:))) Че първия поне 2 седмици не можах да си седна на д-то:)

# 99
Ние и в момента топлим 2стаи постоянно и още 1предимно вечер.
Но с бебето ще се нуждаем от тотално разместване и съответно смяна на дограма и т.н. )

# 100
Jos,Miramaсложна работа ooooh!
Ние засега сме при мойте родители ooooh!,поне докато се роди бебка и малко по натам(имам 2 стаи,но едната е за цялостен ремонт #Crazy).След това ще видим,заеми или квартири smile3506.Живеехме при моя приятел(с майка му-свестна жена),но нещата станаха на тясно,когато брат му реши че ще се връща и се изнесохме Crossing Arms
и на вас няма да ви е лесно, ние в началото живеехме при родителите, оженихме се аз като бях в 5ти месец, де, но преди това решихме с ипотека да си вземем едно жилище за нас, въпреки че и на двамата родителите са ни в София. и да се изнесем там, та ремонта го правихме по време на бременността ми Simple Smile фугирах плочки в 8мия месец  Mr. Green две стаи са, но са си наши, най-добре.
втория месец като се роди малката бяхме при нашите за около месец, докато пуснат в жилището нормалния ток, а не промишления, както и елеватора...
трудно е с паричките, но пък е друго да сте си само вие, пожелавам ви и на вас така.
дори и под наем да сте, да се изнесете с бебо да сте самостоятелно  Peace
колкото и да са ви добри отношенията с родителите Simple Smile

# 101
  • София
Ние сега отделихме каката в отделна стая, бебето просто ще заеме нейното място, т.е. легло в спалнята ни. По-натам сигурно ще го преместим при нея, в детската стая, а оооооще по-натам във времето ще му направим и на него стая, щом ще е момче.  Laughing  Ние с мъжа ми ще се преместим в хола, ще го затворим, понеже сега е отделена кухнята от хола с врата-хармоника. А да, и ще разширим кухнята, като махнем единия балкон там. Изобщо... големи планове  Crazy

# 102
Мами за раждането, малко глупаво може да прозвучи, ама за какво точно плащате?
За частна болница разбирам. аз още не съм наясно с тез въпроси, трябва да говоря с жената която искам да ме изражда.  Rolling Eyes

Но не смятам да плащам, давам пари под масата и прочие. Пък и не разполагам с такива излишни суми. Money

Ох нас ни чака боядисване седмицата преди коледа точно, циклене на дюшеме и смяна на стаите.
Аз съм много организирана и мога да направя всичко за 3 дни, ама мъжо е такава мотка. живеем с баща му и двамата като се съберат са много мудни, а аз съм припряна и се изнервям.
На бебчо стая ще му правим догодина, че имаме и ремонт на вилата.  #Crazy

# 103
Няма да са пари под масата, ще е "избор на екип" и ще си го платиш на касата. Това е ако искаш някой лекар специално. Ако не искаш - отиваш и който е на смяна, тогава не плащаш. Аз по-скоро не придирям за лекар, а таткото да е с мен, което в нашата болница става само ако си избрал екип, така че... Rolling Eyes

Аз съм с бъбречна инфекция, 10 дни вкъщи и една шепа хапчета  Confused

# 104
Jos миличка колко си права HugСамостоятелно си е най-добре.А и в колкото и добри отношения да сме,винаги има дрязги,дразнене и на някой не му изнася нещо.Ама за сега така,а после надявам се отделно.
Ние за сега сватба няма да правим WinkРешихме,че бебка като поотрасне ще ни бъде шаферка LaughingА пък и пари в момента за сватба няяяяямааааа Laughing Joy
Аууууууа честито ни слънце   Nature Partly Sunny

Общи условия

Активация на акаунт