Медицински център в Тутракан -2

• 79 792
  • 827
  •   1
Отговори
# 705
 Аз имам доверие на този лекар.При него съм правила инсеминация,две ин витро процедури,редукция,безброй изследвания,следене на две проблемни бременности,раждане.Няма нищо страшно в лапароскопията.Теб какво точно те притеснява?

# 706
Не знам, може би тези няколко часа след нея. Как се чувстваш... Sad

# 707
 Мисля,че това зависи от упойката и  как я приема тялото ти.Аз бях в реанимация,болка нямаше,единствено ми се гадеше и малко повръщах.Наистина няма нищо страшно.На мен ми беше първо влизане в болница,първа пълна упойка.Влязох с мисълта,че няма да се събудя от упойката.Като отворих очи първо погледнах под завивката да видя дали е останало лапароскопия или е коремна операция.Това,което изпитах е облекчение,че всичко вече е минало.Не се тормози,всичко ще бъде наред.

# 708
Много, много благодаря за мнението!  Hug Hug Hug

# 709
  • Русе
CveTuRchE, няма нищо страшно след лапароскопията. На мен Л. Бойчев ми е правил три броя. Първите 24 часа ще си в интензивно отделение и ще си под постоянно наблюдение. Всичко зависи от това как организма ти ще понесе упойката. Може да има леко гадене или повръщане, може и да няма, аз и при трите се чувствах по различен начин. Не се притеснявай изобщо, всички там са много мили.

# 710
Благодаря, парашутани!

На мен са ми правени 2 операции, с УЖ съмнения и да спрем тази болка. Излизам от упойката мн добре ( поне тези 2 пъти), без гадене и повръщане, замайване и т.н.
Страх ме е от болката след нея, защото 2г и повече ме боли постоянно и ми дотегна, наистина.

Просто ми е мн отчаяно и не знам от кого да потърся вече помощ...

# 711
  • Русе
От самата операция болка не се усеща, не се притеснявай за това. По-важното е да установите какъв е проблема при теб и да се отстрани. Успех ти желая.

# 712
Благодаря отново, че ви има!  Hug Heart Eyes

# 713
Аз също съм преминала през оперативна лапароскопия в Тн. Не бих се поколебала ако трябва пак да я направя. Peace Живот и здраве мисля и да родя там Praynig Peace

# 714
Здравейте,
аз по-скоро се интересувам от д-р Богомил Бойчев, тъй като той ме следи, и основно от колко време практикува и извършва лапароскопия, сам ли прави операцията или заедно с брат си. Има ли някои, които да е правил оперативна лапароскопия при него, не само диагностична.
Също така се вълнувам колко време след лапароскопията се възстановихте и се върнахте на работа.
За съжаление няма да приемат отсъствието ми добре и се чудя кога най-рано бих могла да се върна без да застрашавам допълнително здравето си. И последно, понеже не съм от Тутракан, кога бяхте в състояние да пътувате?

# 715
ivelina_e_koleva ,аз съм пациентка на Л.Бойчев,но лапароскопията(оперативна) ми беше извършена от Б.Бойчев.В понеделник ме приеха,вторник на обяд ми беше лапарото-вечерта бях в интензивно,сутринта ме свалиха и след визитацията ме пуснаха да си ходя.Реално 24ч. след лапарото си тръгнах  Peace Чувствах се добре,с изключение на леки неразположения в гърба от газа който вкарват,но това отшумя до другият ден Peace На работа не ходя,но смятам,че ако лапарото ти е в сряда в понеделник ще можеш да си на работа-стига да не е тежък физ. труд. Успех ти пожелавам  Peace

# 716
  • Русе
 ivelina_e_koleva, всичко е казано в поста на mon_shery. Хубаво е някой с кола да те вземе, не си помисляй да шофираш сама. Дават болничен за един месец, но е добре поне седмица да почиваш след лапароскопията. Все пак това си е операция, нищо че е безкръвна. Най-добре говори с лекаря си кога е добре да започнеш да работиш. Всеки организъм по различен начин понася нещата, всичко е строго индивидуално. Аз имам три лапароскопии, две от които оперативни, и при трите се чувствах различно. Успех!

# 717
Аз не знам какво да кажа....
Днес отново ме боли много корема.

Съпругът ми казва, че си мисли, че е на нервна почва, но аз не го свързвам с такива неща. Но пък никакви хапчета не ми помагат, дори и малко да се облекчи болката. Sad

Не знам дали ще има полза от лапарото....

Това нещо ми пречи даже да ес зарадвам истински на детенцето си.
Знам, че е трудно да се разбере, когато не си го преживял.
Съсипва ми всичките мечти тази болка...
а как искам и аз да се радвам на детенцето си, като другите майки ... Cry

# 718
  • Русе
Здравей CveTuRchE, много съжалявам за тази болка, която изпитваш. Наистина не знам какво е, не мога да я разбера, но искрено ти съчувствам! Пожелавам ти от сърце да мине в най- скоро време, за да се радваш на бебето си. Можеш ли да я опишеш тази болка? Каква  е по-точно? Др Любомир Бойчев какво ти казва относно обезболяващите? Дали ще има смисъл от лапарото не можеш да знаеш ако не опиташ. Дори да няма, поне ще си опитала, така че пробвай. Много силно вярвам в доктора- Л.Бойчев и знай, че ще се оправи всичко!! Стискам палци, никога не се отказвай!  Hug

# 719
Привет, Juli!

Болката ми започва мъничко под пъпа и после се разпростира и нагоре. Когато не мога да я повлияя от нищо и започва да не ме свърта на едно място, започвам да треперя.
В началото особено беше кошмар. Не можех нито да нахраня бебенцето си, нито да я изкъпя, нито памперса й да сменя. Не искам да си спомням! Sad
Спеше по цяла нощ, а аз не можех да мигна!
Болката не е остра, различавам я от тази при менструация.
По-скоро е тъпа и постоянна. Не мога да разбера какво я поражда и как утихва, не мога...

Аз казах на док, че нищо ен ми помага и той тогава ми каза за възможните причини.
Аз някак си .... не знам. Ако предположим, че е ендометриоза - не би ли трябвало да се повлияе от някакво хапче....
Не искам и да се тъпча с АД - много ме е страх от тях. Sad

Мислех си да отида на невролог, но по този начин не се ли застъпват АД и тези от невролога?

Мислех си още да не е от епидуралната упойка - казаха, че не можело да бъде...

Не знам какво да кажа и какво да направя...

Общи условия

Активация на акаунт