Медицински център в Тутракан -2

• 79 720
  • 827
  •   1
Отговори
# 765
Аз мисля, че е нормално, но ако нещо те притеснява - може да му звъннеш и да питаш. Хем и ти ще се поуспокоиш. Бързо възстановяване желая!
[/quote]

То доста объркано стана, време си е и за самия ми цикъл и затова не мога да преценя дали е някакво усложнение след операциите или си е нормалния ми цикъл. И утре ако кървя, вече ще се обадя на доктора, че да не стане проблем. Имам си и симптомите за цикъл и затова си мисля, че и този месец ми е по-рано. Но исках да чуя и други мнения Simple Smile

# 766
Нормално е след тези интервенции да ти дойде по-рано.При мен се случи с 3-4 дни по рано идването на цикъла но по за кратко и доста по оскъден.

# 767
Нормално е след тези интервенции да ти дойде по-рано.При мен се случи с 3-4 дни по рано идването на цикъла но по за кратко и доста по оскъден.

Явно и при мен ще е така, аз се притесних да не е станало нещо, понеже не съм прекарала цялата седмица лежейки и малко прекалих с разходките Simple Smile Просто сестрата която ми прави последните превръзки, каза че и да има кървене ще е за ден два.

# 768
Здравейте на всички.Имам няколко въпроса ако някой има информация много ще съм му благодарна Simple Smile На 08.12 ме приемат за лапароскопия в Тутракан.Операцията ще ми я прави Л.Бойчев.Забравих да попитам лекаря дали трябва да почна с новата си таблетка противозачатъчни(07.12 трябва да си почна новата таблетка).И някакви по-нови мнения или някой който си е правил скоро лапароскопия там(за премахване на киста).Объркана съм доста и някой мнения биха ми помогнали.
Благодаря предварително Simple Smile

# 769
Bel123, самата операция не е страшна кофти е като излезнеш от упойката и престоя в реанимация. На 10.11 ми беше моята лапароскопия+хистероскопия, имах леко срастване на едната тръба. Аз нямах болки, освен леко придърпване при по-резки движения и кървене. Всичко ще е ок, стреса и уплахата са големи но няма как Simple Smile Един съвет разберете се с доктора някой твои близък да изчака навън и да говори с него след операцията, за да може като се видите да знаеш как е минало.

# 770
Благодаря, shugarbeibs за съвета който ми даде.Предполагам самата операция не продължава дълго.Имам и още един въпрос към теб( стига да не съм много нахална Simple Smile ).Има ли нещо определено което трябва да нося при мен,което ще ми е нужно,защото нищо не ми казаха какво може да ми потрябва освен набора от документи за прием в болницата  newsm78 .
Благодаря Simple Smile

# 771
  • Русе
Не съм shugarbeibs, но да кажа. Носи си чаша, в реанимацията дават сутринта чайче, което е хубаво да изпиеш. Мокри кърпички винаги съм си носила, защото е трудно да се миеш в банята, а по време на лапароскопията те намазват с йод. Зарядно за телефон и монети за телевизор никога не са излишни. Нощница и чехли мисля, че се подразбират. И личния амбулаторен картон ще ти е необходим при издаването на болничния като те изписват. На мен ми искаха и кръвната група при постъпването.
Успех и всичко бързо да минава. Няма нищо страшно в самата операция.

# 772
Благодаря парашутани за съветите, който ми даде Simple Smile

# 773
Както ти е писала парашутани, вземи си телефона на качване има шкаф в коридора където го оставяш и после ще помолиш някой да ти го донесе, моя си беше сложен в шкафчето ми в реанимацията не беше нужно да моля някой. За твое по-голямо удобство бъди с нощница, защото ако си с пижама ще си без долнище и чак сутринта ще можеш да се обуеш. В реанимация или там както се води няма ТВ, имах предварителна уговорка с доктора ако няма усложнения да ме пусне на другия ден. Много зависи как е минала операцията, ако всичко е ок на другия ден ще те изпишат. А сетих се за друго, сутринта след като ти махнат катетъра май и преди това, трябва да изпускаш газове  Grinning което не го знаех и се стисках, защото все пак има други хора в стаята, но това било добър признак Simple Smile Моята операция е била около час и моите близки чакаха навън и доктора е говорил с тях. Пуснаха ги да ме видят разбира след като се бях посъвзела и знаех как е минало, казвам ти го като съвет защото другото момиче дето беше в стаята нямаше представа как е минала операцията и разбра чак на другия ден на визитацията, която беше някъде към 11.30 и това е кофти.

# 774
Благодаря много за съветите Simple Smile

# 775
  • ruse
здравеите някои може ли да ми каже колко долу горе трябва да доплатя за ин витро ние сме с неизяснен стерилитет

# 776
Ако си по фонда и искате да Ви приложат Имси беше  100 лв

# 777
  • ruse
извинявам се за тапия вапрос но какво е това?имси

# 778
извинявам се за тапия вапрос но какво е това?имси

http://www.ivf.bg/dom/index.php/imsi  Wink

# 779
  • ruse
Благодаря много

Общи условия