БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-24

• 25 244
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • България/Германия
Имаме още около три месеца до захранването, но вече започнах да си мисля с какво да започна и т. н., с каката обърках някои неща (за щастие, без последици) и сега ми се се иска да направя всичко, както трябва. Много ми е странно, че в Германия масово препоръчват захранването да започне на 4 навършени месеца. Аз мисля да започна на 6 месеца с безмлечна оризова каша, която да приготвя с кърма  Thinking

# 556
Най-вероятната причина бебето да отказва всички храни с лъжица,дори любимите пюрета и каши, е никненето на зъбките нали ?

# 557
Най-вероятната причина бебето да отказва всички храни с лъжица,дори любимите пюрета и каши, е никненето на зъбките нали ?

Вероятно, да.....Дано е временно неразположение.....А може и метала на лъжицата да дразни...Признавам си, че моите съм ги хранила и с ръка - когато това е позволявало, естествено.....

# 558
О, тя е на 7 месеца и я храня с нещо като гумена лъжица.... Но и растът 3 зъба наведнъж и затова предположих, че е от тях.

# 559
Пробвай да смениш лъжицата Simple Smile
Аз ползвам метална от 4 месечна (тогава започнах да й давам кърма с лъжица, че не ще да яде като хората диването) .. после и на 6м. с каши и пюрета пак с метална. Пластмасова не съм купувала.

# 560
Честито Рождество Христово!

Половин жълтък със 130 гр. пюре /спанак, картофи и сметана/ тежка вечеря ли ще е за моето дете?

# 561
  • София
Честито Рождество Христово!

Половин жълтък със 130 гр. пюре /спанак, картофи и сметана/ тежка вечеря ли ще е за моето дете?
Моето яде 2 пъти повече и не се наяжда  Embarassed Предполагам, че питаш ако после пие мляко?

# 562
В крайна сметка изяде половината бурканче /60 гр. най- много/ от спанака, малко пуешко месо и малко питка. Като пиша малко, представете си няколко хапки.  ooooh!

Уффф ... цветка моето ако малко бурканче /130 гр./ изяде пляскам с ръце  Mr. Green
голям сукалчо. Ако може само с кърма ще мине  Crossing Arms Не може без мляко. Скоро не го виждам да се откаже. Нямаме още нито едно заместено хранене  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 563
  • София
Щом си суче детенцето, твърдата храна не му е толкова нужна в голямо количество  Hug

# 564
В крайна сметка изяде половината бурканче /60 гр. най- много/ от спанака, малко пуешко месо и малко питка. Като пиша малко, представете си няколко хапки.  ooooh!

Уффф ... цветка моето ако малко бурканче /130 гр./ изяде пляскам с ръце  Mr. Green
голям сукалчо. Ако може само с кърма ще мине  Crossing Arms Не може без мляко. Скоро не го виждам да се откаже. Нямаме още нито едно заместено хранене  ooooh!  ooooh!  ooooh!
Ще прояде, спокойно. Синът ми се разяде към 2г. чак... което не му пречеше и да си цока на поразия  Crazy

# 565
При въвеждането на прясното мляко ако например направя грис с мляко, цяла порция ли мога да му дам в началото или по-малко?

# 566
Малко. Внимателно с прясното мляко  Peace

# 567
Добре, благодаря Блонди.

Честита Коледа на всички!

# 568
когато въведох ПМ, сложих малко и го разредих с вода, така и дадох цяла порция мляко с грис.  Peace

# 569
когато въведох ПМ, сложих малко и го разредих с вода, така и дадох цяла порция мляко с грис.  Peace
Това е идея, не се бях сетила, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт