Медицински център в Тутракан -2

• 79 930
  • 827
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря момичета, дадоха ми диск и ми взеха 50лв за прегледа  Laughing

# 646
Мами, които ще или са родили в Тутракан - ходихте ли въобще на запис на тонове преди раждането? Док каза, че не е нужно, но все пак...

# 647
Не съм, нито веднъж.
Но смятам, че не е правилно.

Когато ходих в клиниката на Щерев в Русе, док ми каза, че последните две седмици се слушат тоновете и може да се хване проблем, преди той да е настъпил.

Не знам защо тук не се....

# 648
Добре, че бях в 9 месец, когато се събудих плувнала в кръв с отлепена плацента. Всеки, който има възможност за запис на тонови нека го прави.....

# 649
Стеф, извинявай, че питам, но се притесних вече Sad После към Тутракан ли тръгна или нямаше време?

# 650
Стеф, извинявай, че питам, но се притесних вече Sad После към Тутракан ли тръгна или нямаше време?

Аз бях във Варна. За 5 мин бях в АГ. Направиха ми секцио.

# 651
Само да допълня, че д-р Бойчев, уважавам го много, нищо не спомена за плацентата. Тя е била много ниско прикрепена, би следвало да го е видял на видеозона. Трябвало е доста да се пазя, но .... В АГ ми казаха, че по принцип е нямало да мога да родя нормално. Последната ми консултация беше на 13.09, едвам я преместих по- рано на 05.09, заради идването ми във Варна. Спомням си, че като се обадих за да я изместря, казах притеснявам се до тогава да не родя. Успокоиха ме, че няма как да стане. Плацентата ми се отлепи на 11 с/у 12. 09
Имам още доста да говоря, но просто не искам да се връщам назад и да си спомням преживяното, важно е сега, че се радвам на един прекрасен мъж

# 652
Леле мале Sad(((
Наистина, важен е хепиенда! Бъдете здрави с рожбата си и благодаря, че сподели. Утре ще ида на запис.

# 653
Aз съм раждала два пъти в Тутракан, от Русе съм.От началото на 9ти месец и двата пъти съм си плащала и ходех в русенското АГ на тонове.Това ми осигуряваше голямо спокойствие.

# 654
zdraveite mamita !!! I az shte rajdam v Tutrakan jivot i zdrave, che  moite problemi dano stigna do tam Simple Smile termina mi e na 29.06  zapochvam malko po malko da si prigotvqm bagaj, no pitaiki dve maiki se otchaqh!!! Sad Vqrno li e che trqbva da nosq samo 3 noshtnici prevrazki, charshafi za ednokratna upotreba chehli  kozmetika tovaza mene, a za bebeto gotvarsko olio pampersi i mokri karpi ???? ne davali da si nosish nishto drugo !!! Az iskam da si vzema havlii za mene malka pompichka za otpushvane na kanalite ako se naloji, biberon za bebcheto ako se naloji, drehi za bebcheto ne iskam i ne moga da povivam, a kakvato sa patka, i vse ne smeq da povikam sestri za neshto ako se na aka bebcheto ili se razvie kak shte se opravqm, v tiq bolnici sestrite povecheto sa gadni ako ednata smqna sa dobri sledvashtata sa ujasni Sad i drugi neshta ot spisacite ot foruma!!! No nai sam pritesnena za tova olio ne mislq da dam da mi majat bebeto s Olio Shocked kade se chulo i vidqlo, zehtin da no ilio  newsm78

# 655
Магдалена, можеш да си вземеш всичко необходимо. Никой няма да ти прерови багажа и да ти каже, да си върнеш обратно нещата.
Аз имах помпа, шишета, залъгалка и не знам още колко мой личен багаж, включително и възглавница си бях взела. Дрехи за бебето нямах - акушерките ги повиват, къпят и сменят памперси. Няма да ти откажат помощ ако се развие или пък наака. За бебето съм носила само памперси. Друго не са ми искали. Нямам идея дали са ги мазали с готварско олио или бебешко такова. Мисля, че ако си занесеш козметика и изрично ги предупредиш, няма да има проблем.
Леко раждане ти пожелавам

# 656
Не се притеснявай Магдалена! Акушерките са много услужливи и любезни, никой няма да ти откаже помощ. Ако държиш бебето да бъде с дрешки, които ти си купила може да ги дадеш и да го облекат след като го изкъпят. За личния багаж никой няма да ти прави проверка. Може да си носиш от тези подплънки за кърмачки, много са удобни, и кремче за зърната. Аз не си носих и 2 дни ходих с мокри нощници, оказа, се че имам много кърма и течеше постоянно. Чаршафите са чисти, но възглавниците не бяха от най- удобните. За бебето носих памперси, и оставих 1 лосион за мазане. Леко раждане!

# 657
Магдалена, можеш да си вземеш всичко необходимо. Никой няма да ти прерови багажа и да ти каже, да си върнеш обратно нещата.
Аз имах помпа, шишета, залъгалка и не знам още колко мой личен багаж, включително и възглавница си бях взела. Дрехи за бебето нямах - акушерките ги повиват, къпят и сменят памперси. Няма да ти откажат помощ ако се развие или пък наака. За бебето съм носила само памперси. Друго не са ми искали. Нямам идея дали са ги мазали с готварско олио или бебешко такова. Мисля, че ако си занесеш козметика и изрично ги предупредиш, няма да има проблем.
Леко раждане ти пожелавам

Безкрайни благодарности :*

# 658
Не се притеснявай Магдалена! Акушерките са много услужливи и любезни, никой няма да ти откаже помощ. Ако държиш бебето да бъде с дрешки, които ти си купила може да ги дадеш и да го облекат след като го изкъпят. За личния багаж никой няма да ти прави проверка. Може да си носиш от тези подплънки за кърмачки, много са удобни, и кремче за зърната. Аз не си носих и 2 дни ходих с мокри нощници, оказа, се че имам много кърма и течеше постоянно. Чаршафите са чисти, но възглавниците не бяха от най- удобните. За бебето носих памперси, и оставих 1 лосион за мазане. Леко раждане!
Дано са мили ♥ крем и подпланки не се бях сетила, поръчах си за многократна употреба, но за болницата май няма да са ми удобни за болницата Simple Smile ще си купя няколко за там Simple Smile а какъв крем да си взема Simple Smile  bouquet

# 659
Аз използвах крема на avent и съм доволна от него, не са ми се разранявали зърната. Мазах след всяко кърмене, не е нужно измиване преди храненето на бебето.

Общи условия

Активация на акаунт