Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 688
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Момичета, привет!
Аз имам две петна на бузите, получиха ми се след втората бременност.Препоръчайте ми какъв крем да си купя за избелване?
Благодаря Ви!

# 46
  • и тук и там :)
Ще чакам скоро да пишеш отзиви за хидратиращия крем на SVR, ако си доволна и аз ще го взема.
Здравей хидратиращия крем на SVR който си купих е този
http://www.dermahelp.bg/Blue_Creme-Hydratante_SVR_50ml?manufacturer_id=9
много е мазен и трудно попива / поне при мен/. Става за крем за ръце  Simple Smile

# 47
Здравейте,моля ви за съвет.Имам белези от пъпки по гърба си (кафяви),които са получени вследствие чоплене,стискане или чесане.Знам че съм постъпила много зле  Sad но ви моля за съвет какво да правя за да ги премахна.Ще съм Ви благодарна ако ме посъветвате нещо.
Приятен ден.

# 48
Здравейте, някой да е запознат с този продукт http://allaboutskinlightening.net/2011/06/olay-pro-x-discolorati … -concentrate.html   Тази съставка   Sepiwhite (Undecylenoyl Phenylalanine) доколкото аз проучих е доста успешна, по някакъв начин инхибира хормона стимулиращ меланина, но освен това кремче не можах да намеря друго с тая съставка.
Този също, но май го няма вече в продажба
 http://apteka.framar.bg/30004668/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4% … D1%80%D0%B5%D0%BC

# 49
  • София
Втория крем - Новидерм съм го ползвала преди 2 год. без никакъв ефект.

# 50
Наистина ли:(( тъкмо се бях зарадвала, че   има вече нещо ефикасно. А ползвала ли си нещо от което да си доволна?

# 51
Аз бих поспорила за крема на Айсис Фарма и беленето. При мен кожата си се белеше, когато не ползвах хидратация. Аз съм с мазна кожа по принцип, но въпреки това ми се белеше кожата. В съчетание с дневния хидратиращ на Виши (единственото нещо на тази фирма, което ми харесва) Акуалия Термал ми беше добре.

# 52
  • София
Наистина ли:(( тъкмо се бях зарадвала, че   има вече нещо ефикасно. А ползвала ли си нещо от което да си доволна?
Да, на ЛЕД един серум - Трио S, но за съжаление от няколко години тази козметика вече не се внася в България. Sad

# 53
  • Пловдив
Да, на ЛЕД един серум - Трио S, но за съжаление от няколко години тази козметика вече не се внася в България. Sad
моето мнение е че в България само боклуци се внасят
Добре че има сайтове за поръчки и границите са отворени  Laughing

# 54
Здравейте,моля ви за съвет.Имам белези от пъпки по гърба си (кафяви),които са получени вследствие чоплене,стискане или чесане.Знам че съм постъпила много зле  Sad но ви моля за съвет какво да правя за да ги премахна.Ще съм Ви благодарна ако ме посъветвате нещо.
Приятен ден.

Прави редовно пилинг ,като след първия можеш да направиш няколко солариума.

# 55
  • София
Аз бих поспорила за крема на Айсис Фарма и беленето. При мен кожата си се белеше, когато не ползвах хидратация. Аз съм с мазна кожа по принцип, но въпреки това ми се белеше кожата. В съчетание с дневния хидратиращ на Виши (единственото нещо на тази фирма, което ми харесва) Акуалия Термал ми беше добре.
Благодаря за инфото, Дайчето  bouquet
Не съм и помисляла да мина без хидратиращ крем при ползването на такива продукти Peace

# 56
Някой  има ли път до Ттурция и няма нищо против да вземе една опаковка expigment  4%

# 57
Понеже и аз се поинтересувах от тоя турски крем ми казаха, че струва 60лв за 30мл и беленето било жестоко  Laughing Като цяло на мен съставката не ми е позната.

# 58
  • Пловдив
Понеже и аз се поинтересувах от тоя турски крем ми казаха, че струва 60лв за 30мл и беленето било жестоко  Laughing Като цяло на мен съставката не ми е позната.
Ако става въпрос за Експигмент, аз го ползвам, но 2% вече два месеца и при мен няма никакво белене. Кожата ми е доста суха. Вечер се мажа с него, а сутрин се мажа с Виши 50+ и въобще не ми се бели лицето. А петната изчезнаха на 90%.
донесоха ми го от Турция за 8 лв. - 30 гр.

# 59
Мен ме информираха, че е 60 лири Rolling Eyes а беленето зависи от типа кожа все пак. Но тези кремчета са доста мазни с фактора и предполагам заради това не се бели толкова много.

Току що ми казаха, че ако се изписва с рецепта е много по-евтино. Може би за това е такава разликата.

Последна редакция: пн, 31 дек 2012, 00:05 от Dai4eto

Общи условия

Активация на акаунт