КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 749
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Да ви кажа пак за памперсите, ами и по-големите са същата работа - новата партида зелен памперс не ни устройва, за през деня става, но вечер изпускат. Сега съм взела да пробвам пуфис и оранжевия памперс, някой ползва ли ги да сподели мнение как са?

# 451
Ползвала съм Пуфис, в началото до може би 5-тия месец бяхме на тях и бях доволна. Последния път преди месец взех - еми ужасни са чисто мокро държат от вътре и се опикаваше много. Оранжевия памперс е с нееластична лепенка и не вярвам да ти хареса, при това е по-тънък и по-подходящ за лятото. Пробвай ако искаш Молфикс.

# 452
Благодаря ти mimetopl
Сега с какви сте, май беше писала преди време ама ... не помня Simple Smile

# 453
fifi2011, ние сме на белия памперс и аз съм много доволна от него.
Оранжевият не е лош, но за през лятото - той е много тънък и е по-плитък (малък) от другите.

# 454
  • София
Весели празници и от нас! Поразходихме се малко, зарадвахме бабите. Направихме и Прощъпулника на момата. Получи се интересна смесица от обичаи, но в крайна сметка категорично изборът беше блистерът --> лекар.

Леана, най-добре педиатърът да те консултира за хемоглобина. Самата методика на вземане на кръв от пръстчето предполага някои неточности в резултата. Добре е да се има предвид, че при някои състояния на нисък хемоглобин желязото (често изписвано почти "автоматично") може да е противопоказно. Преди да предложат терапия (ако въобще е нужна!) много педиатри препоръчват второ изследване, вкл. на желязото, евентуално в последствие консултация с детски хематолог.

MuJIuHka, първите зъбчета причиняват много силна болка най-вече преди да пробият венеца. Кърмата и самият акт на кърмене често действат болкоуспокоително на децата. Както сама си установила, друго в момента не помага. Може да има и друга причина за настоящата ситуация. Така или иначе, вероятно ако не кърмеше Йоан, съвсем щеше да се чудиш какво да правиш посред нощ, за да облекчиш състоянието му. Много майки практикуват съвместен сън и така си осигуряват повече спане. А както повечето периоди при децата, и този в един момент просто ще свърши  Hug

# 455
  • Стара Загора
Да попитам и тук, трябват ми още 2-3 кода от пакет или кашон оригинален памперс, не прима за играта им. Моля, ако някой има излишни или не участва в играта да ми пише на лични.
Днес ни излезе и 8-я зъб. Само ме притеснява, че горния зъб в ляво в средата от единия край е почти нацяло излязъл, а от другия - още не- все едно е счупен по диагонал и се чудя дали е възможно да го е счупил като е гризал нещо. След празниците май ще посетим зъболекар.

# 456
Фифи, сменяш ли памперс през нощта? Аз поне веднъж сменям... Иначе съм доволна от обикновения Пуфис.

# 457
  • Beyond the Frontiers
Аз ползвам 4-ка от синьо -зеления памперс, нощем не сменям, но инциденти нямам.

Да се оплача предпразнично и двете деца са с бронхит Shocked Направо съм в ужас. Явно е вирусно, защото и аз съм на път...

# 458
Хей, да спират всички боледувания, че сърцето ми се свива като чета! Hug
Аз минавам предпразнично да пожелая весело посрещане на Новата 2013г., тъй като още от днес ще запразним и няма да имам достъп до нет. Да са ни здрави дечицата, да сме здрави и ние - другото рано или късно се нарежда! Hug Hug Hug

# 459
Галактик, съжалявам, че така сте неприятно сте се наредили с вируса. Моите също не могат още да се оправят, но положението е спасяемо... Бързо оздравяване на всички ви и весело посрещане на всички мишлета!

# 460
Не сменям памперс през нощта, но явно партидата е кофти, имах останали от старата партида при баба му, е с тях няма проблем, но явно ще минаваме на други. Сега мисля да пробвам Пуфис пък да видим.

# 461
fifi2011 на синьо-зеления памперс съм, последно взех 5-ца. Само понякога се опикава нощем, защото пие много чай и мляко вечер и през нощта. Като цяло съм доволна.

# 462
Ами аз взех и по-големи, но същата работа, затова сега ще търся друга марка.

# 463
Ние пак минахме на Пуфис , но последите две сутрини усещам, че бодито и пжамата са влажни, но това дължа на факта, че като сложа в 20часа памперса не го сменям преди 7и30  Mr. Green Повечето случаи, като се събуди и го слагам да пишка в гърнето, но ако ме премързи и се излижавам се препълва. Сега взехме един пакет на Памперс, да видим с него как ще е.
Относно хемоглобина ще изчакам да минат празничните дни и ще се обадя на педито да видя какво ще каже и тя, но предполагам, че ако нещо я притесняваше щеше да се обади  Wink

# 464
Честита нова година, мами!!! Да сте живи и здрави, много щастие да ви донесе новата година и успех във всички начинания!

Общи условия

Активация на акаунт