Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 774
  • 732
  •   2
Отговори
# 420
  • София
Аз да споделя резултат. Нали се мазах 7 дена с 4% експигмент и спрях. В момента всички фон дьо тени са ми достатъчно покривни, което ме навежда на мисълта, че луничките са избледняли. Възвърнах си цвета на лицето, което се и очакваше. Купих си и слънцезащитна защита (кларанс май), 40-ти фактор, от който съм супер доволна, защото прави много фин слой, не мазен. За сега добре Simple Smile

п.п. Ако някой много много много, ама наистина много, иска да се пробва с този турски крем (което аз не препоръчвам, след всичко изчетено за хидрохинона), може да ми драсне едно ЛС и да му отсипя. Аз използвах много малко количество, а имам и 2% от който съм отсипвала също.

# 421
  • Под люляка
Привет   bouquet да се включа и аз. Днес си получих турските кремчета, поръчах си две, едното 2%  а др. 4%. С дву процентния ще си мажа едно петно на челото , а с четири процентния ще третирам едни петна по краката ми, които са се появили от епилацията. От довечера започвам така, че след около седмица ще се отчета с информация Simple Smile

# 422
  • София
Аз да споделя резултат. Нали се мазах 7 дена с 4% експигмент и спрях. В момента всички фон дьо тени са ми достатъчно покривни, което ме навежда на мисълта, че луничките са избледняли. Възвърнах си цвета на лицето, което се и очакваше. Купих си и слънцезащитна защита (кларанс май), 40-ти фактор, от който съм супер доволна, защото прави много фин слой, не мазен. За сега добре Simple Smile

п.п. Ако някой много много много, ама наистина много, иска да се пробва с този турски крем (което аз не препоръчвам, след всичко изчетено за хидрохинона), може да ми драсне едно ЛС и да му отсипя. Аз използвах много малко количество, а имам и 2% от който съм отсипвала също.  ОФЕРТАТА не е валидна вече Simple Smile Първият обадил се, спечели.

# 423
Здравейте, вчера козметиката ми след като разгледа внимателно петънцата които си докарах от солариума и хормоните, започна много да ме зарибява по крем с екстракт от охльови Ревив, понеже ми писна от несполуки по този проблем, проучвам има ли видими резултати или са поредният рекламен трик. В нета попаднах и за един друг подобен Гуто, но на половина по евтин . Има ли смисъл да пробвам, кой от двата?

# 424
  • Под люляка
yasmina ,  аз го използвах миналата зима. Много съм доволна от него като крем , много ми пасна на кожата , но избелващ ефект поне при мен нямаше Simple Smile

# 425
Поне няколко месеца трябва да се ползвало за ефект, пък сумичката не е малка, обаче единия е на половина по евтин и се колебая между двата

# 426
  • Под люляка
yasmina , ползвах го от ноември до март. Както казах изключително ми пасна на кожата , а и ми беше удобен защото е 3 в 1 и като крем го препоръчвам  Peace за избелващ ефект ......... под въпрос е  Simple Smile

# 427
Дерматоложката, при която ходя ми препоръчва избелващ крем на NeoStrata.
Имате ли опит с крем от тази козметика? Благодаря ви предварително  Hug

# 428
  • София
Аз имам опит с Неострата Simple Smile, за съжаление от повечето им продукти не видях ефект... Единствено от NeoStrata Gel Plus - 15 AHA (100 мл). Доста силен продукт, 15 % съдържание на алфа хидрокси киселини, в указанието пише да се използва само от напреднали Неострата-потребители (т.е. вече използвали избелващи продукти на Неострата) и под лекарски контрол.
Е, аз го карам без лекарски контрол  Laughing... По принцип го купих за тяло, но го използвам най-вече за лице. Имам упорити кафеникави пигментации (най-много по брадичката), които досега с нищо не избледняваха, а и явно не уцелвам добър слънцезащитен крем, въпреки 50-ия фактор... Пощипва ми по лицето този гел, порозовявам понякога, особено когато се намажа дебело, просто човек сам си усеща колко и кога да слага... Ако кожата ми се пораздразни, си давам почивка 1 или 2 дена... Аз се мажа всяка вечер редовно вече около 3 месеца (преди това се мажех чат-пат заради неприятните усещания + известно омазняване на лицето), но сега реших да съм последователна.
Действително има ефект Hug Не съм станала красавица прекрасна Laughing, но петната определено избледняха видимо, даже околните ми казват, че въобще нямам петна Simple Smile Аз като си се загледам, си ги виждам де...
А, пропуснах да кажа: на 39 г. съм, нямам бременности и раждания, кожата ми е смесена със широки пори и малко акне, напоследък ми установиха хормонални проблеми. Преди уж нямах, но козметичките и дерматолозите изказваха мнение, че пигментацията ми е с хормонален причинител.

# 429
  • София
За петната по лицето ползвам Меlabel. Отначало имаше ефект. Но ми останаха няколко петна и не мога да се преборя с тях. Sad С Melabel трябва много да се внимава, защото е доста силен продукт и могат да се получат рани.

# 430
Здравейте, момичета. От години се боря с петната и полза няма Sad. И пилинг избелващи процедури и кремове - нищо. Ползвала съм Мелабел /лющене и зачервяване на кожата/, Ахромин, някакъв скъп крем /не помня името/, в момента ползвам серията на Бодид козметик, но полза няма. Искам да попитам някой ползвал ли е тези кремове http://apteka.framar.bg/30025074/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5% … -50-%D0%BC%D0%BB- и http://www.himalaya.bg/product/182/izbelvasht-krem-za-litse-100-ml.html

# 431
Здравейте момичета, имам едно петно на лицето, появи се по време на втората ми бременност и много ме ядосва, не е голямо, но аз си го виждам Laughing .Записвам се да ви изчета и ще избера с какво да започна борбата, съответно ще споделя след време има ли ефект.

# 432
Здравейте!
Прочетох по диагонал темата. Simple Smile
И аз имам кафяви петна по лицето и преди ги мажех с мелабел,но сега като че ли не ми помага вече!
Чувала съм и за едно малко кремче Пали,някой доволен от него?

# 433
  • гр. София
Момичета, искам да ви питам какво мога да ползвам за хормонално акне, породено от препарати за стимулации при инвитро и в същото време да е безвредно при евентуална бременност?  newsm78

# 434
Серумът на Ести ефективен ли е срещу петната? Клиник не даде резултати при мен.

Общи условия

Активация на акаунт