Медицински център в Тутракан -2

• 80 814
  • 827
  •   1
Отговори
# 255
Миме бързо сте минали,аз тъкмо да те питам как мина GrinningЧЕСТИТИ СИНИ ГАЩИ

smile3525много се радвам за вас и за добрите новини newsm10       Мириам,как си ,има ли нещо ново при теб? Grinning

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 17:55 от el 8004

# 256
Здравейте,

вчера бяхме на преглед и видяхме беба, всичко е наред и се развива нормално. Казаха ни, че ще е  100 % мома  Laughing
Нямам търпение вече  Party Не знам как ще им се отблагодаряваме на тези хора като се роди, дай боже живи и здрави !  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 257
Мириам,чудесни новини и от теб Hugрадвам се че сте добре,ЧЕСТИТО stork-girl не беше писала отдавна и се притесних,дано всичко върви добре и за напред newsm10

# 258
Здравейте! Искам да питам ,има ли мами,които скоро са раждали със секцио в Тутракан?Интересува ме ,дали работят само със спинална  упойка или мога да поискам и пълна.  bouquet

# 259
Мисля че за секцио не слагат пълна упойка-наскоро една приятелка роди секцио-не в Тутракан-сложиха и само спинална.Най-добре да питаш док той ще ти разясни.

# 260
mimivali, извинявай предварително, не искам да те поучавам, но спиналната упойка е в хиляди пъти по-добра и за теб , и за бебето. Когато се слага пълна упойка докторите имат 3-4 минути да извадят бебето (преди упойката да направи пълен кръг в кръвообращението ти и да стигне до бебето), затова се реже много бързо и не така прецизно и внимателно както при спиналната. Аз бях със спинална и минаха може би 15-20 минути преди да извадят бебето.
Знам през какво минаваш, защото на мен мисълта за спиналната упойка ми беше истински кошмар, но , повярвай ми, няма нищо страшно, поставянето не боли, ако искаш ще ти пиша на лични по-подробно. По принцип докторът не е склонен да оставя пациентките да избират такива важни неща, но вярвам, че ако все пак не можеш да превъзмогнеш страха си, ще се съгласи и на пълна упойка.

# 261
Supernova,благодаря ти за отговора.Ще ти бъда много благодарна ако ми пишеш на лични по подробно,защото съм ужасно стресирана след разказа на моя позната.  Shocked

# 262
Здравейте мили дами!
Искам да попитам има ли някоя дама, която си е правила лапароскопия в Тутракан при д-р Бойчев? Интересува ме как минава операцията, след това назначава ли се лечение, заплаща ли се операцията. Моля ви, ако имате свободно време споделете. Благодаря ви Hug

# 263
bambi-24  здравей, миличка  newsm51
Искам да знаеш само ,че няма от какво да се притесняваш Simple Smile Преди една година ми правиха лапароскопия в Тутракан при д-р Л.Бойчев . Самата процедура минава през здравна каса, но ти ако имаш желание за избор на екип има вариант и да си платиш. Приеха ме в болницата два дни преди операцията за да ми направят нужните изследвания. Вечерта преди манипулацията ти правят клизма и на следващия ден се започва Simple Smile Един ден се стои в реанимация и след това те прехвърлят в обикновенна стая за около два дена след което те изписват. Всичко минава много леко и почти безболезнено. И на финала се оказва, че имаш три малки прореза(по скоро дупчици ) в областа на корема които след известно време дори не се забелязват Simple Smile
Пожелавам ти успех и много спокойствие - нама нищо страшно  newsm10
Поздрави от Варна  newsm03

# 264
bambi 24 при мен беше абсолютно същото както го описа Андриана79.Няма нищо страшно,аз ако знаех че е толкова елементарно нямаше да умирам от ужас преди лапарото.

# 265
Здравейте момичета! Дайте ми съвет - при кой от двамата Бойчеви да отида на преглед?   bouquet

# 266
Любомир! Grinning

# 267
silve,  и при който и от двамата да отидеш, няма да сгрешиш! Simple Smile

И двамата са страхотни лекари.
Аз бях при Любомир - страшно съм доволна. Още сед първия си преглед при него, вече бях сигурна, че при него ще родя, каквото и да става. Но с "пипането" за разкритие при раждането с две ръце залагам на Богомил. Много по-внимателен е. Grinning Grinning

# 268
Силве,аз съм при Богомил и съм Мноооого доволна!  Grinning

# 269
Здравейте,да питам  preggoкоито са понапреднали Grinningвие как вземахте болничен?аз като питах док,ми каза да потрая до следващия път и спомена няколко дни болница Confusedа на регистратурата като ми записаха час за сл.преглед ми казаха да си нося и картона,задължително ли е влизането в болница newsm78

Общи условия

Активация на акаунт