Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 136 970
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Според мен няма да чакаш повече от месец  Peace Успех! Hug

# 76
ddnchv

Голяма фенка си на Владимиров! Като темата позаспи и изпадне по назад в страниците ти се включваш с гръм и трясък, о, ако може да е в началото на почивните дни и осигуряваш поне няколко дена присъствие на темата най-напред в списъка с последните публикации!

newsm10

Тя тая особа е компетентна по всички въпроси  #Crazy Преди време даваше акъли и в друга тема ,за  която няма ни най-малка представа  #2gunfire

# 77
Аз се обадих днес и си запазих час за първия свободен ден при д-р Владимиров 22-ри януари. Не очаквах толкова бързо да ни вземе, щастлива съм и много обнадеждена Simple Smile

Честита нова 2013 год! Много успехи и дано тази година се сбъднат мечтите на всички!

# 78
  • София
Вече имам записан час за консултация с д-р Владимиров за 12 март.

# 79
  • UK
И аз се замислям за една консултация, но се притеснявах, там как е с часовете, да не е като при д-р Стаменов newsm78

# 80
  • София
И аз се замислям за една консултация, но се притеснявах, там как е с часовете, да не е като при д-р Стаменов newsm78

Оооооо,не е като при Стаменов.Като се обадих сутринта ми казаха,че имат свободен час за 21 февруари,но аз си поисках за март,защото февруари ми е много зает

# 81
  • UK

Оооооо,не е като при Стаменов.Като се обадих сутринта ми казаха,че имат свободен час за 21 февруари,но аз си поисках за март,защото февруари ми е много зает
Еееее ами това е супер  Hug

# 82
Здравейте,аз съм ходила веднъж при д-р Владимиров-имах записан час месец по-рано!Назначи ми лечение и каза междо 3-5 ден от цикъла да отида отново на преглед. Тъй като предполагам ,че цикъла ми ще дойде към края на тази седмица,означава ,че по някое време другата седмица трябва да отида на преглед,но нямам записан час.Как се процедира в такива случаи?  Rolling Eyes Кога приема такива непредвидени пациентки,като мен?   newsm78

# 83
  • София
Здравейте,аз съм ходила веднъж при д-р Владимиров-имах записан час месец по-рано!Назначи ми лечение и каза междо 3-5 ден от цикъла да отида отново на преглед. Тъй като предполагам ,че цикъла ми ще дойде към края на тази седмица,означава ,че по някое време другата седмица трябва да отида на преглед,но нямам записан час.Как се процедира в такива случаи?  Rolling Eyes Кога приема такива непредвидени пациентки,като мен?   newsm78

обади се на регистратурата 1-2 дни преди очаквания момент и им обясни, че докторът ти е казал да дойдеш на преглед в този момент от цикъла - те ще ти намерят място в графика, защото той е направен така, че да предвижда такива случаи.

# 84
Като ти дойде цикъла звънкаш лично на Владимиров и му казваш каква ви е уговорката, той ще ти каже кога да отидеш, но едва ли ще ти даде конкретен час. По принцип записват час само за първичен преглед и за някои процедури.
Въоръжи се с търпение, защото както нееднократно тук е коментирано, чакането понякога идва в повече Simple Smile

Успех!

# 85
здравейте, бих искала и аз да дам мнение за клиниката на д-р Владимиров. клиниката е много добра, към персонала нямам забележки, от доктора съм много доволна - винаги ми е обръщал внимание, НО това е крайно недостатъчно. имам 2 опита при него с нулев резултат. смених клиниката и резултата е наполовина наличен  Joy. единственото , което ме накара да сменя доктора беше, че не се търси причината за неуспехите, просто се правят опит след опит, а на мен последния там ми излезе 8 500. в новата клиника, в която отидох нещата се подхванаха отначалото, откри се проблема и нещата се наредиха.
пожелавам успех на всички

# 86
  • София
здравейте, бих искала и аз да дам мнение за клиниката на д-р Владимиров. клиниката е много добра, към персонала нямам забележки, от доктора съм много доволна - винаги ми е обръщал внимание, НО това е крайно недостатъчно. имам 2 опита при него с нулев резултат. смених клиниката и резултата е наполовина наличен  Joy. единственото , което ме накара да сменя доктора беше, че не се търси причината за неуспехите, просто се правят опит след опит, а на мен последния там ми излезе 8 500. в новата клиника, в която отидох нещата се подхванаха отначалото, откри се проблема и нещата се наредиха.
пожелавам успех на всички

А коя е новата клиника?

# 87
Благодаря ви за инфото- mi-ni и jam!  Wink

# 88
  • Пловдив
Момичета,някой знае ли дали и кога клиниката ще подписва договор със ЗК?

# 89
  • СОФИЯ
Момичета,някой знае ли дали и кога клиниката ще подписва договор със ЗК?

Бог знае  Crossing Arms
Извинявам се за израза но това най вероятно никой не може да ни отговори  ooooh! Тая ЗК не знам ....кога и как смятат да действат  Mr. Green Дано да е скоро  Peace

Общи условия

Активация на акаунт