Медицински център в Тутракан -2

• 79 916
  • 827
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за отговорите. А сега и следващата порция въпроси:

Боли ли след като се събудиш от упойката?
Какво ти правят преди операцията? Четох за някакво вещество ?
Първия ден като те приемат спи ли се в болницата?
Може ли да се направят изследванията и да излезеш извън болницата?
За избор на екоп в болницата ли плащаш?
След лапароскопията има ли шан да забремененеш по естествен начин?
Колко време след операцията може да се прави секс?
Правят ли ти преглед след операцията?
Пият ли се хапчета след операцията?

Благодаря предварително за отговорите.

Лека

# 376
Благодаря за отговорите. А сега и следващата порция въпроси:

Боли ли след като се събудиш от упойката? мен не ме боля
Какво ти правят преди операцията? Четох за някакво вещество ? ... клизма?
Първия ден като те приемат спи ли се в болницата? аз съм от друг град и си спах там
Може ли да се направят изследванията и да излезеш извън болницата? - аз си влизах и излизах спокойно, но си спях там
За избор на екоп в болницата ли плащаш? - да на каса трябва да се плати
След лапароскопията има ли шан да забремененеш по естествен начин? - зависи за какво ти е лапарото
Колко време след операцията може да се прави секс? - хехе - когато ти решиш
Правят ли ти преглед след операцията? - да задължително, док те преглежда лично
Пият ли се хапчета след операцията? - зависи - ако има нужда док ще ти каже - на деня след лапарото ти вливат банки обезболяващо и АБ, но това си е практика при всички операции

Благодаря предварително за отговорите.

Лека

има тема за лапароскопиите в която можеш да прочетеш много подробно "предстои ми лапароскопия"

BG-Mamma :: Бременност и раждане >> Проблемно забременяване (Модератори: Taни, wa_wa) >> Тема: Предстои ми лапароскопия - тема 7

успех

# 377
Здравейте, бъдещи и настоящи мами!
Искам да ви запозная с моя проблем... Аз живея в Силистра и в момента съм в 39 г.с., наблюдаващият бременността доктор също е в Силистра. До днес имах намерение да раждам тук, но вече се разубедих. От повече от два месеца тече основен ремонт на АГ отделението, за който срокът за изпълнение беше уж до 15 юли, но като всеки срок в държавата ни - не е спазен! Та в момента условията за родилките са под всякаква критика! Жените са по 6-7 в стая, а бебетата в какви условия са - няма да коментирам! Има само една работеща баня+тоалетна на целия етаж, която е отвратителна. В досегашните подобия на ВИП стаи се помещават новородените...
Днес докторът ми препоръча да родя в Тутракан или другаде /въпреки, че исках да платя за избор на екип, за да присъства той на раждането/, тъй като е силно притеснен за хигиената в момента. Както написах, тече ремонт, има по 6-7 жени в стаи предвидени за 3-4, няма климатици нито в стаите, нито дори в пригодената зала за раждане, която между другото сега е една стая 2 на 2 метра...
Обадих се в болницата в Тутракан и се оказа, че няма да мога да си запиша скоро час за преглед, независимо при кой доктор. Много съм притеснена, как така ще отида да раждам някъде, където никога не съм стъпвала? Дали ще има проблем да постъпя само за раждане? Мисля утре да отидем със съпруга ми до болницата, за да получа повече информация...
Ще се радвам, ако някой ми даде някаква информация за условията там или поне за разходите, които трябва да предвидя! Притеснявам се също дали ще успея да стигна до болницата навреме, когато започна да раждам!

Съжалявам, че ви залях с толкова ненужна информация, но наистина доста се притесних днес, все пак ми остава около седмица до раждане, а такава рязка промяна на плановете...

# 378
Мисля че няма да имаш проблем, Тутракан или Русе.. с направление за хоспитализация от гинеколога ти можеш да постъпиш в друга болница. Говори с някой от докторите по телефона, за да ти обяснят какво трябва да направиш

# 379
Мария А., с постъпването в болницата няма да имаш проблем, щом имаш направление. Ти ако искаш за всеки случай се разходи, хем да видиш обстановката, хем да се успокоиш.

За пътуването Силистра-Тутракан, също не се притеснявай.
Аз пътувах Русе-Тутракан с контракции на 4 мин и стигнах на време  Party

Леко раждане ти пожелавам.

# 380
Мария А., само по филмите раждат бързо и на път за болницата Grinning
Не се притеснявай, ще имаш време да тръгнеш, да стигнеш до Тутракан и най-важното-ще останеш доволна.От всичко.

# 381
Здравейте отново!
Вчера отидохме до Тутракан. Намерихме болницата и на регистратура ме упътиха към отделението. Отидох пред отделението и реших да почакам някой да влезе или излезе, за да не ги притеснявам. В крайна сметка имах само няколко маловажни въпросчета. По едно време се появи някакъв доктор, който дойде от към стълбището и отвори вратата на отделението, за да подаде нещо на някого. С цялата си учтивост се опитах на кратко да му обясня защо съм тук и какво ме интересува. Той пък ми даде едни отговори от типа "Ама то така не става. Трябвало е по-рано да помислите.", след което аз пак му обяснвам, че това не е нещо, което аз съм планирала, а е обстоятелство появило се вчера! Той, обаче, ми казва "Е, вчера....Вие от колко месеца сте бременна, че сега сте решила тук да раждате...". И аз пак му обяснявам, че не съм имала такова намерение и че съм искала да си родя при моя си доктор в нашата болница, но условията не го позволяват в момента и са ме насочили към Тутракан. А той продължава да си нарежда, че трябвало да искам разрешение от д-р Бойчев, ама не мисли, че имало смисъл?!? Пита ме кое раждане е - първо или второ... Сякаш имат ограничение  Cry newsm78 #Crazy
Абе, не е за разправяне, говореше ми сякаш съм някаква 15 годишна бременна циганка, която не знае какво става и къде се намира. Изкара ме някаква супер безотговорна, че съм отишла да питам десетина преди термин. Не знам дали той изобщо е един от докторите, които дават дежурства там, но силно се надявам, че не е. Възрастен, висок с късо подстригана бяла коса.
Стана ми ясно, че с него няма да се разберем и се върнах на регистратура и от там този път ми казаха, че е по-добре да отида до медицинския център на д-р Бойчев.
Там разговарях с неговата акушерка, която е една прекрасна жена! Отговори ми най-спокойно на въпросите, като ме увери, че няма повод за притеснение и че мога да родя навсякъде в страната, за което нямам нужда от ничие разрешение! Попитах дори дали трябва да си избирам екип, ако е такъв проблем, че никой от докторите там не ме е преглеждал, но тя каза, че няма смисъл, след като така или иначе никой от тях не познавам, да плащам за избор на екип.... Та тя ме успокои малко.
Такива бяха моите премеждия в Тутракан и всичко това само, защото исках да бъда учтива и да задам 3-4 въпроса!

# 382
Мила Мария А., предполагам как си се чувствала и се възхищавам на това колкото била силна. Точно така! А акушерката  на д-р Бойчев е наистина мила дама. Точно тя ми се обади по телефона да ме със покои, че няма нужда да си вземам ново направление, след като от регистратурата преди това ми обясняваха как нямало начин, ЛЛ бил ми го объркал и щяха да ме вкарат в какви ли не приключения и нерви, които са ми излишни точно сега.

# 383
Мария А, предполагам и се надявам, че не си попаднала на доктор от родилно. По принцип всички са много мили. Аз последно лежах в гинекология май месец за кюртаж. Л.Бойчев обучаваше три млади момчета и го следваха навсякъде. Направи ми впечатление, че и те са много усмихнати и приветливи.

Ако отидеш с контракции и започнало раждане няма как да те върнат. Аз така отидох. Л.Бойчев ми беше следящия бременността, но раждането започна в началото на 8-ия месец и то в неделя сутринта. Просто отидох там, а акушерките му се обадиха да дойде. Нямах никакви документи и изследвания в мен, но нямаше никакви проблеми.

Късмет   bouquet

# 384
Ами и аз се надявам, че човекът, с когото разговарях, не е доктор от АГО Simple Smile
Разбрах, че има 6 доктора, но не ги познавам. Не вярвам да съм такъв карък, че той да е един от тях или още по-голям карък, че да отида да раждам и точно той да е на смяна  Joy

Между другото, да питам нещо друго... Знаете ли дали Вип стаите в АГО са самостоятелни и колко струва престоя?

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 11:21 от Мария А.

# 385
Мария А. , до колкото аз съм запозната, в АГО няма такъв доктор, според твоето описание.Всички са млади, любезни и отзивчиви Grinning
Успех!

# 386
Здравейте ще може ли някоя мама да ми каже каква е сумата за избор на екип и упойка.Благодаря предварително.

# 387
Аз не мога да ти отговоря, но за актуална информация звънни направо в медицинския център на д-р Бойчев, много са мили, вчера бях там, те ще ти дадат информация Simple Smile
0866 60560

# 388
едва ли си попаднала на някой от братята, те са симпатяги и сравнително млади мъже. Възможно е да имат моменти в които да не са в настроение, все пак и те са хора а и работят под напрежение, не знам кога спят, и въпреки това не мисля, че е бил някой от тях   Simple Smile
Важното е, че няма да имаш проблем ако отидеш да родиш там, от  никъде няма да те върнат като тръгне бебето. Успех и леко раждане  Simple Smile

# 389
Със сигурност не е някой от братятя, не искам да бъда груба, но този си ходи с трупните петна, излишно е да гадая точна възраст  Rolling Eyes

Благодаря на всички за подкрепата Grinning

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 12:34 от Мария А.

Общи условия

Активация на акаунт