Медицински център в Тутракан -2

• 79 953
  • 827
  •   1
Отговори
# 345
Делюзион, писала съм ти налични.

# 346
Нелиаз август правих лапаро(по ЗК платих 250 май newsm78)и октомври почнахме инвитрото,за прекъсването на тръбите мисля че док ще реши,зависи от много неща,не зависи от нас  Naughtyпри нас док реши да не чакаме повече и като се възтанових започнахме,но при всеки е различен подхода на док,така че слушай него,а това че ние искаме нещата да стават по-бързо ,да ама не Mr. Green

# 347
el 8004

а случайно да сте правили ендометриална биопсия? ... сега ми е "гореща" тема ...

# 348
el 8004

а случайно да сте правили ендометриална биопсия? ... сега ми е "гореща" тема ...
за съжаление не мога да помогна Confused

# 349
хехе,
няма проблем, аз когато я направя ще разказвам : ))

# 350
el 8004

Аз правих даже две-април и май,съответно и поставяне на лекарство и след двете..питай каквото се сетиш

# 351
Аз правих даже две-април и май,съответно и поставяне на лекарство и след двете..питай каквото се сетиш
Hug благодаря  Hug
знам че енд. биопсия се прави на определен ден (след ову, нали) - трябва ли да се ходи на следене на ову до клиниката ... или просто на Х ден от цикъла? (да знам как да си предвидя дните на работа : )

# 352
момичета знаетели дали клиниката работи,звъня но никой не вдига,като ви издават 45дневния болничен,чакали се за преглед,изследвания и пак пообяд ли се ходи, newsm78

# 353
В зачатие едно момиче писа, че правели ремонт и трябвало да звъним след понеделник.

# 354
  • Разград
И аз се скъсах да звъня днес и се чудех защо никой не вдига, а учудващо не "дава заето". Значи да звъним след 15.07 (понеделник), така ли?

# 355
сега вече дава заето Mr. Greenна мен никой не ми е казал,че няма да работят и ми казаха  на 11 за болничен,пък то кво стана Sad

# 356
Hug благодаря  Hug
знам че енд. биопсия се прави на определен ден (след ову, нали) - трябва ли да се ходи на следене на ову до клиниката ... или просто на Х ден от цикъла? (да знам как да си предвидя дните на работа : )
Ами първо се ходи около 11-12 ден от цикъла за проследяване и док преценява и казва кога ще е биопсията,обикновено около 17-18 ден от цикъла,т.е. след 4-5 дена.

# 357
сега вече дава заето Mr. Greenна мен никой не ми е казал,че няма да работят и ми казаха  на 11 за болничен,пък то кво стана Sad

Аз днес ходих за болничен, последният преди 45 дневния. Ходих до МБАЛ,там ги издават, защото видях,че в клиниката правят ремонт. На предната консултация ми казаха, че няма да работят. Знам със сигурност, че във вторник 16.07 клиниката ще работи.

# 358

Аз днес ходих за болничен, последният преди 45 дневния. Ходих до МБАЛ,там ги издават, защото видях,че в клиниката правят ремонт. На предната консултация ми казаха, че няма да работят. Знам със сигурност, че във вторник 16.07 клиниката ще работи.
мерси,Стилияна ,аз ще ходя за 45 дневния,а той се издава от ЖК ,не от ЛКК,дали ще ми го напишат  newsm78

# 359

мерси,Стилияна ,аз ще ходя за 45 дневния,а той се издава от ЖК ,не от ЛКК,дали ще ми го напишат  newsm78

Аз бих звъннала в МБАЛ да питам, за да не ходя напразно.

Общи условия

Активация на акаунт