Медицински център в Тутракан -2

• 79 764
  • 827
  •   1
Отговори
# 510
Цвете много ти благодаря  за подкрепата и за това, че винаги си толкова отзивчива  Hug

# 511
# 512
Момичета излезнаха ми резултатите, но не мога да се свържа с доктора, поради което ще помоля ако някоя от вас е принципно наясно да ги коментира.

Вашият риск за болест на Даун е 1 от 11 000

Биохимичният риск за болест на Даун е 1 от 1100
Възрастовия риск за болест на Даун е 1 от 780

РРАР-А (плацентарен протеин)МоМ  0,38
Бета хоронгонадотропин  0,81
NT  1,3
NT (нухална транслуценция) МоМ   0,77[/b]

# 513
Мисля, че резултатът ти е чудесен и няма за какво да се притесняваш! Нека все пак докторът да го коментира. Ако си звъняла сега, няма как да го намериш, той пристига в клиниката към 14 - 15 часа, зависи колко е натоварен в болницата. Пробвай следобед да се свържеш.

# 514
Аз не мога да дам изобщо компетентно мнение, най-малкото защото не съм лекар, а и не съм пускала такива изследвания.
Но от това, което съм чела - Възрастовия риск за болест на Даун трябва да е по-малко от 250, за да има мотив за притеснение.

# 515
Здравейте! От 7 месеца правим опити за бебе. Октомври месец бях на преглед при Л. Бойчев, профилактичен. След прегледа ми каза,че всичко изглежда добре и ако желая за наше успокоение да си пусна хормонални изследвания и спермограма на половинката. Въпросът ми е дали мога да си ги пусна в друга лаборатория или е желателно да е в тяхната клиника? Благодаря Ви предварително и успех на всички които чакат с нетарпение като мен!

# 516
  • ruse
наи добре в тяхната клиника ние имахме спермограма но доктора ре6и че е по добре в тяхната и всичко на ново успех.

# 517
  • Русе
Хормони - където и да е, спермограма - само в клиника за стерилитет, в никакъв случай просто в обикновена лаборатория недей.

# 518
Благодаря Ви за отговорите, а някой знае ли работното време на лабораторията в клиниката,че не мога да се свържа с тях. И дали трябва да се обадим предварително преди да отидем за изследвания?

# 519
Благодаря Ви за отговорите, а някой знае ли работното време на лабораторията в клиниката,че не мога да се свържа с тях. И дали трябва да се обадим предварително преди да отидем за изследвания?

Трябва да се обадите от 8.00 ч. е работното време.

# 520
Винаги когато сме ходили предварително се обаждам, дори ми записват час за кръвните изследвания, след вземане на кръв, или съответно за спермограмата, изчакваме да са готови изследванията и след 13.00 се срещаме с доктора да ги коментираме. Моят съвет е само там да направите изследвания, да не плащате 2 пъти за някои.

# 521
  • Русе
Здравейте, мами Simple Smile
Искам да запитам, ако някой скоро е раждал там или е дочул, знае, колко горе-долу струва нормално раждане. Знаете ли дали има опции за самостоятелна стая, дали има възможност татко да присъства на раждането?

# 522
На въпросите ви е отговорено и по-назад в темата. Simple Smile

Нормалното раждане е 250лв. Ако искате упойка - + още 100 за нея.
Самостоятелни стаи няма. Може евентуално да сте сама, ако няма други родилки.

До сега мисля, че няма случай да са пускали таткото на раждането. Но, ако е през нощта той може да влезе след като вече сте родила. Simple Smile

# 523
  • Русе
Страшно благодаря за отговора и много се извинявам, че питам вече дискутирани неща  Embarassed

# 524
OAKFINGERS, аз за нормално раждане не платих нищо там, но пък нямах уговорка с никой от докторите. Почнах да раждам през нощта, но се наложи и двамата Бойчеви да ме наобикалят.

Преди това бях питала за присъствието на таткото - бяха ми отговорили, че няма проблем стига таткото да е изкарал предвателно курс. Не знам на тях какъв документ се носи, че е минал през училище за родители. Такса нямаха за присъствието на таткото.
Така че, може да попиташ направо на място в болницата или пък някой от д-рите Бойчеви.

Късмет   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт