Медицински център в Тутракан -2

• 79 964
  • 827
  •   1
Отговори
# 330
И аз не мисля , че трябва да се плаща ама знам ли . Реших да питам , че да не остана с отворена уста като ми каже някаква огромна сума . Бях чела за момичета от София (не се сещам за коя болница ставаше на въпрос ) на които им искат по 1700 лв  #Crazy
Незнам защо им искат толкова , може би ги шият със златни конци  Simple Smile

# 331
мисля че само толкова са дали,ако някоя скоро раждала мама ни даде актуална информация Mr. Green

# 332
  • Русе
250 платих за избор на екип при нормално раждане, секцио по медицински причини не се заплаща,освен ако не държиш на определен екип

# 333
Мерси за отговора

# 334
и аз имам въпросче: някой знае ли каква е цената за фетална морфология при Богомил Бойчев, като се има предвид че не той ми води женската консултация

# 335
  • Свищов
Здравейте , предстои ми секцио(ако не стане чудо и да се обърнат ) и искам да попитам раждалите мами със секцио - какви пари ви искаха ? Че забравих да питам доктора колко ще ми струва .
Цената е за избор на екип (ако искаш определен лекар да е на секциото), а иначе се ражда при екипа на смяна. Т.е. дори и нещо да се случи през нощта, желаещия доктор, ще дойде и ще свика останалия необходим екип. Така стана при мен.

# 336
luz de la luna, цената би трябвало да е 60лв. за ФМ,но е най-добре да попиташ,звънни в клиниката и ще ти кажат.Аз лично съм плащала и двата пъти по 60лв.

# 337
да благодаря анитка, звъннах им, 60 лв си е

# 338
Десислава,назад в темата мисля,че сме обсъждали сумите за раждане.Плаща се за избор на лекар,ако имаш предпочитания.Мисля,че определянето на сумата зависи от това дали си ходила на консултации при тях или не.Аз платих 250 лв. за секцио .

# 339
Здравейте! Искам да попитам някоя жена която  е правила лапароскопия в Тутракан дали минава по здравната каса или се заплаща?

# 340
Правила съм хистероскопия и беше по здравна каса, така че и лапароскопията трябва да минава

# 341
Имам правена лапароскопия при д-р Л.Бойчев.Заплатих си само избор на екип-200лв.Лапароскопията минава по ЗК ако си здравно осигурен

# 342
Благодаря ви момичета! Искам да попитам след колко време се назначава дата за процедурата
? За колко време се възтановихте и според вас след колко време мога да започна с опита си ин витро?

# 343
Здравей Нели,
малко късно се включвам, но ето и моето инфо - аз правих лапаро по здравна каса.
тръгнах си на следващия ден, а ако не беше проклетата Chlam. бих си поискала опит още на следващия цикъл ... говори с док и той ще ти каже : )

# 344
Благодаря момичета, че сте така добри. Аз другия месец имам среща с доктора (затова питам тук във форума и се извинявам ако задавам много въпроси) и искам да настоявам да ми прекъснат или махнат тръбите. Но искам да знам тази операция непосредствено след цикъл ли е задължително да се прави? Може ли веднага да се направи лапарото или се чака месец - два?

Общи условия

Активация на акаунт