Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 5

• 183 811
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
И аз се записвам да ви следя. По носа ми се появи преди време едно като луничка, но по-светло, иначе е малко и не е толкова голяма болка, но после се появи до него още едно и започва да ме притеснява да не станат повече  Rolling Eyes
По-късно като ми остане време ще ви изчета и ще ви питам  Peace

# 436
  • GYM
Серумът на Ести ефективен ли е срещу петната? Клиник не даде резултати при мен.

При мен ефектът му беше нулев Peace

# 437
Серумът на Ести ефективен ли е срещу петната? Клиник не даде резултати при мен.
Скрит текст:
При мен ефектът му беше нулев Peace
И при мен, и то при ползване месеци наред Peace

# 438
Благодаря   bouquet Няма да си давам парите за него тогава.
Сега ползвам околоочния на марката - Таймзон и при мен даде много добър ефект за околоочния контур и се надявах и този серум да е добър  Tired

# 439
  • Пловдив
Здравейте !И аз се присъединявам към вас и ще ви следя .
Аз до някъде съм доволна от Боди козметик .Използвам крема за лятото и нощния .И в двата има избелващи съставки .Ако намеря снимки ще сложа .
нощния
лосиона
крема за през деня

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 12:32 от jb66

# 440
  • Пловдив
Благодаря   bouquet Няма да си давам парите за него тогава.
Сега ползвам околоочния на марката - Таймзон и при мен даде много добър ефект за околоочния контур и се надявах и този серум да е добър  Tired
Може ли линк, Моля   bouquet
гугъла нищо не откри за 'таймзон' козметика  Sad

# 441
таймзоун е крем на Ести Л.

# 442
Здравейте! Имам няколко пигментни петънца,които ми се появиха лятото!Потърсих консултация и ми предложиха серум или кремче от 15 мл на Loreal youth code Luminizer!Понеже още нямам 30 г. дали  са подходящи за мен Thinking и дали ще скрият петната!!
http://www.lorealparisbulgaria.com/skincare/facecare/youth-code- … -super-serum.aspx

# 443
vili123, аз съм ги ползвала, те са много лекички и двете, веднага попиват, кремчето хидратира хубаво, серумчето моментално изчезва в кожата. Наистина придават сияен вид, но...изобщо няма да помогнат за петна, лунички, нищо такова, просто са съвсем леки, слабички, за озаряване и освежаване, стават и за под 30г., но няма да решат проблем с петна, в никакъв случай с белези.Поне при мен бяха приятни, но за свежест, кожата ми е смесена към мазна, на 35 г.съм и така ги почувствах.

# 444
Здравейте!
Имам въпрос към вас-на единия ми крак, в областта малко под коляното имам неголямо кафеникаво петно, стои като груба, загрубяла кожа.Четох за псориазиса,но ме съмнява да е това.В момента нямам възможност да отида на специалист.Много ще съм благодарна, ако някой, който е минал през това да ми препоръча мазило, с което да го мажа.  bouquet

# 445
  • в огледалото на живота
Здравейте!
Имам въпрос към вас-на единия ми крак, в областта малко под коляното имам неголямо кафеникаво петно, стои като груба, загрубяла кожа.Четох за псориазиса,но ме съмнява да е това.В момента нямам възможност да отида на специалист.Много ще съм благодарна, ако някой, който е минал през това да ми препоръча мазило, с което да го мажа.  bouquet
Имах подобно петно,но в областта над кокълчето  на крака/долу в ставата/
Излишно е да казвам,че си трябва дерматолог за да изпише мазило.
В случая на мен ми помогна много ето този крем/съдържа корикостероиди/:
http://apteka.framar.bg/05002481/%D0%B4%D0%B8%D0%BF%D1%80%D0%BE% … 0-schering-plough

# 446
Здравейте!
Имах подобно петно,но в областта над кокълчето  на крака/долу в ставата/
Излишно е да казвам,че си трябва дерматолог за да изпише мазило.
В случая на мен ми помогна много ето този крем/съдържа корикостероиди/:
http://apteka.framar.bg/05002481/%D0%B4%D0%B8%D0%BF%D1%80%D0%BE% … 0-schering-plough
Благодаря за инфото,но както казах за в момента ми е невъзможно да отида на преглед.На теб изчезнаха ли ти петната след като ги маза или само се леко се заличиха?В момента забелязвам, че и на другия крак имам малък участък с тези петна, появява се и сърбеж.Снимах по-проблемното място, дано се вижда добре.
http://www.snimka.bg/?album;aid=796880

# 447
  • в огледалото на живота
Нинчето,сега виждам снимката.
На мен ми прилича по скоро на уртикария/обрив/... Thinking
Възможно ли е да раздразнен участъка на кожата от някоя дреха;обработка с препарат;хранителен алерген?

Не мога да гадая така,но на пръв поглед  това различавам.Не е безобидно и затова трябва специалист да се изкаже  Peace
При мен се оказа ,че е от допир с препарат/бях току що родила и от силните избелители ,които ползват за чаршафите в АГ съм получила това петно/
Иска доста постоянство и мазане,но изчезва..да.След около месец.
Пак те съветвам,иди на преглед.Така ще получиш компетентен съвет и лечение.

# 448
Здравейте!
Нинче,това може да е на нервна почва.Аз се снабдих с пълна колекция лишеи,петна-бели и кафеви,гъби и обриви по този начин(Парите по дерматолози бяха хвърлени на вятъра,но това е друга тема.)
Ако искаш,но нямаш възможност да идеш на лекар,дано имаш приятелка фармацевт.Много често те са по-полезни и от лекари.

# 449
Здравейте!
Нинче,това може да е на нервна почва.Аз се снабдих с пълна колекция лишеи,петна-бели и кафеви,гъби и обриви по този начин(Парите по дерматолози бяха хвърлени на вятъра,но това е друга тема.)
Ако искаш,но нямаш възможност да идеш на лекар,дано имаш приятелка фармацевт.Много често те са по-полезни и от лекари.
Благодаря ти!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт