Медицински център в Тутракан -2

• 79 703
  • 827
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, знаете ли как ще почиват в клиниката по празниците?
Трябва да отида на контролен преглед след операция и да уточня как ще ми се продължи болничния, който изтича на 31,12,2012.
от 21-ви декември почиват, и ще работят на 7-ми януари  Simple Smile

# 46
Миналата година посетих клиниката на доктор Бойчеви и наистина съм много доволна.
Аз бях при Богомил Бойчев и наистина такова внимание и компетентност никъде не бях виждала.
За съжаление Тутракан ми идва доста далеко и вече нямам възможност да ходя. Иначе съм сигурна че щяха да ми помогнат за проблемите които имам. Моя приятелка благодарение на тях има момиченце на няколко месеца Grinning
Дано да са живи и здрави и още да помагат на хора които имат нужда от тях.

# 47
Момичета, само да споделя, че на 16-тия ден от инсеминацията кръвният ми тест е отрицателен:( Въпреки това се старая да не се отчайвам и очаквам новата 2013 да ми донесе късмет! Желая го от сърце и на всички вас!

# 48
  • България
А, никакво отчайване! Продължаваме и през Новата година с пълни сили и положителна нагласа!
 Hug

# 49
Момичета, възхищавам се на вярата и положителната ви нагласа!
Ще успеете!Желая ви го от сърце, защото всеки има право да почувства и преживее това Чудо!  bouquet

# 50
момичетаааа,къде сте Laughingаз днес съм 11ден след трансфер,нямам симтоми ,освен отвреме на време болки като за МЦ.тест на 26.12 някой нещо да сподели? Mr. Green

# 51
Момичета, само да споделя, че на 16-тия ден от инсеминацията кръвният ми тест е отрицателен:( Въпреки това се старая да не се отчайвам и очаквам новата 2013 да ми донесе късмет! Желая го от сърце и на всички вас!

# 52
упс нещо обърках :oops:formallin,съжалявам за резултата ти ,вярвам че следващия път ще успееш,вярвай и ти Peace Hug

# 53
Здравейте мили дами!Искам да споделя с вас моите впечатления.Имах проблем и от 3 години опитвахме с моя мъж да имаме бебе.Обиколих какви ли не доктори,всеки ти казва нещо различно без да ти обясни подробно и те отминават като втора ръка човек.Докато не разбрах от моя приятелка за клиниката в Тутракан И за д-р Любомир Бойчев.Този човек е златен.Не можах да повярвам преди няколко дни когато на 25.11.си направих тест и показа заветните 2 черти.Преди два месеца ми направи лапароскопия защото имах запушена тръба и ми каза че след 2 месеца след операцията ще бъда бременна.Не знаех дали да му вярвам.Но ето че чудото стана.Благодаря му от все сърце и се надявам да има повече лекари като него.На всички вас желая успех и вяра,не се отказвайте,борете се за най-важното нещо в този живот.

# 54
milena,радвам се за успеха ти  bouquetи аз като теб съм на мнение че като д-р Л.Бойчев няма друг.аз също съм с прясно полужителен тест.вие каква процедура правихте или естествено забременя.ние бяхме икси/имси Grinning

# 55
Честито момичета! Това е Най-хубавия коледен подарък.Успех!   newsm10

# 56
Браво, момичета, чудесни новини! Желая ви от сърце лека бременност, мислете само за хубави неща и изживейте една страхотна 2013-та!.....и не забравяйте да ни стискате палци  Wink

# 57
Здравей еl8004.Да ти отговоря на въпроса.След лапароскопията ,доки каза след около 2 месеца на втори цикъл да пия клостилбегит и на 12 ден там при него на преглед.Пих аз хапчетата и на 29.11 бях на преглед.Имах 4-ри фоликула.Биха ми прегнил и се прибрах в Добрич.Както можеш да си представиш стана от първия път.И не можах да повярвам като си направих тест на 25.12.Това е,но трябваше да мина през хиляда доктора докато намеря точния в лицето на Любомир Бойчев.Успех на всички бъдещи мами

# 58
Момичета, много се радвам на успехите ви, а на всички други чакащи пожелавам вяра и търпение! Hug
Някога, когато бях в 6ти месец и имах много проблеми с бременността, попитах др.Л.Бойчев дали ще износя това чакано бебе.Той ми каза, че не е Господ, но каквото зависи от него, ще го направи.Въпреки всички трудности толкова много му вярвах, толкова спокойно преминах през всичко...До толкова бях се чувствах в сигурни ръце и не се страхувах, че когато раждах и двата пъти при него, имах време и да се срамувам Blush

# 59
Благодаря на всички,нека през новата година се сбъднат мечтите на всички нас Praynig Peaceуспех,Весели празници  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт