КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 746
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
За много години! Много здраве, късмет и усмивки през Новата 2013 година!

# 466
Честита нова година!!! Бъдете живи и здрави, много щастливи и обичани  Heart Eyes

# 467
  • Стара Загора
Пожелавам ви през новата година от сърце да осъществите мечтите си и да откриете кои са тези, които си е струвало и кои са тези, които са били просто илюзия.  Желая ви  много искрен смях, защото колкото и да е важно нещо, не може да е по-важно от една искрена усмивка.  Желая ви чисто сърце и истински, искрени близки хора, за да бъдете наистина богати.  Желая всичко, от което имате нужда и всичко, от което нямате Simple Smile  Желая свободата да избирате своя път и своите мечти и да ги осъществявате лесно. Към едно ново начало, за един нов ден!

# 468
  • Sofia
Честита нова година! Пожелавам на всички много усмивки и щастие.......

# 469
Честита Нова Година, с пожелание за много здраве и семейно щастие!

# 470
Честита Нова Година и от нас! Hug Hug Hug
Здрави дечица,здрави мами и татковци и много късмет през новата  година!
Ние по Коледа бяхме болни,някакъв гаден вирус   с ужасно висока температура и въобще просто не искам  да си спомням,изкарахме си ангелити с мъжа ми  шяхме да пътуваме, но в това състояние-абсурд  и си бяхме вкъщи....

по-лошото беше ,че в Пв се оказа че в празнични дни освен Спешния Център на ВМИ и Вела-та -няма при кого да отидеш на  преглед-да не говорим,че препоръчани частни педита и УНГ бяха с изключени телефони   ,а на 6-150обаждането ми прие явно запразнил док-по сумтенето и завалването на речта....
Уфффффф-важно е,че мина   
За късметите-на мен-купони до зори,на Ради-бебе,а на мъжът ми нова кола  Laughing Laughing Laughing

# 471
За много години, момичета! Пожелавам си за всички нас една по-добра, по-спокойна и по-щастлива година  Hug
И на мен се падна веселието от баницата, а с две деца определено ще е такова Grinning

# 472
  • София
За много години,мили дами!Пожелания няма да редя,вие вече сте ги казали.
И на нас Дядо Коледа ни донесе сополи,но мина бързичко и за Нова година аз получих подарък-бебе,което си легна в 20 часа и не гъкна през цялата нощ Shocked.
От днес всичко си продължава по стария ред,влизаме отново в рутината,но понякога и тя ми харесва Simple Smile.

# 473
За много години, момичета! Да е по-спокойна, да сме здрави всички и най вече бебчетата, да ни носят много радост и щастие!

Ние посрещнахме новата година в ресторант. Стефко се разхождаше като у дома си, закачаше се наред и всички много му се радваха. А Виктор не се отдели от мен, не можахме да го накараме да отиде при другите деца. То вярно че никого не познаваше, но се оказа доста срамежлив, не го познавахме в такава светлина. И двамата успяха да заспят, въпреки целият шум, Стефко преди 12ч, а Виктор малко след това. Та ние с мм празнувахме след това Simple Smile За късметите - на мен ми се падна здраве и късмет, на Виктор паричката и сватба, на Стефко - лозето и любовта, а на мм мързелът и нова работа Simple Smile

# 474
Да ни е честита новата година! Дано да ни донесе много късмет, здраве и щастливи дни!

Един въпрос, който ме притеснява все повече напоследък: Има ли някоя мама, на която все още да не и е дошъл месечния цикъл ??? Аз все още кърмя, възможно ли е това да е проблема??

# 475
  • София
Честита нова година, да е здрава и да ни донесе много радост!
lorianablum, моят цикъл дойде преди около 3 седмици, след като намалих кърменията до две - сутрин и вечер. Докато кърмех по-често и аз бях без цикъл и също бях започнала да се притеснявам вече, още повече че при мен причината за това можеше и да е друга. Надявам се това да те успокои. Ако е от кърменето, както се надявам да е при теб, то това не е проблем.
Нова година я посрещнахме с приятели и още 2 бебчета. Изненадващо гладко мина, за разлика от вчера - почти не сме спали, хем нямаше бомбардировки.... Rolling Eyes

# 476
  • София
Ние посрещнахме новата година в ресторант. Стефко се разхождаше като у дома си, закачаше се наред и всички много му се радваха. А Виктор не се отдели от мен, не можахме да го накараме да отиде при другите деца. То вярно че никого не познаваше, но се оказа доста срамежлив, не го познавахме в такава светлина. И двамата успяха да заспят, въпреки целият шум, Стефко преди 12ч, а Виктор малко след това. Та ние с мм празнувахме след това Simple Smile
Леле,браво на малкия.Аз мисля,че моята мома няма да може да заспи на такова място Confused.А и големия също.

# 477
За много години и от мен! Отдавна не съм писала, но успявам да чета.
Желая ви всичко да върви с лекота тази година, без болести, с много радост, весели усмивки и много любов! Simple Smile
Нашето момченце има вече 9 зъба и явно расте 10-и предкътник - подутичко е и няма спане през ноща. Таткото пак ни изостави, защото не може да се наспи и съответно не може да работи на другия ден, та спи на диванчето Simple Smile
На годинка човечето беше 77 см и 10 килограма, но мисля, че сега е поне 11. Беше отслабнал доста след един гаден вирус с повръшане и разстройство. Слава Богу, мина бързо, но си изкарахме акъла.
Ходи сравнително отскоро и е доста предпазлив - пристъпва бавно и го дава малко патешката Simple Smile
С говоренето е малко странно - август септември казваше мама, тата и баба през цялото време. Сега баба се чува в най-различни варианти и с малки разлики в произнасянето и означава поне 5-6 неща - баба, пчелата, мечката и още неща, които не съм разбрала Simple Smile Непрекъснато вика и жестикулира, иска да се включва  в разговорите, "обяснява", но отчетливо не казва почти нищо! Дори мама не казва! Simple Smile Преди два -три месеца се чуваха повече думички. Не съм се притеснила, но ми е странно. Забавляваме се много като го гледаме как се радва от постиженията си Simple Smile да хваща с две пръстчета супер дребни парченца и трохички, да отвинтва и завинтва капачки, да си носи сам играчките, докато върви изправен Simple Smile
Много дълго стана, а сигурно при всички емоциите са подобни - да не се обяснявам повече Simple Smile
Още веднъж весела и щастлива нова година на всички!

# 478
  • София
Мда,това с постиженията на дечицата е много готино.С всеки изминал ден с нещо се променят.Нещо ново усвояват.Комшийките отчитат,че за седмицата,в която ни нямаше малката се е променила.От страни всъщност хората най-добре могат да видят тези промени.Аз като съм си все с нея не забелязвам.

# 479
  • София
Един въпрос, който ме притеснява все повече напоследък: Има ли някоя мама, на която все още да не и е дошъл месечния цикъл ??? Аз все още кърмя, възможно ли е това да е проблема??

Както вече са казали и преди мен, ситуацията е съвсем нормална  Hug Макар при някои кърмещи майки цикълът да се възстановява сравнително рано, при други това се случва по-късно, понякога чак при отбиването. Сама по себе си липсата на цикъл при кърмеща майка не се счита за проблем, но е добре да се има предвид, че липсата на цикъл не "отменя" предпазните мерки, в случай, че не е желана нова бременност. Историята познава майки, забременели втори път без поява на цикъл - просто защото са "хванали" първата овулация. Тези статии може да са ти интересни: Забременяване по време на кърмене и Преходът към пълно възстановяване на плодовитостта

Интересно ще ми бъде да се включат всички, но най-вече майките с повече от едно детенце. Още с баткото навремето забелязах, че възприема всичко много по-бързо и ефективно, ако подражава на други деца, но не и на нас, родителите. С момата ситуацията е просто очевидна: копира всичко от батко си: и добро, и лошо. Например вижда го да строи къща, намества се веднага и тя, придърпва си няколко кубчета и почва да се опитва нещо да прави. Драска по листа от няколко месеца, а след внимателно наблюдение вече се научи да маха капачките на химикалки и фулмастри, та редовно ходи  hahaha със саморъчно изрисувани мустачки ала Хитлер  Joy Как е при вас?

Общи условия

Активация на акаунт