БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-24

• 25 166
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
И аз дадох след 8-ми, от оранжевата (без люспи).
Това е идея  Blush
Аз смятах първо риба да дам тия дни  newsm78 Ама може и леща  Thinking

# 676
Аз малко странен въпрос да задам, ама по колко плодово пюре разхлабва вашите деца Mr. Green Въведох круша, че уж е разхлабваща, ама на него или не му действа така, или не му давам достатъчно количество newsm78

# 677
Аз малко странен въпрос да задам, ама по колко плодово пюре разхлабва вашите деца Mr. Green Въведох круша, че уж е разхлабваща, ама на него или не му действа така, или не му давам достатъчно количество newsm78
Пробвай с истинска круша Simple Smile Тия готовите са с нишесте .. и не са ми никак разхлабващи Simple Smile

# 678
На моята девойка и действа тиквата, дори в минимално количество. Плодовете сякаш не и се отразяват така.

# 679
И при нас тиквата е разхлабваща много Peace

# 680
И нас тиквата ни разхлабва, а от няколко лъжички ябълки на Хип вчера, днес е запечена. Не бях прочела, че затягат.

# 681
Нищо странно няма в термично приготвената ябълка да затяга.
Именно затова печените ябълки са част от диетата при диария.

# 682
За сега от изпробваните, нито тиква, нито круша го разхлабват, но давам купени пюрета предимно. Само 2 пъти съм му давала домашна тиква, ама той така беше запечен, че и от нея не видях ефект тогава. Освен тези дни да потърся круши и да пробвам да му направя пюре  newsm78

# 683
На нас безотказно против запек ни действат сините сливи и крушите.

# 684
Купи тиква и си я свари,нищо сложно и сега има навсякъде по пазарите.

# 685
Здравейте мами,

Момченцето ми става след седмица на 5м, като от 10-тина дена му давам оризова каша и съм заместила следобедното хранене в 16ч. Всички останали хранения е на кърма, като само на вечерното давам допълнително и АМ.  След още 10-тина дена мисля да почна да му давам/ въвеждам зеленчукови пюрета за обяд 13ч, но до тогава се чудя кашата само оризова ли да му давам или мога да почна да му давам примерно от елда или царевица, или пък четах някъде, че може и бананова ? Ако започна такива каши пак ли да ги въвеждам по 2-3 лъжички в началото докато достигна цялото хранене ? А също и за пюретата като почна примерно с картоф, после като давам  картофи и тиква, пак ли по 2-3 лъжички в началото или направо цяло ядене си е картофи и тиква ? И според Вас кой зеленчук е добре за начало, при въвеждането на зеленчуците ?
Благодаря на тези, които ще ми пишат  Simple Smile

# 686
Като въвеждаш тиква например, слагаш цяло бурканче картоф и едва лъжица тиква. Даваш цялото количество. Предполагам, че така може да направиш и с кашите.

# 687
И според Вас кой зеленчук е добре за начало, при въвеждането на зеленчуците ?
Картоф, морков, тиква, който и да въведеш е правилно, избора си е твой. Аз също ще започна с оризова каша и после ще ги въведа в този ред - картоф, морков, тиква, пащърнак, тиквичка.
За кашите можеш да започнеш друга, щом като 20 дни ще е ял оризова. Също се започва с 2-3 лъжички. Същото и с пюретата, вече са ти отговорили, към вече въведената храна добавяш 2-3 лъжички от новата, на другия ден увеличаваш новата, намаляш въведената и така...

# 688

КАк е най-добре да въведа прясното мляко?

Готвено, не за пиене - с крем, супа...
[/quote]

Мерси Блонди Simple Smile

# 689
Благодаря Ви, Dafi и Celika

Общи условия

Активация на акаунт