Медицински център в Тутракан -2

• 79 988
  • 827
  •   1
Отговори
# 315
Аз родих със секцио и на следващия ден ми дадоха бебчо.Има детска стая,където бебетата стоят в първите часове след раждането,но след това са в стаята при майката.Вземат ги сутрин и вечер да ги купят и пак ти го връщат.Искат 10 памперса за бебо само.

# 316
  • Русе
освен 10-те памперса искат и олио(за готвене) от 0.5 л. и пакет мокри кърпи. Бебетата ги мажели с преварено олио. Аз родих на 11.05 и това ми казаха,че трябва. След ремонта разполагат с нова техника - като се роди бебчето го слагат в едно прозрачно продълговато  като легълце на една апаратура, която поддържа температура, подходяща за него- една от акушерките ми каза, че било за по-лесна адаптация. Можеш да си го гледаш докато си лежиш с торбичките пясък.

# 317
Благодаря момичета   bouquet

tanni, при кой д-р роди, секцио или? Надявам се всичко да е минало бързо и лесно, доколкото е възможно. Ох, толкова ми е притеснено, от сега го мисля раждането ooooh! Да сме живи и здрави, това е най-важно, всички казват, че другото се забравя...

# 318
  • Русе
Раждах при Любомир Бойчев и двата пъти Simple Smile нормално раждане- всичко мина леко и безпроблемно. Отидох в болнивата към 5:50 сутринта, в 9:30 вече лежах с торбички и ме шиеха.  Имах уговорка с док(първия път нямах,но го уцелих на смяна,останах доволна и затова за втория път се уговорихме). Мила, разбирам ти притеснението, аз въпреки че бях минала по този път все се притеснявах дали всичко ще мине нормално, затова искам да те успокоя: първо всички там са професионалисти и ще се погрижат за теб и бебчето и ако слушаш какво ти казват и го правиш всичко ще мине по мед и масло. Лека бременност ти желая и живо и здраво бебче на финала Simple Smile

# 319
Здравейте,момиичета Grinningи  ма мен ми предстои живот и здраве да раждам при д-р Л.Бойчев и се замислих за списък за болницата,но мислех като отида на ЖК да питам ,но гледам че Стелияна ме изпреварила Mr. Greenта освен памперси,олио и мокри кърпички,друго не трябва ли?там с какво ги обличат,не искат ли дрешки,или ги повиват с техни пелени?а за кърменето  трябва ли да си носим помпа за кърма?Извинете ако въпросите са ми тъпи,ама ми е за първи път,и ми е меко казано притеснено EmbarassedБлагодаря ви предварително  bouquet
Честит празник на всики деца и техните мами newsm51

# 320
Бебетата ги повиват с пелени. Ако си против си носи дрешки. Помпа не си носих, обаче като ми слезе кърмата на 2-рия ден съжалих.

# 321
Бебетата ги повиват с пелени. Ако си против си носи дрешки.
Благодаря ти за информацията, всъщност и друг скоро го беше писал това. Аз съм против повиването, но нямах представа, че съм можела да нося дрешки, и въобще не ми беше хрумнало да питам. Отчитам го като голяма грешка от моя страна.

# 322
И аз мисля,че помпата е добре да се носи,но и от дам дават,ако не си носиш,не е кой знае какво но когато ме приеха имаше едно момиче,което ползваше ръчна помпа от болницата и успяваше да се изцеди.Аз носих и мое си шише,за дохранване евентуално и залъгалка.Олио пък изобщо не са ми искали,там разбрах че ги мажат с олио,само 10 памперса ми казаха.

# 323
Мами,благодаря за инфото  bouquetаз мислех че има списък за болницата,но разбирам ,че май е според човека  Wink:,ако се сещате друго пишете,щото аз съм като в небрано лозе  Mr. Green

# 324
Списъка за болницата явно се мени Simple Smile.За пръв път чувам за олио.На мен ми искаха само 10 памперса и нищо друго.

# 325
  • Свищов
Бебетата ги повиват с пелени. Ако си против си носи дрешки.
Мисля, че причината за да ги повиват, е защото акушерките им е трудно да облекат бебетата(боди,ританка,блузка)... в деня кагато аз родих имаше 12 раждания Grinning. С повиването става по-бързо, пък и е само 3 дни  Simple Smile. Помпата ми беше от голяма полза, олио не съм носила.

# 326
Здравейте , предстои ми секцио(ако не стане чудо и да се обърнат ) и искам да попитам раждалите мами със секцио - какви пари ви искаха ? Че забравих да питам доктора колко ще ми струва .

# 327
Деси и аз не съм питала,но моя позната,която ражда есента беше казала нещо за 300лв,дано няма промяна,мисля че това е нормална цена ,в сравнение с др.градове там се спрягат някакви 1000лв ShockedЛеко раждане ти желая и здрави бебешорки Peace

# 328
В тези 300 лв. влиза ли избор на екип или са само за секциото ?

# 329
Аз не мисля, че за секцио трябва да се плаща. Най-вероятно 300лв е цената за екипа, иначе се поема от касата.

Общи условия

Активация на акаунт