Медицински център в Тутракан -2

• 79 938
  • 827
  •   1
Отговори
# 360
Цитат на: Стилияна Стеф
[/quote

Аз бих звъннала в МБАЛ да питам, за да не ходя напразно.
[/quote
ами разходиха ме  #Cussing out,въпреки че по тел ми казаха да отида,ама тя жената не разбрала,та другата седмица вече като отида на преглед ще си го взема Crossing Arms

# 361
Ами първо се ходи около 11-12 ден от цикъла за проследяване и док преценява и казва кога ще е биопсията,обикновено около 17-18 ден от цикъла,т.е. след 4-5 дена.
благодаря Дариа : )
ще пиша до края на месеца как са се развили нещата : )
 Hug

# 362
Здравейте, момичета. Работи ли вече клиниката?

# 363
От днес вече работят. Знаете ли от кога най-рано може да се излезе в болничен? Сигурно го има като отговор, но не намерих точно такъв.

# 364
Не става ясно за какъв болничен питаш, ако е при бременност мисля, че от самото начало, но някой с повече опит да пише.

# 365
Не става ясно за какъв болничен питаш, ако е при бременност мисля, че от самото начало, но някой с повече опит да пише.

Да, точно за такъв, при установена бременност. Моля, ако някой има инфочация и опит да сподели Simple Smile

# 366
Можеш да излезеш болничен от самото начало, в годината имаш право да ползваш до 180 дни, ако не ти стигнат до излизането в 45-дневен отпуск за раждане се отива на ТЕЛК, където ти издават болничен за оставащите ти дни. Принципно едва ли има лекар, които да откаже да ти даде болничен ако си бременна, така че не би трябвало да иамш проблем.

# 367
Psmama, благодаря ти много за точния и пълен отговор Simple Smile

# 368
Момичета,
Питах какво ще е необходимо да се носи за раждането, казаха ми, че само памперси трябват, нищо друго за бебо. Как са акушерките, ако може някоя мама да каже  newsm78

# 369
Стилияна,на мен ми казаха само памперси,но като се роди беб и според кг номера на памперса,за акушерките не знам,но бебчетата са при теб в стаята Peace

# 370
Здравейте,
Знаете ли колко е цената на цветна снимка на тръбите с упойка в клиниката?Предстой ми тази манипилация и се чудя къде?

# 371
цветна снимка с упойка 150 лв

# 372
Момичета,
Питах какво ще е необходимо да се носи за раждането, казаха ми, че само памперси трябват, нищо друго за бебо. Как са акушерките, ако може някоя мама да каже  newsm78

Само памперси.Бебетата се повиват с техни пелени, манджата е в гърдите ти, ако искаш да даваш вода-поръчваш си като в ресторант-акушерките ти носят.
Акушерките са сравнително мили. Наша любимка е Георгиева. Повечето от персонала е готов да помогне (когато става дума за бебето-кърмене и алабала). Имаше една с къса, руса коса, по-назад едно момиче се беше оплакало от нея, чух я да казва на момиче с контракции:"айде, де, стига си викала, ще изплашиш момичетата"

# 373
Здравейте,

Имам мужда от малко информация . Има ли някой който си е правил лапароскопия при Д-р Бойчев?
Възможно ли е да мине по каса ?
Какво трябва да си нося? Колко дни се стой в болницата и куде се прави в клиниката или в болницата?

Моля някой да разкаже от А до Я ?

Оставам на разположение
0889912596

Лек ден

# 374
Има ли някой който си е правил лапароскопия при Д-р Бойчев? - Аз  Wink

Възможно ли е да мине по каса ? - да, от клиниката ще ти кажат какво направление да си вземеш от ОПЛ (мисля че беше номер7)- плаща се избор на екип 200 БГН, пише го на касата и няколко лева болничен престой(около 20)

Какво трябва да си нося? - аз лично си носех 1 бр пижама (мразя нощници), тоалетни принадлежности, чехли, т.х. хавлия, бих те посъветвала и за чаршафче - наложи се да ме отложат с два дена, санитарките ги сменят ама имаше момичета които си бяха донесли. кърпички, сухи и мокри. солетки и кисело мляко - но си има в болницата магазинче което затваря в 4, монети за ТВ. Документи - картон, лична карта, синята книжка също - аз я носих, не си спомням дали някой я гледа

Колко дни се стой в болницата и куде се прави в клиниката или в болницата?- в най добрия случай три дена - 1 ден прием, 2 ден лапаро, 3 ден - go home

не се притеснявай, док е супер - питай всичко което те притеснява : )
успех

Общи условия

Активация на акаунт