Медицински център в Тутракан -2

• 79 706
  • 827
  •   1
Отговори
# 30
mimivali, леко раждане и от мен!!! Няма да сбъркаш с избора си! Благодарение на тези двама прекрасни лекари в родното ми градче постоянно се раждат ангелчета...затова не губя кураж, че и на мен ще се случи - просто си го има във въздуха!....Simple Smile

# 31
Момичета,

утре от 10,30 часа по TV7 интервю с д-р Любомир Бойчев.

# 32
Момичета,

Благодаря за инфото, ще гледам!
mimivali правилен избор! леко раждане!

# 33
Момичета,

Охоо, мерси за инфото, ще гледам и аз!

# 34
Благодаря ви за милите пожелания.Аз съм от Разград,но тук нямаме нито един гинеколог като хората,затова ходя на прегледи в Тутракан.formallin ,вярвам че и на твоята улица ще изгрее слънце.Аз две години не можех да забременя,но ето че чудото стана.Вярвай и при теб ще стане!     bouquet

# 35
Момичета,

Благодаря и аз за инфото   bouquet

# 36
Благодаря ви за милите пожелания.Аз съм от Разград,но тук нямаме нито един гинеколог като хората,затова ходя на прегледи в Тутракан.formallin ,вярвам че и на твоята улица ще изгрее слънце.Аз две години не можех да забременя,но ето че чудото стана.Вярвай и при теб ще стане!     bouquet

Ха, съгражданка, колко е малък света!  Hug

# 37
много ви благодаря за информацията, момичета Simple Smile! мисля, че ми се изясни ситуацията, но ще говорим и с Бойчев на следващата фетална морфология Simple Smile.
ПС - все още струва 60 лв ФМ в мед. център - аз ходих съвесм скоро Wink.
хубав ден на всички Simple Smile!

# 38
Момичета,

знаете ли дали мога да се запиша за женска консултация при д-р Любомир Бойчев, понеже съм от Русе. И имам планове след третия месец да съм в болнични. Дали ще може той да ми ги дава ?
Или дори да продължа да ходя на частно при него, дали ще може той да ми издава болничните до края ?

# 39
Момичета,

знаете ли дали мога да се запиша за женска консултация при д-р Любомир Бойчев, понеже съм от Русе. И имам планове след третия месец да съм в болнични. Дали ще може той да ми ги дава ?
Или дори да продължа да ходя на частно при него, дали ще може той да ми издава болничните до края ?
     Моя позната от Разград си води консултациите при него и си взема болничен редовно

# 40
  • България
Момичета, знаете ли как ще почиват в клиниката по празниците?
Трябва да отида на контролен преглед след операция и да уточня как ще ми се продължи болничния, който изтича на 31,12,2012.

# 41
Трябва да отида на контролен преглед след операция и да уточня как ще ми се продължи болничния, който изтича на 31,12,2012.
torti4ke, Grinning klinnikata 6e raboti do 20.12,veseli praznici na vsi4ki  bouquet

# 42
  • България
Значи след Нова година ще отида.
Благодаря!   bouquet

# 43
torti4ke, Grinning klinnikata 6e raboti do 20.12,veseli praznici na vsi4ki  bouquet
[ / quote]забравих да ти кажа първият работен ден е 7.01 Embarassed

# 44
Тортичка ,най- добре се обади в клиниката.Те ще ти кажат кога ще работят и кога да отидеш.

Общи условия

Активация на акаунт