Медицински център в Тутракан -2

• 79 711
  • 827
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте момичета пиша за първи път,но чета ,чета и нещо не ми е ясно.След цветна снимка вчера се установи ,че дясната ми тръба е напълно запушена а лявата пропуска но течноста се придвижва бавно.Доктора насрочи лапаро за февруари,но не уточни дали нещо ще прави или само оглед,защото можело да има и ендометриоза.Някой имал ли е такъв случай да сподели.Само ми каза че по време на лапарото шяло да се види,ама дали ще правят нещо:((( И накарая ми каза че по коледа ставали чудеса,нали съм със запушени тръби:( какво искаше да каже......Уффф....съвсем се обърквам

# 781
Значи при мен нещата бяха подобни, само че и двете ми тръби пропускаха, но при по-високо налягане и едната била леко нагъната, доктора ми каза че по принцип пак можело да забременея така но имало опасност от извън маточна бременност и затова реших да се оперирам. При мен излезе и нещо във формата на маточната кухина и затова и хистероскопия ми препоръча. Така на следващия цикъл се обадих и насрочи операцията за след около 2 седмици. Незнам какво е видял на ЦС, но нещата не бяха толкова сложни колкото си е мислел и ми каза, че е направил съвсем леки корекции и на матката също. С две думи всичко е минало добре, без усложнения, не е страшна самата операция, при мен имаше проблем с излизането от упойката. Може да забременееш, но риска от извън маточна е голям, още повече че едната ти е запушена. При кой доктор си и защо чак февруари ще те оперира? Незнам дали знаеш какво представлява лапароскопията, ако имаш друг въпрос пиши на лични  Simple Smile

# 782
Здравейте.Извинявам се че пиша чак сега ,но нямах възможност.Моят доктор е Богомил Бойчев в Тутрака.Незнам защо чак февруари,но предполагам защото има много записани.Като ме записва преди мен имаше доста чакащи за тази процедура.Мен ме подразни това че и жена некомпетентна в Гинекологията би разбрала че при една запушена,а друга почти няма как да стане спонтанно забременяване  TiredЗа Лапароскопията знам само това което чета във форумите,но пък тази процедура дава наистина ясна представа за "ситуацията"вътре.Така или иначе нямаме избор и ще чакаме до февруари.Радвам се че  Simple Smile

# 783
Здравейте.Извинявам се че пиша чак сега ,но нямах възможност.Моят доктор е Богомил Бойчев в Тутрака.Незнам защо чак февруари,но предполагам защото има много записани.Като ме записва преди мен имаше доста чакащи за тази процедура.Мен ме подразни това че и жена некомпетентна в Гинекологията би разбрала че при една запушена,а друга почти няма как да стане спонтанно забременяване  TiredЗа Лапароскопията знам само това което чета във форумите,но пък тази процедура дава наистина ясна представа за "ситуацията"вътре.Така или иначе нямаме избор и ще чакаме до февруари.Радвам се че  Simple Smile че нещата при теб са добре,и скоро радост.

# 784
Така е, ако касата плаща се чака, а иначе можеш да идеш и на други места за съжеление срещу заплащане.В Плевен цената на една лапароскопска операция е 1423лв.
Аз се оперирах преди месец и се чувствам добре, но нямам време да чакам и времето си върви.

# 785
Здравейте! Да се включа и аз в темата, посещавам клиниката на д-р Л.Бойчев от много години, прекрасен човек и професионалист! Вече чакам и първородното си дете и единственото ми притеснение  е разстоянието, но все пак няма да излезе за 5 минути Grinning
Интересува ме сумата за нормално раждане,ако има скоро родили майчета да споделят.Имам уговорка с доктора при него ще раждам,но ми беше неудобно да питам предварително за сумата.Все пак всичко да стигне до финал.....Разбирам че упойката се заплаща допълнително.

# 786
  • Русе
Здравейте! Да се включа и аз в темата, посещавам клиниката на д-р Л.Бойчев от много години, прекрасен човек и професионалист! Вече чакам и първородното си дете и единственото ми притеснение  е разстоянието, но все пак няма да излезе за 5 минути Grinning
Интересува ме сумата за нормално раждане,ако има скоро родили майчета да споделят.Имам уговорка с доктора при него ще раждам,но ми беше неудобно да питам предварително за сумата.Все пак всичко да стигне до финал.....Разбирам че упойката се заплаща допълнително.
Не се притеснявай относно разстоянието, както казваш няма да излезе за 5 минути. Simple Smile  Мисля, че цената е 400 лева. Пожелавам леко раждане!   bouquet

# 787

250 е раждането + 100 лв е епидуралната упойка ( говоря за нормално раждане).  Аз се родих с нея, в сравнение с другте, които крещяха из коридора.... И , ако имам дай Боже второ дете, пак ще си я искам.

# 788
Цвете от кристал: Спомняш ли си при колко см разкритие ти сложиха епидуралната? И за колко време го направи това разкритие и след това за колко време роди?

# 789
Цвете от кристал: Спомняш ли си при колко см разкритие ти сложиха епидуралната? И за колко време го направи това разкритие и след това за колко време роди?

Аз когато усетих, че започна да ме боли веднага им казах и те ме погледнаха за разкритие. Имах 5см без дори да разбера. Болката ми ( противно на моите очаквания, че първо ще е на 20 мин, после на 15 и т.н) започна направо на 5мин точно. И аз попитах анестезиоложката кога се слага упойката и тя ми каза, че когато пожелая може да ми я сложи и аз си я поисках. Слагат ти една дозичка и още след нея вече не усещаш нищо. Слагат те на един дифузер, който през определено време ти влиза мл. от упойката през сет-а, който имаш в гръбнака.

Хубаво е да се пие много вода, ако ти е ниско кръвното, защото упойката го сваля още и на мен ми се догади.

П.С. Когато ми сложиха упойката след 4ч родих.

# 790
Цвете от кристал: Благодаря ти! На мен ми предстои раждане при Л. Бойчев в Тутракан и ме тресат хиляди въпроси.

# 791
Много благодаря за бързите отговори   bouquet Със сигурност ще си поискам упойка,просто не търпя много на болка,а си искам нормално да родя  Praynig

# 792
Цвете от кристал: Благодаря ти! На мен ми предстои раждане при Л. Бойчев в Тутракан и ме тресат хиляди въпроси.

И аз бях при него и не съжалявам.
Той беше единственият, който ми даде увереност и сигурност, че ако нещо не е ок - ще бъде в сигурни ръце.

Питай, каквото те вълнува. :*

# 793
Много благодаря за бързите отговори   bouquet Със сигурност ще си поискам упойка,просто не търпя много на болка,а си искам нормално да родя  Praynig

Аз бях твърдо за секцио, защот всички около мен така родиха. Док е ПРОТИВ секцио и много държи бебенцата да бъдат кърмени.
Мен ме разколеба от секциото, че започнаха през 2012-та мн да зачестяват лошите случаи с родилки и си казах - нормално.
Поисках си упойката, защото знам, че мн боли и добре, че съм я поискала. Когато ми стана лошо и кръвното ми падна мн от нея и ми я спряха ...... такава болка НЯМА! Все едно нещо те разкъсва. Ако някой ден раждам пак - пак ще си я поиска задължително.
Нямах никакви странични ефекти от нея след това, анестезиолозите са мн добри.

# 794
  • Русе

И аз бях при него и не съжалявам.
Той беше единственият, който ми даде увереност и сигурност, че ако нещо не е ок - ще бъде в сигурни ръце.

Питай, каквото те вълнува. :*
Peace Peace Peace  bouquet  bouquet  bouquet
Той е най-добрият док на света, във всеки един смисъл ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт