Медицински център в Тутракан -2

• 80 808
  • 827
  •   1
Отговори
# 285
Не знам в колко часа си звъняла,но аз днес звънях към 12.30 часа и ми вдигнаха.Колкото до прегледите,мисля,че преглеждат само в клиниката.

# 286
tonbonbon1 , нямат друг телефон. Това си е телефона на регистратура. Звъни настоятелно и в следобедните часове. Постоянно има човек там. Не знам защо ен можеш да се свържеш.

Бойчеви преглеждат само в Частната си клиника и то следобед.

# 287
Здравейте, извинявам се ако не е тук мястото да задам един въпрос, но съм нова и още не съм много ориентирана във форума. През януари бях на преглед при д- р Л. Бойчев. Той ми каза, че е необходимо да се направи цветна снимка, защото вече година правим безуспешни опити със съпруга ми за бебче. Февруари се обадих да си запазя час, но ми казаха, че рентгена е повреден и другата седмица, когато за мен вече щеше да е късно ще могат да записват часове. Много се разстроих, но си казах щом от другата седмица вече ще функционира, другия месец вече ще си запиша час без проблеми. Да, но не. Днес звънях, за да си запиша час за другата седмица, от там отново ми казаха, че рентгена е бил повреден и все още не могат да ми кажат дали ще могат да ми запишат час. Искам да попитам някой скоро използвал ли е рентгена, знае ли нещо по въпроса кога ще бъде възможно да се използва?

# 288
An anза да не чакаш те съветвам да си направиш цветната снимка в друг град,който ти е по-близо.Не се тревожи навсякъде ще ти я направят и док ще ти я признае.Може наистина да имат сериозен проблем с рентгена.Аз моята си я правих във Варна.Късмет ти желая.

# 289
Много благодаря за отговора. А да попитам дали според вас е възможно някъде да ми направят цветна снимка без да е необходимо единия месец да ме преглеждат, а чак следващия месец да е цветната снимка. Питам защото наистина започвам  и после стават едни забавяния, които просто ме обезнадеждават.

# 290
Мисля че ако имаш изследванията,които са необходими преди цветната снимка няма да има нужда да чакаш цял месец-но не съм много сигурна,затова избери си място където да ти я направят и попитай дали са ти необходими нови изследвания.

# 291
Здравейте   bouquet

Бременна съм в 8 месец с второто си детенце, първото го родих нормално с епизиотомия при Бойчеви. Има ли някоя мама, на която да и се е разминала втора епизиотомия? И също искам да питам каква е актуалната цена за нормално раждане там?

# 292
Привет!

Тъй като имам само едно детенце - няма как да ти отговоря на първия въпрос, но на втория мога. Simple Smile

Цената за нормално раждане е 250лв, ако искаш Епидурална упойка - + още 100.
Секциото си е 350лв.

Хубава вечер!  Hug

# 293
Мамче _ Герче,април месец ще раждам секцио и се уговорих с Бойчев.На мен ми каза 250 лв. Независимо дали е нормално или секцио и упойката си влиза в тая цена.

# 294
Здравейте   bouquet

Бременна съм в 8 месец с второто си детенце, първото го родих нормално с епизиотомия при Бойчеви. Има ли някоя мама, на която да и се е разминала втора епизиотомия? И също искам да питам каква е актуалната цена за нормално раждане там?
Аз за цени и плащане не мога да говоря, но вторият път пак не се разминах без епизиотомия.
Мисля, че рутинно си я правят Rolling Eyes

# 295
Лейди ФиЛ, а една върху друга ли са двете или на различни места? Голяма драма ми е това с епизиотомиите, повече от година я усещах първата и така не ми се иска пак наново всичко...в крайна сметка каквото стане... Rolling Eyes

Благодаря за отговорите и на другите мами  Simple Smile

# 296
Мисля, че на същото място Rolling Eyes

# 297
Някой знае ли,дали ремонта на родилно отделение Тутракан е приключил?

# 298
Все още не.

# 299
   bouquetБлагодаря за бързия отговор.

Общи условия

Активация на акаунт