Медицински център в Тутракан -2

• 79 720
  • 827
  •   1
Отговори
# 795
Аз също раждах при д-р Л. Бойчев. Термина ми беше минал, затова бях в гинекологията, когато започнаха контракциите ми. Упойката ми я сложиха на 8 см. разкритие, до тогава болката се търпеше, а детенцето си го родиих 15-20 минути след поставянето на упойката. Бъди спокойна- в сигурни ръце си!

# 796
Здравейте, някой има ли представа колко време след лапароскопия + хистероскопия може да се спортува? Моята беше преди малко повече от месец и със залежаването вкъщи г започнаха пак да се трупат и искам да започна по велоергометъра да въртя, но незнам дали е добра идея. Моля за съвет Simple Smile

# 797
Здравейте, някой има ли представа колко време след лапароскопия + хистероскопия може да се спортува? Моята беше преди малко повече от месец и със залежаването вкъщи г започнаха пак да се трупат и искам да започна по велоергометъра да въртя, но незнам дали е добра идея. Моля за съвет Simple Smile
Задай въпроса си в темата за хистеректомия, където има доста информация.

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 13:24 от polia72

# 798
Здравейте,

и аз да попитам този път нещо.
Много ме е страх от периода след лапароскопията. Тоест първите няколко часа след нея, като болка и т.н. усещане. Някой може ли да сподели?

Също така, как стоят нещата преди операцията?
Тоест поема ли се от ЗК?
А ако е платено, каква е сумата?

Благодаря!

# 799
  • Русе
Цвете от кристал, никаква болка не се усеща, ще бъдеш в реанимация до следващата сутрин, ако се наложи ще те обезболят. Има клинична пътека за лапароскопия, не знам какво се плаща иначе.

Честито Рождество на всички. Пожелавам на тези, които се борят за бебчета догодина по това време да ги гушкат.

# 800
Няма никаква болка след операцията. На мен единствено ми беше неприятен момента на излизането от упойка- повръщаше ми се, беше ми лошо, но това не повече от 3-4 минути. След това се обадих на съпруга ми по телефона, за да кажа как се чувствам, помолих го да дойде. Пуснаха го при мен за 10- 15 минути, през които аз ту спях ту се будех... Вечерта сестрите бяха много мили, донесоха ми да чета книга, чувствах се добре. Сутрин носят чай и правят тоалет, помагат ти да станеш и да се раздвижеш, да си измиеш лицето.... на обяд си бях в къщи. Не усетих никаква болка на 5 ден махат конците Simple Smile платих около 12 лв. за леглото

# 801
Олеее, много ви благодаря, страхотни сте!

Hug Hug

Весела Коледа и едно незабравимо посрещане на Новата Година!

# 802
Здравейте момичета някой да знае кога е първия работен ден на клиниката след празниците?

# 803
Здравейте момичета някой да знае кога е първия работен ден на клиниката след празниците?

Мисля, че на 5-ти.

# 804
Благодаря ти:)) newsm10 Весели празници

# 805
Здравейте,
предстои ми лапароскопия през януари, чудя се какво трябва да си взема за престоя в болницата
- 2 нощници ще ми стинат ли - с къс ръкав ли е по-добре да са?
- дамски превръзки
- мокри кърпички
- чаша за вода
- монети за телевизията
Молбата ми е да споделите какво друго ви е било необходимо?

# 806
И мен също това ме вълнува.
Плюс, след като излезеш от лапарото, самичка ли си или с ще някого в реанимация??

# 807
Цвете от кристал, след операцията ще си в реанимация, там телевизор няма Simple Smile на другия ден те смъкват долу и ако си ок те изписват. Нощница ще ти е по-удобно на теб, защото след самата операция ще си с катетър и ако си с пижама ще си без долнище. Не е толкова страшна самата операция, но притеснението и нервите са големи. Но няма как за добро се прави Simple Smile Аз да питам другите минали през лапаро имат ли промяна на цикъла. Месеца през който беше операцията си ми дойде, но от тогава нищо и се притеснявам. Вече над 10 дни ми закъснява, бременност няма как да е защото сме с МФ, явно е на хормонална основа.

# 808
В реанимацията има в едната стая 2 легла, в другата мисля, че са 3 ако не се лъжа. За това каква нощница да избереш, не е от голямо значение, винаги може да си запретнеш ръкавите (2 са достатъчни). Аз не се се
сещам за друго от нещата, които си изброила, което да е било нужно. Единствено мой съвет е за изписването да си носиш дрехи, които няма да ти стягат около разрезите- например спортен екип. Късмет момичета!

# 809
Момичета, а кой дава направлението за лапаро?
Трябва ли да отидеш при Бойчев с направление или може и платен преглед?
Веднага ли може да ти дадат такова направление или трябва да се чака?

Каква е цената, ако не е по здравна каса?

Общи условия

Активация на акаунт