КОЛЕДАТА приближава - ДЕКЕМВРИЙЧЕ на годинка става!

• 25 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • USA
Mилинка и Лекси АМ не пие ,но не съм го и насилвала.Обаче с киселото мляко си се справя чудесно,а на последък вкарах и прясното ,но за сега само с овесените ядки.Може да му го правиш с нещо което яде.Лекси попара не харесва,но пък ако Йоан обича ,може да заместиш чая с АМ или прясно мляко,а след обяд кисело мляко с бисквити ако не го иска чисто и така.Иначе аз постоянно му сменям млякото соево,бадемово,прясно краве за да не свиква с вкуса.С киселото мляко така свикна,че преди седмица нямаше от това дето по принцип купувам и взех друго(по-малко кисело).Ами не го искаше Rolling Eyes

# 601
И ние не искаме никакво прясно мляко под никаква форма АМ също и на Нестле разтворимите как ми се искаше да пие че са и с набор витамини ама не ooooh! но поне кисело ядем с леко мръщене на вежди Wink то не може да харесват всичко пък в края на краищата каквото иска това да яде аз вече почнах да не се дразня,като тръгнах да чета какво трябвало да яде и колко количество да поема Shocked ами те децата да не са учебник,колкото му е сладкото толкова и от което иска такова Peace

# 602
Мими, напълно споделян виждането ти за храненето на детето!  Peace
Силвия, дано по-бързо се справите с температурата. Някои ваксини дават леко отражение, но не би трябвало да качва мн висока температура. Може би някое вирусче е съвпаднало с ваксината... Бързо се оправяйте!

# 603
  • София
Мими,добре си го казала,но нали пусто майчино сърце не трае.Все за нещо си се притесняваме Confused.
За износването на дрешки-Вили износва от батко си.Особено сега за вкъщи ми е много добре.Не се притеснявам,ако лекьоса някоя дрешка.Като се учиме на гърнето също ще ми дойдат добре дрешките от бати.Ще има да сменям и хвърлям за пране без да ме е страх,че ще остане без дрехи.Момичешките ще ги пазя за навън Wink.
Милинка,и аз веднъж пробвах с оставянето да плаче.Същата работа,както ти го описваш.Не се умори да плаче и не заспа,докато не отидох да я успокоя.Повече и аз не си правя такива експерименти Stop.Честито ви ембрионче!!!

# 604
Стефи, опитвала съм прясно чисто не иска, като кремче не иска, кисело 4-5 вида изредих не иска, с вода без вода пак не го иска, ако предварително съм натрошила бисквитите в млякото отказва категорично. Слагам парче бисквита върху млякото и така давам, ама то до сега 2-3 пъти се е излъгал да яде. Попара не иска. Не му харесва вкуса на накипнат хляб. Дори в супата или манджата не дробя, защото като го усети и бута лъжицата. Давам му в ръката коричка хляб и да гризе колкото иска. Голяма притенция си отглеждам, то щото няма да кой да прилича  Blush
Поне кус кус яде, за сега. Мисля филия със сирене и яйце да направя.

# 605
MuJIuHka, добра идея ми даде за филия с яйце и сирене  Hug Аз давам от време на време с кашкавал. Кус-куса цял ли го даваш? Аз като съм предлагала започва едно въргаляне на зрънцата в устата и няма ядене, пасирано пък е отврат...
Киселото мляко и моя отначало не го искаше, мръщеше се, повдигаше му се... Веднъж пробвах с бисквити, друг път с банан, трети с праскова от компот  Mr. Green Накрая свикна и го прие, но по му харесва с по-нисък процент (яде 2%, 3,6% не го иска).
Заспиването при нас е само на ръце  ooooh! Това с оставянето само при нас също не става. Надявам се като попорасне още да разбере, че като го сложа в леглото му трябва да затвори очи и да спи. Сега като го сложа или се крие с шалтето и ми прави "бау" или се изправя и се крие зад решетката  Mr. Green

# 606
Купувам кус кус на Плазмон във формата на звездички. Преди му бях купила ситни перли, но не го искаше. Звездичките са малко по- едри и с удоволствие яде. Кутията струва 3.80 лв. 340 гр., но слагам 2 с.л. и голяма бучка сирене и му стига. Много бързо увира /за 3-4 мин./. Мммм а колко е вкусен, умишлено слагам малко повече, защото знам, че няма да го изяде, та и за мен да остане 1-2 лъжички  Blush  Blush
И аз се надявам, че като порасне още малко ще осъзнае какво трябва да прави като му се приспи.

# 607
  • София
silviya-sh, децата са различни и някои имат нужда от сигурността на кърменето малко по-дълго време  Hug Забелязваш ли нещо необичайно напоследък, напр. някаква сериозна промяна в ежедневието, силно подути венци от избиващи зъбчета, болест, скок в развитието (напр. от пълзене към ходене)...? Пишеш, че отказва да се храни. Обмисляла ли си да опиташ т.нар. Захранване, водено от бебето/BLW?

# 608
Проходихмееееее newsm44 newsm44 е правим уверено 3-4 крачки ама ще станат и повече с времето Wink

# 609
  • София
Maria_Dr благодаря за информацията за Сардика център   bouquet. Знаеш ли в кои магазини точно е намалението?
Fox нещо-си пише на касовата бележка.

# 610
mimi_0719, честити ходещи крачета! Леко и безаварийно да е! С подканяне между вас двамата с таткото ли стана работата? Simple Smile

# 611
mimi_0719, честити ходещи крачета! Леко и безаварийно да е! С подканяне между вас двамата с таткото ли стана работата? Simple Smile
А не подканянето не го одобри бръмбъра,ами пуснах си го както винаги да го разходя и го държах лекичко за блузката ама гледам май се задържа самичко и само го обиколих с ръце без да го допирам за да не падне и той почна да си стъпва и направи няколко крачи и така безброй пъти Laughing ама е много смешен мисли си че е стабилен и не изчаква да се застопори добре ами газ иска да бяга цирка е пълен Laughing сега спи да видим като стане да не е забравил какво направи преди това hahaha

# 612
Мими, честити ви крачета! Няма да е забравил, не го мисли! Вече очите на 8 следващия месец и после по-спокойно Simple Smile

# 613
Леана Още една идея за закуска, ако детето през деня ще хапва постни гозби: филия с мляно месо/кайма.
Такова желание имам като порасне още малко, да му правя закуска с варено яйце, препечена филия с масло, чай с мед или домашна баница с айран, бухти, катми  Blush

# 614
  • София
Милинка,я си направи такава закуска за теб Wink!Май апетита ти се е събудил.
Мими,честито за прохождането на малчугана.Сега бързо ще се отпуска повече да ходи.
Днес си оставих баткото вкъщи.Намислила съм да се позабавляваме  с децата!Дано да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт