Медицински център в Тутракан -2

• 80 811
  • 827
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря момичета!   bouquet  Тези дни ще си запиша час за преглед и се надявам с толкова проблеми и аз някой ден да ви се похваля с  EFP Прегръдки и целувки на всички  Hug

# 271
Не е задължително влизането в болница, ако няма такива показатели. Simple Smile

Отиваш  на преглед, даваш си картончето, попълват ти го, издават ти болничен и изчезваш. Simple Smile

# 272
Adriana79
milena_Walentinova, много сте мили, БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug Hug

# 273
Ел аз не ти ли обяснявах на лични за болничен newsm78-казах че не искам да ходя вече на работа и док каза-или 3 дена в болница да мога да дам болничен или на комисия срещу 20лв ти издават болничен всеки месец

# 274
разбрах аз ,ама всеки месец ли издават болничен или за по дълъг период Embarassed

# 275
за всеки месец издават болничен,трябва предварително да си носиш картона и те ти вписват болничния дават ти листа и това е.Щеше да е хубаво един дъъъълъг болничен да издадат и да се приключи

# 276
Момичета честит празник,бъдете живи,здрави и многоооо обичани  bouquet

# 277
Момичета,
имате ли информация дали клиниката вече има договор с НЗОК за ин витро?

# 278
Момичета,
имате ли информация дали клиниката вече има договор с НЗОК за ин витро?
четох притиворечиви мнения,затова най добре се обади в клиниката Peace

# 279
El вие не знаете ли пола вече.Как са при теб нещата

# 280
Миме,ние в понеделник сме на преглед,ще правим и БХС,надявам се бебо да е добричък че да видим нещо Grinningаз вече  от време на време забравям че съм preggo но само да се похваля на някой че съм ок и пак Sickти сигурно вече си напазарила в синьо,отдавна те сърбят ръцете Mr. Green

# 281
Не аз едва вчера си позволих да купя нещо-шапчица,ръкавички,чорапчета и боди-като за кукла са ,много са мънички Joy

# 282
И ние вече сме в отбора на сините гащи Joyдок вика мъжка мама,а аз ама как не е ли мома,и той да ама не hahaha

# 283
Хайде честито тогава.Май тази година ще преобладават момченцата-аз догодина на поправка за девойка smile3521 smile3521

# 284
Здравейте , мога ли да помоля за друг телефон на клиниката на д-р Л. Бойчев . От доста време звъня на този - 086660560 , но сигнала постоянно е свободен , и не мога да се свържа. Искам и да попитам , дали доктора преглежда и в другата болница в Тутракан -МБАЛ или само в частната си клиника. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт