Медицински център в Тутракан -2

• 79 986
  • 827
  •   1
Отговори
# 600
Хи-хи, не знам защо е така. Сигурна съм, че е не по-малко добър от брат си.... но някак си не ме "грабна".
Радвам се, че не съм избрала него, когато бях бременна и се чудех къде да следя бременността си, защото нямаше да се навия да раждам там. Grinning

Иначе е добър, обяснява, пита... Но някак си.... Сякаш не е "моят човек".

Оставам си на Любомир и това е!  Heart Eyes

# 601
  • ruse
момичета при мен май е бил фалшив положителен тест днес направих шуар чек и беше отрицателен преди 5 мин.направих още един от евтините и пак има бледа чертичка незнам какво да мисля а за кръвен сега няма парички

# 602
Аз имам доверие само в Sure check.
Моята чертичка (втората) беше бледа, но бях бременна.

Ето го. (Малко го одрах, за което се извинявам)

# 603
  • Русе
Моята втора чертичка също беше по-бледа от първата, но тестът се оказа положителен в крайна сметка Simple Smile

# 604
  • Русе
desi2811, хубаво е теста да се прави с първата сутрешна урина, освен това различните тестове отчитат с различна чувствителност въпросния хормон hCG. Погледни си на кутийките какво пише и от какво ниво отчита теста.
Пожелавам ти да видиш хубава ярка втора чертичка съвсем скоро Simple Smile.

# 605
OAKFINGER, радвам се да срещна някой от Русе, който ще ражда нормално в Тутракан. И аз за това се готвя, но консултацията ми води Л.Бойчев. Следващата седмица ще коментираме и раждането, кога да му звънна.. и т.н. Кога е терминът ти, да вземем да се засечем там Simple Smile Аз съм за 9.3. Инфото от теб ми беше полезно, защото пък аз не знаех, че там не изхранват... и какво да си вземем? На мен една мама ми каза и еднократни чаршафи ама не разбрах от какви съображения.

# 606
момичета, връщам се от болницата, след ремонта е станала страхотна.

# 607
  • Русе
JujiMuji, моят термин е 22.03, подозирам, че може да се разминем, защото ще стискам здраво, за да удържа до термин  Laughing Дано всичко при теб мине ОК и после задължително да разказваш как е било  Peace И аз питах д-р Б. Бойчев какво да си нося и той ми каза: "Само 2 нощници"  newsm78  Това с чаршафите, предполагам, че е ако не те кефи да лежиш в чужди и искаш малко от домашния си уют  Wink
Ох, аз полека започвам да се колебая дали да раждам в Тутракан  Embarassed Много се радвам, че всички, ето и atera казва, че след ремонта е супер. Ама само си представям как, например, искаме с бебето да релаксираме, а някоя леля-съквартирантка иска да гледа я "планетката", я някой турски сериал и май се замислям все повече за ВИП (индивидуална) стая в Русе  Thinking Имам подозрението, че в последния момент ще се измисли  Crazy

# 608
Ееее стига де. Не се отказвай. Пък и знам, че те комбинират по "сходност" две мами да са в стая. Аз определено не държа на тв дори, стига ми да съм си телефона и да имам нет. Слагам слушалките и хич не ми дреме какво ще гледа съквартирантката Simple Smile
За Русе не ми е минавало през ум да заменя болницата в Тутракан, убедена съм, че отношението е далеч под това, което очаквам, колкото и да се фукат с базата си.

# 609
Мда, да ви кажа, като лежах в патологията в Русе, бях сама в стая, но от няколко други се чуваше баш Планета.  Rolling Eyes

# 610
Комбинират се, да.
А пък има вероятност и да си сама. Simple Smile

Аз влизах 2 пъти в АГ, и двата пъти се разбирах с всички.
Може и късмет да е било, ама съм мн доволна.

Аз не исках да съм сама. Исках да съм с някого, че да има поне 2 думи да обеля...

# 611
  • Русе
Добре, окуражихте ме  Peace

# 612
И още нещо - в Русе ще се съобразят с плана ти, ама друг път Simple Smile))
Виж и времето е с нас, за пътуването до Тутракан имам предвид.

Искам да питам знаещите - как точно става уговорката с доктора, тоест да знае, че разчиташ и искаш именно него. На следващия преглед ще говоря с него, ама да питам и вас.

# 613
  • Русе
Аз не съм от много знаещите, но на срещата ми с д-р Б. Бойчев очаквах, че тържествено ще сложим подписите си под плана, ще си стиснем ръцете или някаква друга процедура и това ще се брои за уговорка. Ами не. Аз го попитах "Това сега ли се брои за уговорка?", а той ми каза "Да, това, което правим в момента е нашата уговорка.".
Един вид, предполагам, че като пристигна раждаща, ще кажа на рецепцията, че имам уговорка с него и те ще му се обадят. Всъщност, другият път като отида на втора среща-преглед при него това и мислех да го питам - аз ли да му се обадя на път за болницата или те от там ще му се обадят.
Мен по ме вълнува плащането кога, къде и как става. Предполагам, че предварително плащане е неуместно, защото изобщо няма гаранция, че ще устискам до Тутракан, примерно казано. Дали се плаща при изписването; на регистратурата ли се прави?
А за плана и русенската болница, май си права JujiMuji, че едва ли ще се съобразят, предвид легендите, които се носят  Tired

# 614
Уговорката си я правите с док.
Поне при Л. Бойчев, аз като му казах, че искам точно при него да родя, той си записа в личния телефон номера ми с име и термин на раждане и винаги, когато му звъня вдига. Иначе на непознати номера - не.

Когато дойде омента на раждането, му се обади акушерката, която беше на смяна в отделението.
Ама, ако питате мен, е по-хубаво вие да му се обадите. Защото аз бях вече в отделението и те ми следяха всичко.
А пък вас може и в Русе да си ви хване, ако е по-рано.

Плащането става при изписването от болницата.
Не взимат пари предварително.

Ние, като питахме Л. Бойчев той каза: "Нека всичко да мине ок, плащането е най-лесно"

Ходихме да го издирваме в частната клиника чак да си платим Grinning Можеше да минем и без плащане, неоткриваем беше Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт