Медицински център в Тутракан -2

• 80 037
  • 827
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,не съм писала отдавна,но чета когато имам време Flutter
И като съвсем прясна родилка,мога да дам инфо,че родилното е отремонтирано вече,на 23.Март официално открих родилна зала Grinning Моята кукла бе първото бебче,което се роди в нея след ремонта:love:
За епизиотомията-моето мнение,че режат на същото място,защото доктора ми каза,че процедира както първият път.

# 301
MaM4e_Ger4e, отидох при Б. Бойчев в деветия месец, за да се уговорим за раждане, каза ми 300лв. Не знам дали не беше защото не ми е бил следящ лекар  през цялата бременност. Не съжалявам за нито една стотинка.

# 302
здравейте момичета, бих искала да се присъединя към тази темичка и аз, тъй като харесвам тази клиника и нейния персонал, най-вече 2мата братя разбира се

# 303
Здравейте, момичета
искам да ви попитам има ли сред вас някоя да си е правила лапароскопия при д-р Л. Бойчев, която да е без рецидив? Освен това моля да споделите за лечението, което ви е предписано от него след направена лапароскопия. Благодаря ви предварително

# 304
бамби 24 аз имам лапароскопия правена при док Л.Бойчев.След като ме изписаха от болницата док ми предписа на 2 месец да си купя клостилбегит-за забременяване.А иначе за лечение след лапаро няма такова ти си се възстановяваш сама без никакви хапчета или антибиотици

# 305
  • България
Нямах назначено лечение, освен мазане с контрактубекс. Ползвах болничен 1 месец.

# 306
Здравейте, момичета
искам да ви попитам има ли сред вас някоя да си е правила лапароскопия при д-р Л. Бойчев, която да е без рецидив? Освен това моля да споделите за лечението, което ви е предписано от него след направена лапароскопия. Благодаря ви предварително
Извинявайте мили момичета, аз грешно съм си задала въпроса  ooooh!
Искам да разбера дали има някоя от вас, която си е правила лапароскопия при д-р Л. Бойчев за отстраняване на ендометриоза и да не се получи рецидив на ендометриозата? И какво лечение ви е назначил за ендометриоза?

# 307
bambi 24, на мен ми е правил лапаро за отстраняване на кисти,сраствания и ендометриоза през 2008, не ми е назначавал никакво лечение, след 4 месеца забременях, после на прегледите ми беше казал,че яйчниците ми образуват пак малки кисти и видя ендометриозни петна, 2012 забременях отново без каквато и да е намеса.Според мен и кистите и ендометриозата не се лекуват завинаги, аз пък не си и падам по хормоналните препарати за лечение Rolling Eyes

# 308
Момичета,
правили ли сте инвитро на ЕЦ при д-ра?Моля споделете как протича - прегледи,хормони,цена..........

# 309
Запис и от мен

# 310
В понеделник ходихме за първи път в клиниката, хареса ми, бяхме при Богомил Бойчев, внимателен и не ме отчая директно както направи скоро друг лекар, да потвърди ми проблема, но предложи и решения, така че вече съм пациентка там, като сега започваме с хормоните и спермограмата и ще видим какво ще правим.

# 311
Drazena,поздравявам те за избора на лекар- доктор Богомил Бойчев.Аз съм негова пациентка и нямам думи да изкажа възхищението си от този Човек.Цялата бременност ми я следи доктор Богомил Бойчев и на 29 април пак при него с планово секцио се роди нашето слънчице Йордан.Очарована съм от търпението му и от професионализма.Когато ме притеснява нещо,винаги ми обяснява всичко подробно .Тук е мястото да кажа,че съм много доволна и от целия персонал на Родилно отделение Тутракан.

# 312
mimivali,
Би ли споделила повече инфо за Родилното. Знам, че скоро правиха ремонт. По колко мами сте в стая, санитарен възел и т.н.? Преди няколко дни звънях да питам дали имат Ден на отворените врати, но нямат.... Аз съм на ЖК при д-р Л.Бойчев,засега съм много доволна   bouquet

# 313
Стилияна Стеф,стаите са с 2 легла( има само една,която е с 3 легла).Всяка стая си има баня и тоалетна.Поддържат много добра хигиена.Постоянно има топла вода.На бебчетата леглата са нови.Общо взето почти всичко е ново.Родилна зала и операционната също са след ремонт и са много уютни.Акушерките са много мили.Има една две сърдити санитарки,но тях навсякъде ги има Simple Smile.Ако те интересува друго- питай.

# 314
Стилияна Стеф,стаите са с 2 легла( има само една,която е с 3 легла).Всяка стая си има баня и тоалетна.Поддържат много добра хигиена.Постоянно има топла вода.На бебчетата леглата са нови.Общо взето почти всичко е ново.Родилна зала и операционната също са след ремонт и са много уютни.Акушерките са много мили.Има една две сърдити санитарки,но тях навсякъде ги има Simple Smile.Ако те интересува друго- питай.

Бебчетата постоянно ли си стоят при вас, или ги носят само за кърменето? Имат ли списък за неща, които трябва да носиш в болницата?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт