Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 2

• 136 913
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
  • София/Севлиево
Чакаме да ми дойде и почваме.Вие как сте,момичета?

# 721
  • Стара Загора
Момичета стискам палци на всяка от Вас, на която и предстои трансфер този месец и едни хубави зимни 2018 бебчета. Нашето сладурче го гледахме в сряда при д-р Белчева и беше 3,79см изпреварва със седмица и нещо по размери засега Simple Smile Беше много забавно, защото както си махаше крачета и ръчички и обърна главичка към накрайника на ехографа. Наистина от сърце Ви желая да изпитате тази радост в най-скоро време  Hug bouquet Heart Eyes

# 722
  • Пловдив
B tv ! Доктора и жена му са в "Преди обед"!  Hug

# 723
armira, благодаря!

Ето линк, който го е изпуснал на живо:

http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/duhat-na-zdravet … -plodovitost.html

# 724
  • София
Момичета, ще съм ви много благодарна, ако споделите прави ли др Владимиров опити на естествен цикъл и какво разбира под това, смисъл на напълно естесвен или прилага и някаква лека стимулация и да, каква?

Мисля да се консултирам с него като ми дойде цикъла след неуспехи в други 2 софийски клиники, но искам да знам предварително какво мисли по този въпрос, важно ми е.

Благодаря!

# 725
Буена, писах ти съобщение Simple Smile.

# 726
  • София
Бях чела някъде, че големите разлики в резултатите от спермограмите се дължат на това, че в различните лаборатории и центрове отделят различно време и внимание за изследване на спермограмите. Моля да ме извините, мисля, че не го обясних добре, невежа съм все още по темата. Питам, защото февруари правихме спермограма в друга клиника, а вчера при д-р Владимиров и вчерашната е много по-добра като резултати от февруарската  (вярно е, че все пак през периода между двете са приемани медикаменти, назначени от андролог). Та се питах, мога ли да имам доверие (и да се радвам на постижение) и какъв е вашия опит със спермограмите при д-р Владимиров. Благодаря! Wink
Ще отговоря от личен опит-непосредствено преди ин витро направихме две разширени спермограми в две различни репродуктивни клиники.Резултатите и от двете бяха близки и не особено добри за нормално ин витро.Третата спермограма направихме в лаборатория"Цибалаб" към клиниката на д-р Владимиров.Тя беше обнадеждаващо добра,което ни учуди,но и зарадва.Непосредствено преди процедурата,ембриолозите казаха,че сме с тежък мъжки фактор и се налага ИКСИ.Затова ще Ви посъветвам да направите спермограма и в някоя друга лаборатория,но задължително да е в репродуктивна клиника.Успех!

# 727
  • София
Спермограмата в клиниката не се изработва от цибалаб, а от специалисти в клиниката. Всички кръвни изследвания се пращат към цибалаб.

# 728
  • София
Спермограмата в клиниката не се изработва от цибалаб, а от специалисти в клиниката. Всички кръвни изследвания се пращат към цибалаб.
Всъщност,сега погледнах,наистина е така.Права сте.Но това не променя факта,че резултатите по едно и също време ни бяха много различни и това се потвърди и по време на процедурата.Не искам да кажа нищо лошо,но исках просто хората да си направят паралелно изследване и в друга клиника.

# 729
  • София
Винаги е хубаво и проверка да се прави Simple Smile

# 730
  • Пловдив
Честит празник на всички!!! Hug
Бъде живи и здрави!

Гледам, гледам доктора все хубави ги прави! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 12:31 от armira

# 731
  • София/Севлиево
А,да,вчера беше празника,сигурно е било много хубаво и весело...Дано и ние сме там догодина.

# 732
А,да,вчера беше празника,сигурно е било много хубаво и весело...Дано и ние сме там догодина.
О да празника беше страхотен! Невероятно изживяване. Искренно Ви пожелавам и вие догодина да присъствате.

# 733
Момичета,  някоя от вас правила ли си е процедурата при др Белчева, докато докторът в отпуска?

# 734
  • София/Севлиево
Аз съм правила инсеминация.

Общи условия

Активация на акаунт