Медицински център в Тутракан -2

• 79 962
  • 827
  •   1
Отговори
# 630
В Тутракан този излишен концентрационно-лагерен режим, го няма.Съпоставяйки го с Русе.
Никога не съм имала проблем да се видя с някого отвън, дори и в стаята ми са влизали.
Успех на очакващите!Ох, какви страхотни емоции ви предстоят само Heart Eyes

# 631
Мами, моля за още малко инфо за раждането там, когато е естествено.
Забранени ли са ластици за коса, лака за нокти, накити? Четох за разни изисквания в други болници и при секцио.

# 632
Мен като ме приеха в патологията преди години ми казаха за раждането да съм без лак на ноктите. Сега не знам как е, нека някоя по-скорошно раждала майка да каже, че и аз сега се сещам за този въпрос.

# 633
  • ruse
момичета някой званяла ли е вчера и днес в клиниката никой не ми вдига а трябва сериозно да говоря с доктора.

# 634
Да не си объркала номера? Вчера говорих със секретарка, а днес ми вдигна сестрата на Любомир (поне по гласа на нея ми заприлича)

# 635
На мен не са ми казвали и забранявали нищо, когато ме приеха.
Но знам, че не е хубаво да си лакирана и с нокти.

За ластичките, шнолите - нп.
За накити - аз си бях с пръстените, защото никога не ги махам. Обеци, синджирче.... също, а и не са ми правили забележки.

# 636
Лака на ноктите знам, че не е желателен. При секцио следят да не посиняват ноктите, или нещо такова беше, та затова знам, че не е препоръчително да има лак. Аз раждах с чорапите, та дали имах лак или не, никой не видя  Mr. Green Б

# 637
Здравейте!
Някой знае ли случайно дали клиниката има сключен договор с касата за тази година? Благодаря предварително.

# 638
Здравей, vali_ivo  4470
За по сигурно се обади да попиташ в клиниката !  Предполагам,че вече имат сключен договор (но ако ли не то в най скоро време ще се случи ) ,защото ние миналата година точно по това време получихме заповед от фонда и в началото на месец март ни беше първия преглед. Пожелавам ви успех  preggo

# 639
Мами, имаше един сайт за проверка на резултати от изследвания, които си правим в Тутракан. Някой знае ли го?

# 640
Момичета днес ми предстои ФМ 4Д някои знае ли колко струва прегледа и дават ли диск със запис на част от прегледа че таткото няма да може да присъства?

# 641
  • Русе
Диск дават, като влезеш напомни на доктора. След прегледа изчакай да ти го дадат, най-вероятно ще ти го изнесат навън докато преглеждат следващата пациентка. За цената не искам да те подведа, защото при мен беше преди 3 години, нека да се включат по-пресните мами, или звънни в клиниката да попиташ.

# 642
  • ruse
за частен преглед е 40 лв.ц направление незнам успех

# 643
Здравей, Мимето14 Simple Smile Дават ти диск със снимки на бебчо   ylinfant
Цената е около 60 лева  baloni

# 644
Да, дават диск, 50-60 лева е цената. Аз си правих два такива прегледа и имам 2 диска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт