Отговори
# 660
  • Пловдив
Суит_мъниче, дай повече инфо за черно-белите играчки, че ми стана интересно. Никъде не съм го срещала и мислех, че колкото по-цветно, толкова по-добре.
И аз търсех, но така и не открих тогава... (не и в БГ, а от чуждите сайтове не ми се щеше да се пробвам)...
Бях принтирала различни геометрични форми и ги бях наредила около леглото му hahaha сега мисля да си ушия такива играчки и първите 2-3 месеца да закача тях на въртележката, вместо тези, които са си с нея Whistling кройки в нета има много и най-различни, пък и тук в темата за ръчно изработените играчки има страхотни попадения Peace

Ео, честито Ви и да ти е жив и здрав рожденника Heart Eyes

И тук времето е страхотно, но аз съм се забила вкъщи, че трябва да направя коледния календар на дребния, преди да си го приберем Mr. Green
Мъжът отиде да сменя гумите на колата и аз използвам, че го няма, че иначе много акъл дава hahaha

...И тук да попитам... някой да знае в какво състояние са проходите Шипка и Прохода на Републиката? Не сме минавали през там от 4-5 години, а на 7ми сутринта ни чака път Whistling

# 661
sweet_maniche, аз винаги проверявам в СБА за актуална пътна обстановка.
Така че, виж там преди да тръгнете. )

Относно прегледа и кога вече има сърдечна дейност, около 7-8г.с.
Аз ходих в 8г.с. и си се чу сърдечен пулс и всичко останало.

Ние в неделя пътуваме за Рибарица и утре ме чака стягане на багаж. )  Трябва да проверя наличните лекарства в аптечката (никъде не мърдам без такива).  Simple Smile

# 662
Ео честито за апартамента и рожденника. аз дрешки още незнам какво ще купувам, честно казано не ми се отделят кой знае колко пари, но сестрите ми имат много бебешки неща от племенниците и ще ползвам от тях, трябва само да ги подхвана да видя какво имат

# 663
Еовин, честито за апартамента, да ти е жив и здрав рожденика!  Hug

Трябва и аз да започна със списъка за покупките.  ooooh!
Нямам приятели, които да имат деца, затова не се надявам, че ще получа нещо от някого...
Е, не е изключено да получа подарък, но и на това не се надявам. Искам да си купя всичко необходимо, за да съм спокойна.

Бебка цяла нощ шаваше в коремчето!  Heart Eyes
Казвам ви... беше лудница, цяла нощ не се спря, беше приятно усещане, но така и не успях да заспя.  Blush

Времето е прекрасно!!!!!!  Sunglasses
Но ме мързи да излизам,
утре ще е ден за разходка и после на рожден ден.... очаквам пак да ми подават допълнително храна.  Joy

# 664
Еовин, честито за апартамента, да ти е жив и здрав рожденика!  Hug

Трябва и аз да започна със списъка за покупките.  ooooh!
Нямам приятели, които да имат деца, затова не се надявам, че ще получа нещо от някого...
Е, не е изключено да получа подарък, но и на това не се надявам. Искам да си купя всичко необходимо, за да съм спокойна.

Бебка цяла нощ шаваше в коремчето!  Heart Eyes
Казвам ви... беше лудница, цяла нощ не се спря, беше приятно усещане, но така и не успях да заспя.  Blush

Времето е прекрасно!!!!!!  Sunglasses
Но ме мързи да излизам,
утре ще е ден за разходка и после на рожден ден.... очаквам пак да ми подават допълнително храна.  Joy
ами според мен не е лошо ако има от кой да ползваш, сестра ми (с момче) има чисто нови бебешки дрешки, защото беше прекалила с пазаруването, а и беше първо внуче и го обсипаха от всякъде с подаръци, камизолки и бодита има, които са обличани 2-3 пъти и после омалели. Не казвам, че и ние с мм няма да се изкушим да купим някои дрешки, но в камизолките и бодитата примерно не виждам нищо предизвикателно и интересно.

# 665
  • Пловдив
sweet_maniche, аз винаги проверявам в СБА за актуална пътна обстановка.
Така че, виж там преди да тръгнете. )
То това си е задължително Simple Smile
Мен по-скоро ме интересува пътната настилка, че последно като минавахме през Шипка и беше като след бомбардировки Tired
Хаим-Боаз пък го ремонтираха тогава и никаква актуална информация нямам Whistling

# 666
Честито за апартамента, да си имаш собствен дом е най-хубаво.
Днес ми се развали и прахосмукачката, 3 ел. уред за тази седмица Whistling добре, че мъжът ми тази вечер се връща. Е, аз ходих до сервиза, поръчах части.  И двата налични сервиза в Сф са  на 2 края на Сф, нито един не ми беше удобен, но какво да правиш.........
Бебефона ми беше много удобен, нищо, че спим в една стая, все пак режимът на бебето и нашият е различен, не мога все да се напрягам дали се е събудило и т.н.
Някои от съседите пак прави ремонт, и вдига ужасен шум между 14-16,00 ч. Писна ми от тях, уж сме нов комплекс, с млади хора, а повечето все трябва да им кажеш, за да се усетят и съобрязат.
Този път няма да обикалям из входа, кой вдига шум, а съм написала големи бележки с червено и ще разлепя в асансьора и входа Whistling Crossing Arms

# 667
ами според мен не е лошо ако има от кой да ползваш
Точно, че няма от кой да ползвам. Иначе не бих отказала.  Blush

# 668
  • София/Варна
Видях, че някой се тревожеше за разликите в резус факторите. Искам да допълня малко момичетата, които добре са обяснили нещата. Кръвната и резус факторната несъвместимост имат и друго отражение върху бебетата. При някои от тях физиологичната жълтеница е по-тежка и/или по-продължителна. Практиката при по тежките случаи е да се правят кръвопреливания (което не е задължително).
При тези видове кръвна несъвместимост може да се случи и бебето да развие т. нар. кърмаческа жълтеница. Тя сама по себе си не е кой знае колко опасна, стига да се следят нивата на билирубина на бебето. Има различни методи за справянето с нея. При нужда ще споделям с вас Simple Smile.

За покупки изобщо не ми се мисли. Помолих сестра ми да опакова всичко от племенника и да ми го прати с куриер. Аз ще прегледам кое от кукленските дрешки на ситната ще става и за момченце. Повече от по-едрите неща ги имаме от баткото и каката, изхвърлихме само ваничката, че завъди плесени (въпреки добрата поддръжка). Вместо ваничка за къпането обмислям да купя това: http://www.tummytub.co.uk/about.html. Една позната го ползва и е много доволна.

# 669
KayRenn, удобно е по принцип, но става за кратко време.
И задължително в банята с него. неудобно е обаче после при изплакване.
Аз ползвах по-малък леген в началото, после по-голям. Просто придържах щерката от към главичката (така че да не се потапя вътре).
Сега се чудя какво да купувам, вана, пак ли нещо подобно...ще видим. )

Сега обмислям покупката на още едно столче за кола, че по принцип трябва и за колата на родителите ми. И тъкмо гледам разни оферти из ибей. Най-обикновено, куча марка столче в Джъмбо - 100лв.
Столче Мамас и Папас в ибей - 150лв. )

# 670
  • София/Варна
Мира, мен не ми трябва и за дълго време това - след 6-тия месец и един по-голям леген си идва перфектно Simple Smile.

# 671
Мира, мен не ми трябва и за дълго време това - след 6-тия месец и един по-голям леген си идва перфектно Simple Smile.

Да де, и аз това казвам, че щерката през цялото време в леген я къпех.
Но не мога да преценя това чудо колко е тясно.) То си зависи и от бебето колко е едро все пак, и до кога ще може да се пъха вътре.

# 672
За 10 дни съм +1кг... общо 51кг.  Blush

# 673
Някой пита за проходите. Аз съм по принцип от Шипка. Не знам как е прохода в момента,но със сигурност бих избрала него пред Хаимбоаз. Че настилката няма да е перфектна това е ясно.  Grinning И дано да не извадите лошия късмет да падне много сняг,защото го затварят,но те Хаимбоаз го затварят преди Шипка.
Аз днес пък купих памперси за новородено.  Mr. Green Имах възможност да купя с 50% намаление и реших да се заредя. Някоя мама да ми каже горе-долу колко време мога да ползвам тези до 5 килограма ,ако бебето си се роди с нормално тегло?

# 674
 denise78, до към 2рия месец най-много. Зависи как наддава. В началото качват по 1кг, 1кг и половина за месец, може и по-малко. Но горе-долу толкова.
Сложи си средно по около 8-10памперса на ден. )

Общи условия

Активация на акаунт