Орхидея - тема 9

• 95 531
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
Днес си взех 3 ванди по 17 лв,цветовете им са наранени от превоза и затова били намалени,иначе здрави хубави големи растения.Взех и няколко фала по 5 лв. прецъфтели.

# 61
  • София
Днес си взех 3 ванди по 17 лв,цветовете им са наранени от превоза и затова били намалени,иначе здрави хубави големи растения.Взех и няколко фала по 5 лв. прецъфтели.

Честито! Ама май няма отърване от тази болест!  Wink  Когато започнах да пиша и да питам, ти вече имаше опит с десетки орхидеи. Няма ли спиране?  hahaha  Аз съм твърда, че нови орхидеи няма да купувам. Вече няколко месеца спазвам обещанието си и дори подминавам постовете, в които са посочени промоции и намаления.  Mr. Green А ако в магазините има изложени, обикалям отдалеч.  hahaha

# 62
  • varna
Молба към Надето!  Praynig

Виждам ,че си от Варна сподели ако е възможно от къде купи вандите? Голяма мечта са ми ,но не ми се дават 80 - 100 лева. Благодаря предварително.

# 63
Eто ги :

тази ми е подарък

# 64
  • Gone with the wind
Разкошни са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 65
  • София
Прекрасни!   bouquet

# 66
Наде, страхотни са   bouquet  много отгледани растения
При мен Коледа дойде малко по-рано  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Haraella retrocalla

Ascda. pusilum

Cattleya mantiqueira

Катлеята има нещо което поразително прилича на цветоносче  Joy Незнам при тези размери дали е възможно

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 16:33 от INA_ar

# 67
Здравейте Дами, имам питане относно едно дендробиумче. в момента му избива нов цветонос. Въпросът ми е такъв: Да го поливам ли редовно или да спазвам правилото за зимното поливане?

# 68
liubeto_bg според мен щом вади цветонос не трябва да му променяш режима. Дендробиум фал ли е? Те май нямат разлика в зимното поливане за разлика от нобилето. Но не съм сигурна, изчакай някой от по-знаещите да каже 

# 69
Влизам, гледам и се наслаждавам. Настроението ми се оправя моментално като зърна красавиците, които сте публикували Simple Smile

# 70
  • София
Здравейте Дами, имам питане относно едно дендробиумче. в момента му избива нов цветонос. Въпросът ми е такъв: Да го поливам ли редовно или да спазвам правилото за зимното поливане?

Имам и нобилета, и дендробиум-фалчета. Не зазимявам. Цъфтят като луди. Правилото важи за по-специални дендробиуми, а не за хибридите, които продават по супермаркетите.  Wink

Ина, честита Коледа!  Laughing

# 71
  • Gone with the wind
Ина, я прати дядо Коледа и на сам  Mr. Green

# 72
Молба към Надето!  Praynig

Виждам ,че си от Варна сподели ако е възможно от къде купи вандите? Голяма мечта са ми ,но не ми се дават 80 - 100 лева. Благодаря предварително.

И аз и аз  искам да знам! Макар че откак орхидеите ми почнаха да клонят към 100 спешно се нуждая от тапи за ушите и очите - вече нямам къде да ги слагам а искам оооооще.

Ина честита красота!
Наде страхотни ванди!

Танче
с твоята благословия днес видях няколко мънички цветоноса по саксиите скрити в листата. Май и аз ще имам цъфтеж след нова година ... друг път по коледа вече сме отрупани с цвят! но какво да се прави, няма да придиярм . По добре късно отколкото въобще да не цъфнат.

# 73

Здравейте момичета ето ги и моите красавици. От скоро ги гледам и все още нямам много опит. Забелязах, малки червейчета и по едната има и паяжинки. Някой може ли да ми каже как да се сборя с тези гадинки?

# 74
Oт магазин Нолина са вандите,взех последните 3 . Hug

Общи условия

Активация на акаунт