Медицински център в Тутракан -2

• 79 769
  • 827
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Благодаря, deskatta Simple Smile
Аз съм се хванала да си търся клиника и доктори-ентусиасти, при които да мога да родя с родилен план, напълно естествено, с разни претенции (нищо, че ми е за първи път и толкова и разбирам  Laughing , но си имам изисквания), но да не се гледаме после странно и да се държат кофти, само защото знам какво искам. И тъй като в държавните болници, по разкази на адски много хора, не могат да ти осигурят мило отношение, което да не е сякаш бързаш на конвейера, ще си плащаме, за да се държат човешки Simple Smile
Мисля да си уговоря среща с някого от докторите там и да видим дали ще има желаещи Simple Smile
Стискам палци да я бъде работата там  Praynig

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 13:12 от OAKFINGERS

# 526
Моят мъж влезе след като бях родила , но беше през нощта. Докато бях там след раждането имаше едно раждане с предварително уговорена упойка и баща с фотоапарат през цялото раждане. Сега като се сетя доста се моташе този баща в отделението, на мен не ми приличаше на медицинско лице.

# 527
хи-хи, никога няма да забравя, като ми сложиха упойката и на 4-я час като ми стана лошо и сестрата-дижурната, като се изказа зад гърба ми - "Еми така е, който иска раждане със екстри....."

Полудях!

15 минути се чуди КАК да се обади на док, че раждам, защото беше 1ч посред нощ.
А пък след това, Бойчев, като дойде и стана........ все едно ме познава от години и ми е първа приятелка.
Колко двулични могат да бъдат хората.... не е истина!

OAKFINGERS, какво включва планчето ти за раждането, ако не е тайна?  Simple Smile

# 528
Така е има хора и хора:)
Засичала съм такива, които бягат след като шефа идва и прекрасно отношение на персонала, които са на 2 етаж, ако и да ги няма докторите.
Късмет!

# 529
  • Русе
Хаха, това с раждането с екстри си го спомням - страшни хора има Grinning На нея май й влиза в работата да обслужва главното действащо лице да се чувства комфортно, а не да философства  Naughty
За родилния план - признавам си веднага, защото смятам, че трябва да се говори за тези неща и все повече хора да добиват яснота какво искат. Както някой беше казал, раждаш 2-3 пъти в живота си и това са важни моменти, от които много зависи по-нататъшното развитие както на детето, така и на Вашите отношения.
Та моят родилен план е базиран на примерен такъв от интернет, но доста преправен според моето гледище. Без упойки, без изкуствено провокиране на раждането с окситоцин или чрез пукане на околоплодния сак, по възможност без луминисцентни лампи (с някаква по-естествена светлина, защото очите на бебето са повече от чувствителни), не искам да раждам с краката във въздуха, защото това пречи на гравитацията да си свърши работата (варианти като легнала на една страна, клекнала, права), напъните да не се дирижират, а само да си се случи както тялото си усеща, прерязването на пъпната връв да не става веднага, а едва като спре да пулсира и всичко полезно се доизточи към бебето, а то в това време да полежи кожа до кожа върху мен, иска ми се самостоятелна стая, защото не искам бебето да се отделя от мен след раждането, а така ако има повече бебета в една стая едното като ревне, другото и то едва ли ще остане равнодушно Wink ....
Та такива ми ти работи Simple Smile Ако някой проявява интерес да види целия план, може да ми пише на лични  Hug
Знам, че има адски много майки, които ще кажат "Ами че какво, мойто се роди и така и пак нищо му няма.", но те явно не си дават сметка, че нещата могат да се случат и по друг начин и , по всяка вероятност, не си дават сметка за по-фините неща, които са свързани с раждането (феромони, хормони, тяхното отделяне и споделяне, и връзката, която създават). Дано повече хора го осъзнаят и да им се дава повече възможност за свобода при раждане   bouquet

# 530
Хареса ми така, като го прочетох...
Браво!

Hug Hug

# 531
  • Русе
 Blush Благодаря, Цвете, тук всички помагат, а важното е накрая да има здрави бебоци  Flutter

# 532
OAKFINGERS, и аз споделям планът ти, много даже.
Не разбирам защо сме като коне с капаци и винаги, веднага трябва да отричаме различното.
Дано имаш успех в Тутракан  bouquet

# 533
  • Русе
Благодаря, Лейди ФиЛ! Дано нещата поне малко се доближат до това и всичко ще бъде наред. Аз след празниците мисля да ходя да се уговарям там, та после ще разказвам как е минало и какво евентуално може да се очаква Simple Smile

# 534
Стискаме палци и ще чакаме да драснеш!  Heart Eyes

# 535
Момичета нужни ли са някакви дрешки за бебето докато сме в болницата или е повито?

# 536
Повито е.
Но пък една мама в съседната стая от малцинството ( или те май вече станаха мнозинството) си го преоблече с дрешки още, когато й го донесоха бебчето.

=> Ти си решаваш...

Аз не съм носила.

# 537
OAKFINGERS, имаш право сама да решиш  как да се случат нещата, надявам се докторите да се съгласят. И да пишеш после! Моето  бебе през цялото време спеше отгоре ми и не е плакало когато другото изкара една безсънна нощ. Бях в стая  с 2 легла.

# 538
  • Русе
Благодаря, atera, ще пиша Simple Smile
А за дрешките, desislavajekova, доколкото знам, навсякъде си ги повиват, ти ако искаш си го преобличаш, ако предпочиташ. Само за изписването със сигурност ще ти трябват дрешки, с които да го облечеш.
В този ред на мисли, имам една питанка: това повиване  Embarassed (нали не съм раждала досега, та не знам) много стегнато ли държи бебетата или просто там леко са ги омотали/завили с нещо бебетата Embarassed
Питам, защото мен лично няма да ме кефи бебето ми да е стегнато и обездвижено и в такъв случай бих предпочела да си го облека с негови дрешки. Извинявам се, ако звучи глупаво, ама наистина нямам представа от нищо  Rolling Eyes

# 539
OAKFINGERS, повиването е стегнато като едно време, така че приготви си дрешки за там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт