БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-24

• 25 299
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Как недохранено  hahaha Моята какви бузаци е отпрала, а е 6кг  Mr. Green

# 541
Здравейте  bouquet По-горе бях ви питала за доматите, но сега като чета съдържанието на бурканчетата, във всички които имам освен домати има и лук и двее в почти минимални количества,но все пак ме е страх да ги дам заедно newsm78 и като дам пюре с домати пак ли трябва 2-3 лъжички Rolling Eyes охх много взех да се обърквам с това захранване

# 542
Лук и праз въведох за овкусяване още на 7м. Домати - след годинката ще дам.

# 543
  • Пловдив
Колко време изкисвате сиренето за бебето ?

# 544
Sineicka, аз слагам цялата бучка във вода за 24 часа и след това махам водата. Оставям го така в кутията. Ако стои повече не ми допада вкуса, а и много се размеква.

# 545
  • София
Колко време изкисвате сиренето за бебето ?

Аз слагам сиренето във вода и стои така докато не го изядем. Обезсолявам за цялото семейство.

# 546
Аз пак да си задам въпроса - оризовото нишесте в готовите пюрета въвежда ли ориза  Embarassed

# 547
Според мен не, защото в оризът има много повече вещества, отколкото в оризовото нишесте.

# 548
А трябва ли да се въвежда самостоятелно newsm78 Не съм въвела ориз, а гледам, че го има в пюретата newsm78 За оризовото нишесте де

# 549
Цветна палитра, не съм сигурна. Аз като захранвах избирах пюрета без нишесте. В менютата има, но вече бях въвела ориз. Нека другите майки да кажат.

# 550
Нямам спомен за пюрета с нишесте, но помня, че имаше с оризови люспи. Бяха в символично количество, по-скоро като сгъстител. Не съм въвеждала отделно. После ориза си го въвеждах обаче по стандартната схема. newsm78

# 551
  • Пловдив
Мамчета,а как съхранявате отворените пакетчета сухари.Педиатърката каза да ги увивам в някаква хартия,но не попитах дали има някаква специална за целта.

# 552
  • Велико Търново
Мамчета,а как съхранявате отворените пакетчета сухари.Педиатърката каза да ги увивам в някаква хартия,но не попитах дали има някаква специална за целта.

Аз ги държа в кутията на Хип от сухари, но ги оставям в целуфанената опаковка.

# 553
  • София
Сухарите държа в оригиналната им целофанена опаковка. Внимавам да не я разкъсам и след отварянето защипвам опаковката с такава щипка:

# 554
Чери беше писала, че ги съхранява в платнени торби, но ставаше дума за хоум мейд.

Общи условия

Активация на акаунт