БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-24

• 25 191
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Ами аз обмислям смяна на самата марка newsm78 По принцип до сега бяхме на Фризовом и педи беше казала, като повръщането намалее, да минем на Фризолак. Ама той се запече от уж "разхлабващото" им мляко, та не мисля да му давам Фризолак ooooh! Тя ми беше казала да намалям лъжичките Фризовом и да слагам на тяхно място Фризолак, но при млека на различни производители не знам дали е удачно. Питам тук, защото педи много ги лансира Фризотата и  все настоява за тях, като я питам ooooh!

# 616
Цветна палитра, ние още преди захранването смесихме млеката, за които говориш. До преди месец и нещо, малката беше на Фризовом, но последните седмици беше започнала много често да ака и то редичко. Така, започнах да смесвам с Фризолак, първо 4:1, после 3:2, 1:4 сме сега, но още малко, да свърши кутията. Регулира се акането. Преди 2 седмици започнахме захранване, имаше малко запек, но нищо сериозно. Ние също искаме да минем на друга марка, но знам, че е по-добре като се смесват, да е от една. Мисля, като свърши Вом-а, да изкараме седмица само на Фризолак и да сменяме тези Фризо-та вече. Ако се запече от новото, може да се вкара нещо разхлабващо като храна, но ще говоря с педи другата седмица. Ние сме само с каша и картоф от 3 дни.

# 617
Цветна палитра, аз по-нагоре също бях питала за смяна на млеката. И аз не знам как ще го направя, но зависи и от това как се прави новата марка. Не знам дали всички се правят по един и същ начин. Блонди ми предложи Лактана. Чудя се днес дали да не купя 1-ца Лактана и да започна директно с нея. Имам Нан 1 за още 2 дози.

# 618
Цветна палитра, смяна на млеката се прави директно и няма връзка със захранването, т.е. не е нужно изчакване.

КАк е най-добре да въведа прясното мляко?

Готвено, не за пиене - с крем, супа...

# 619
Ок, ще видя значи. И аз се насочих към Лактана иначе и даже купих вече, ама имам още малко от Фризовома и я почваме Peace

# 620
Имам домашен грах.... Мога ли да давам на бебе на 7 месеца и трябва ли да се бели?
  Можете ли да ми кажете къде мога да правя такива справки -  коя храна кога се дава, че в нета информацията е много противоречива..... 

# 621
Тук доста добре и вярно е поднесено  Peace

# 622
Да попитам за прясното мляко...Колко процента масленост е най-добре да бъде и какво като марка?

# 623
Да ви попитам като готвя за детето в къщи - вече сме на годинка мога ли да използвам Вегета или бульони. Кое ще ми препоръчате?

# 624
  • София
Здравейте.Дъщеря ми е на 1 годинка и все още и преварявам вода.Посъветвайте ме каква друга вече мога да давам или чешмяна?Също да питам и за АМ,тя е на Хип Комбиотик 2,кога да почнем на 3?

# 625
  • Berlin
tania_burgas, по-добре използвай подправки без добавки. Тези бульони и вегети са с много сол и натриев глутамат обикновено. Аз лично от години не ползвам готови подправки.
didi-t, може - изворна, трапезна вода. Аз от известно време давам от кана Брита, откакто си купихме всъщност. Simple Smile Преди това предпочитах трапезната вода и също понякога преварявах. Хипп 2 до каква възраст е? След като я мине, може да смениш със следващото мляко.

# 626
Дъщеря ми е на 5 месеца и 20 дена и и давам от водата на Хип и понякога Девин. С тях правя и АМ.

# 627
Яни87, за деца до 3 годинки - само пълномаслени млечни продукти, т.е. около 3.6 процента масленост за прясното и киселото мляко. Като марка - Верея, Елена, Мегле.

таня Бургас, и двете, за които питаш, са изключително вредни и адски солени. Не, че не ги ползвам и аз, но за дете - по-добре недей.

Диди Т, никога не съм преварявала вода. В БГ давам розов Девин, тук - Евиан. На Хип мисля, че водата е просто много скъпа и нищо повече.

# 628
Благодаря ви за отговорите. Педито ми каза, че вече мога да давам прясно мляко, но само в кремчета. За белтъка ми каза да задържа още, както и цитросовите плодове. Та въпроса ми е кога се въвежда белтък и цитросови плодове и как?

# 629
И двете са след годинката, педито ти е дало добри съвети, слушай го  Peace

Общи условия

Активация на акаунт