Медицински център в Тутракан -2

• 79 963
  • 827
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, стискам Ви палци за хубаво време и незабравимо раждане.

Аз нямах уговорка с нито един от докторите, та не мога да споделя, но от опит мога да кажа, че и посред нощ да се наложи идват на минутата.

Ще чакаме с нетърпение Вашите разкази  Hug

# 616
  • Русе
Цвете, благодаря за подробното инфо  Hug
А за незабравимо... Деска, убедена съм, че ще бъде, особено като е първо   bouquet

# 617
И аз знам за такава организация, както Цвете от кристал, oписва.
Цвете, пък разказа за твоето раждане преди време доста ме окуражи, че не е чак толкова страшно Simple Smile

# 618
Хи хи, Жужи, радвам се, че съм ви дала кураж.  Hug
Знам как е, особено с първо раждане. Може би плаши повече неизвестността и, когато не знаеш какво ще се случи и какво да очакваш.

Стискам палчета много, всичко ще бъде наред, не се притеснявайте!  Heart Eyes

# 619
Аз раждах при д-р Л. Бойчев и както е казала цвете от кристал по същия начин док. си записа името и термина ми в телефона си. Аз преносих и затова ме приеха в отделението още на следващия ден. когато започнаха контракциите акушерката, която беше на смяна се обади веднага на доктора и му каза коя съм и че имам уговорка да раждам при него. след 20 мин. доктора дойде! През това време дойде едно друго момиче с изтекли води, която имала уговорка с д-р Б. Бойчев. На него също му се обади акушерката, като му обясни какъв е случая. Доктора дойде след 4 часа. Незная дали защото момичето не му се обади лично или защото беше 2 часа през ноща, след това се наложило тя да роди секцио.

# 620
  • Русе
Последното пък хич не ми звучи добре, а по-скоро притеснително  Sad Е, ще се надявам да не ми се случат и на мен такива обстоятелства  Rolling Eyes

# 621
Аз родих в 1:40 ( през нощта). И док дойде доста бързо, след като му се обадиха. Или на мен така ми се стори, хи хи.
Чак ми е невероятно, че е дошъл след 4часа. Но, ако са му казали, че няма разкритие примерно и т.н а само са й изтекли водите, е нормално да дойде по-късно, защото и да дойде... полза никаква.

# 622
Два пъти съм раждала при Богомил и никога не съм чакала повече от 10мин. Първия път раждах през нощта, дойде 2 пъти, на втория реши да не се разкарва и изчака.
Нали не си мислите, че докторите стоят в къщи и чакат някой да започне да ражда. Може да не е бил в града. Първия път когато раждах, на термина ми Богомил беше във Варна. Ако бях започнала да раждам?
Секцио не се налага когато доктора не дойде навреме, а когато бебето не иска да излезе по нормалния начин.
OAKFINGERS, комбинират по сходност в стаите.

# 623
Аз мисля да звънна на Л.Бойчев още от Русе Simple Smile
Може ли да кажете нещо за таткото, в случаите когато нямаме брак каква е процедурата и откъде се взема акта за раждане?

# 624
Когато нямате брак, още в болницата ви дават екземпляри да попълвате. + още един за таткото, че признава детето.
Удостоверението за раждане се взима от общината след 2 седмици.

# 625
  • Русе
Simple Smile Договорих си вече прегледа за началото на март, дотогава седим кротко и чакаме Simple Smile
Аз, обаче да си питам предварително едно нещо. Къде се намира родилното? Като влизаме в града, преди да стигнем клиниката на Бойчеви, подминаваме болницата. Предполагам, че някъде там. От улицата май се вижда главния вход, но там ли се влиза или има отделна сграда? Да не е като стане време да падне едно лутане "по български" - отиди по тоя коридор еди-си-къде, ама после се оказва, че не било тук, а някъде другаде, ама от там после нам-си-къде... нали ме разбирате  Blush
Ох, още нещо и дано да не съм питала тук и друг път, че този бременен мозък честичко вече ме предава  Blush : как стои въпросът с посещенията на таткото по време на престоя? За в русенското АГО пишат мамите, че посещения "друг път", не можеш да показваш бебето, а вие се виждате с някакви монитори ли, видео-връзки ли... ама няма "на живо". Какво да очаквам в Тутракан, ако не успее таткото да присъства на раждането и да види тогава бебока?

# 626
OAKFINGERS, родилното е в самата болница. Точно от улицата се вижда входа. Влизаш от там, само направо и се качваш по стълбите на 2-рия етаж /т.е. качваш се само един етаж нагоре/. Там е местоназначението  Simple Smile

Посещенията - по принцип има часове за посещения, но аз не съм видяла да се скарат на някого, че са му дошли посетители извън часовете. По всяко време можеш да излизаш от самото родилно. Във фойето на самия етаж можеш да се виждаш с когото поискаш и когато поискаш. Да слизаш долу, за да си купиш нещо за ядене, пиене и т.н. също не е проблем. Докато те няма в стаята можеш да занесеш бебето при акушерките или да го оставиш на другата мама, ако има такава заедно с теб.  В отделението рядко допускат външни хора, но можеш да занесеш бебето до вратата и да го покажеш на таткото - това не е проблем.

Мъжа ми влизаше вътре в отделението редовно, но това защото малката лежа там в кувьоз и ни допускаха при нея без никакъв проблем.Дано обяснявам правилно де.

# 627
  • Русе
OAKFINGERS, нашият татко го пуснаха да влезе в стаята при мен почти веднага след раждането (за съжаление родих секцио, защото бебето беше седалищно) и една акушерка донесе малкия да го покаже, даже мисля, че му го дадоха да го подържи. Можеш да излизаш от отделението, както ти е писала deskatta и да се виждаш с всички, които ти идват на свиждане. И да, комбинират мамите в стаите, ние например бяхме само родилки секцио. Бебето ще е при теб през цялото време, вземат ги само сутрин и вечер за тоалет Simple Smile.

# 628
  • Русе
Мерси, супер сте! Без Вас кой знае до къде щях да го докарам  Hug

# 629
Благодаря и от мен Simple Smile Вече ми е много по-спокойно и само си чакам момента Wink

Общи условия

Активация на акаунт